- 23 Ocak 2016
- 33.970
- 50.090
- 598
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Abinizi tebrik ediyorum abinizle hanımefendinin kişiliği sosyolojik ve psikolojik yapısı bir olmayabilir değil mi karşılaştırma kıyaslama yapmak doğru değilAbim Ağrı'da sınıf öğretmeni 2020de atandı. Öğrencilerini göndermeyen veliler ile arkadaş olup ikna edip okula bir sürü çocuk kazandırdı. Hepsiyle tek tek ilgilenip Türkçe bile bilmeyen çocuklara okuma, yazma, enstrüman çalma öğretti ya alnından öpesim geldi. Kimseye birşey de sorma lüksü yok, çünkü tek öğretmen sizin gibi. Ama yaz tatillerinde eğitim merkezlerinde sürekli kendini geliştirdi, rehabilitasyon merkezlerinde engelli çocuklara da okuma yazma öğretmişti. Biraz azim, biraz merak, biraz meslek aşkı gerekiyor demek ki..
Allah aşkına susun konudan bağımsız bir sürü yorumunuz var ve konuyla ilgili biz bir tane yorum okuyamıyoruzKız hep gizli konuşuyorsun ben anlamıyorum yok fıkra var yok atasözü var yolla bana defteri
Haklısınız umarım bana beş beş cevap verenler okurBan almak istemiyorum dualarım var biri beni tutsun
Iyice saygıyı seviyeyi yitirdi
Hani özel Özel diyor ya bu kadar kültürlü paralı pirimses ya herşey var ama saygi yok kendine saygı hiç yok
Önce insan kendini eğitir buda ne özel ne devlet okullarında olmaz
Kendi kendime mi Yorum yapıyorum yani ben hiç kimse bana bir şey demiyor ben öyle deli gibi yazıyor muyumAllah aşkına susun konudan bağımsız bir sürü yorumunuz var ve konuyla ilgili biz bir tane yorum okuyamıyoruz
Öğretimden önce eğitim gelir halbuki. Belli meslek gruplarına bu denli nefret besleyenleri anlamıyorum. Bence sorunun cevabını kendinde aramalı.Ban almak istemiyorum dualarım var biri beni tutsun
Iyice saygıyı seviyeyi yitirdi
Hani özel Özel diyor ya bu kadar kültürlü paralı pirimses ya herşey var ama saygi yok kendine saygı hiç yok
Önce insan kendini eğitir buda ne özel ne devlet okullarında olmaz
Ama sakin sakin konuşmuyorsunuz ki? Yavaş biraz yani.Aaaa e ne oldu sabah beri okumama falan övülüyordu. Öğretmenlik yapamayan savunuluyor . Ben dik değil herkese kendi kalıbıyla konuştum . Bana denilenlere bakın ya hakaret ediliyor .
Cevap vermezsiniz olur biter sizin de teşvik edici yorumlarınız varKendi kendime mi Yorum yapıyorum yani ben hiç kimse bana bir şey demiyor ben öyle deli gibi yazıyor muyum
Evet devlete atanıp öğretmen olmak zor anlamak istemediğiniz için kendimi parçalayamam.Hayırlı günleeeerO zaman öğretmen olmak zor diye atlamayın.
Hakimim yazıp öğretmen ile meslek kıyası nasıl yapabiliyorsunuz? Hayır hiç kıyaslanacak meslekler mi bunlar?Öğretmenim diyip burda sabahtan beri mesaj atanlara yönlendiriyorum bu yazdığınızı .
Sebebi tahrik edici yorumlar niloyaCevap vermezsiniz olur biter sizin de teşvik edici yorumlarınız var
İlk nefret yüklü yorumu siz yaptınız. İnsanlar da karşılık verdi. Yok öyle ben ortalığa nefret kusayım kimse de bir şey demesin. Nefret dilinizle mükemmel karşılıklar aldınız.Kendi kendime mi Yorum yapıyorum yani ben hiç kimse bana bir şey demiyor ben öyle deli gibi yazıyor muyum
Ben öğretmeni değil burda sorununa cevap aramasını eleştirmiştim ama bir zümre var öğretmen çocuğu dövse alkış tutuyorHakimim yazıp öğretmen ile meslek kıyası nasıl yapabiliyorsunuz? Hayır hiç kıyaslanacak meslekler mi bunlar?
Teorik bir mesleğinizin olması öğretmeni böyle saçma üslupla eleştirme haddini mi veriyor size? Bırakın da herkes kendi meslek grubunu eleştirsin!
Çöp olma durumuna gelince yeni bir öğretmen düzenini oturtana kadar daha çok paralar kendini.
Yani bazen yeni bir öğretmenden 20 yıllık mesleğinin artık yıpranmışlığına denk geldiği meslektaşın göre daha çok öğrenme modeli ile çocuğa faydası dokunabilir. Veli olarak tecrübeli öğretmen ile çocuğunuzun frekansının tutmaması olağan.
Aferim böyle devam faydalı bir tane yorum yok topikten çıkıyorum konu sahibi D dertsahibi yorumları okuyorsa gerçekten dert sahibi olacak kendisinden ben özür diliyorum sizin adınızaSebebi tahrik edici yorumlar niloya
Hangi yorumum o başka üye sizlere çene yarıştıramadı ondan yok benim atma tutma ihtiyacım yok o kadar aklım var şükür. Pardon da siz kimsiniz ben cevap vermekle mükellefim bu soru sorma amacınız açıkça aşılayacak cümle aramak. Çünkü doneniz bitti .İlk nefret yüklü yorumu siz yaptınız. İnsanlar da karşılık verdi. Yok öyle ben ortalığa nefret kusayım kimse de bir şey demesin. Nefret dilinizle mükemmel karşılıklar aldınız.
Niye başka bir üyeye bu denli yorumlar gelmedi de size geldi?
Bu arada mesleğinizi hala söylemediniz. Sanal ya kim bilecek, ceoyum deseniz bile olur. Atın bir şeyler. Ahahahshshsh
Kim alkış tutuyor 90larda mı yaşıyorsunuz? Öğretmenler üzerinde yeterince baskı kuruluyor günümüzde.Ben öğretmeni değil burda sorununa cevap aramasını eleştirmiştim ama bir zümre var öğretmen çocuğu dövse alkış tutuyor
Aferim mi - aferin mi hocalarAferim böyle devam faydalı bir tane yorum yok topikten çıkıyorum konu sahibi D dertsahibi yorumları okuyorsa gerçekten dert sahibi olacak kendisinden ben özür diliyorum sizin adınızaözür dileriz öğretmen hanımcım
Tamam.Hangi yorumum o başka üye sizlere çene yarıştıramadı ondan yok benim atma tutma ihtiyacım yok o kadar aklım var şükür. Pardon da siz kimsiniz ben cevap vermekle mükellefim bu soru sorma amacınız açıkça aşılayacak cümle aramak. Çünkü doneniz bitti .
Güzeldi o zamanlar ya eti senin kemiği benim zamanları tüm öğretmenlerin mumla aradığıKim alkış tutuyor 90larda mı yaşıyorsunuz? Öğretmenler üzerinde yeterince baskı kuruluyor günümüzde.
VallaAllah aşkına susun konudan bağımsız bir sürü yorumunuz var ve konuyla ilgili biz bir tane yorum okuyamıyoruz
Tabii ki, o yüzden bayana direkt yorum yapmadım zaten. İçinde bulunduğu şartları, kaç yıllık öğretmen olduğunu vs bilmiyorum. Mezun olup geç atanmış olabilir, bu arada bilgileri tazeliğini yitirmiş olabilir diye bile düşündüm. Ama keşke sorusunu daha farklı şekilde sorsaydı ya da daha faydalı kaynaklardan bilgi edinseydi. Mesela uygulama videoları gibi vs vs..Abinizi tebrik ediyorum abinizle hanımefendinin kişiliği sosyolojik ve psikolojik yapısı bir olmayabilir değil mi karşılaştırma kıyaslama yapmak doğru değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?