- 15 Ekim 2007
- 1.854
- 1.970
-
- Konu Sahibi dertsahibi
E o zaman yardımcısı yapar belki bak kısmetin nerden geleceği belli olmuyor kek dağıt konu sahibio meb dediğin adam zaten, öğretmenlik mezunu olmadığı halde vasıfısızı ücretli öğretmenlik yaptırıyor, seni cok ciddiye alacağını sanmam ama yine de sen bilirsin
O zaman öğretmen olmak zor diye atlamayın.Dediğiniz gibi özel kurum “özelllll” devlet değil.Öyle hop diye herkes devlete atanamıyor sizin dediğiniz apayrı.At bakıcılığından mezun olanlar bile ücretli öğretmenlik yapabiliyor anlatabildim mi?
Alaylı doktorum gel burnunu ameliyat edeceğim severek yapıyorum ama yanlış anlama
Kaç hastada gazlı bez unuttu ? Yani diploması olan mı daha çok unutmuştur olmayan mıAy yok ben almiyim, burda böyle nefret saçan birisinin Bi işi gönülden yapması imkansız gibi
Ve ayrıca guvenırım, siz materyal dünyanızda anlam veremezsınız cok normal ama özelde parayla muamele satın alan veliye zoraki ilgi gösteren öğretmen yerine işini gönülden yapan insanlar daha evladır benım içinhayatta hersey diploma degıl, dıploma olsa herkes iş bulurdu.. Ki diploma Bi insanın o işin ehli oldugunu da göstermiyor bence, yıllar önce dıploması olan doktorlar kac hastada gazlı bez unuttu acaba?
Size paranızla mutluluklar dilerimneyse siz aptal olmayın siz akatsiya ziyagilsiniz
Kaç hastada gazlı bez unuttu ? Yani diploması olan mı daha çok unutmuştur olmayan mıtamam siz çıkıkçı ya gidin şeye gidin üfürükçüye severek üflüyor yok ben hiç nefret saçmıyorum bana atılan taşları geri yolluyorum . Ama işte şok oluyor herkes . Taşı atıp kaçarken taş arkadan geri gelince
Devlet hastanesine gitmek muhtaçlık mı diyorsunuz ? Neden aşağılıyorsunuz gidenleri anlamadım açıkçası .Üfürükçüye de giderim çıkıkçıya daözel hastanelerde para basmaya devam edin siz diplomalı doktorlara, hayati bir meselede bakın bakalım özel hastane sizi kapıyı gösterip ben bakamam size demiyor mu? Hersey para gözuyle bakıyorsunuz ama devlet hastanesine muhtaç kalırsınız, o zmn anlarsnz anyayı konyayı
Üçtür kek deyip duruyorsunuz. Sabahın bu saatinde burada laf yetiştirdiğinize göre siz de atomu parçalamıyorsunuz bence.Neymiş benim gibiler ? Alışmışsınız koyunlara işte kimse soru sormasın adam ÖĞRETEMİYOR ama burda birini bulup öğretmen düşmanı ilan ettiniz oh yiyin keki iki dedikodu zil çaldı
Kekçiyim ben . Öff tiramisu yapayım gel bi gün. Kek yenmiyor de hadi . Kek yeniyor dedim işsiz kelimesini asla kullanmadım . Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz öyle diyorsanızÜçtür kek deyip duruyorsunuz. Sabahın bu saatinde burada laf yetiştirdiğinize göre siz de atomu parçalamıyorsunuz bence.
Bütün öğretmenleri dedikoducu ve işsiz olarak tanımlamanız sinir bozuyor. Haddinizi bilin.
Çok seviyesiz rezil bir insansınız .ARKADAŞLAR BEN ONUL MÜDÜRÜYÜM KEKLER VE TAKI AVON SATIŞI BİTTYSE DERSE
Seviyeniz ortada. Ergen zekasında kalmış bir zekaKekçiyim ben . Öff tiramisu yapayım gel bi gün. Kek yenmiyor de hadi . Kek yeniyor dedim işsiz kelimesini asla kullanmadım . Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz öyle diyorsanız
Belli kekçi olduğunuz. Kişi kendinden bilir işi.Kekçiyim ben . Öff tiramisu yapayım gel bi gün. Kek yenmiyor de hadi . Kek yeniyor dedim işsiz kelimesini asla kullanmadım . Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz öyle diyorsanız
Devlet hastanesine gitmek muhtaçlık mı diyorsunuz ? Neden aşağılıyorsunuz gidenleri anlamadım açıkçası .
Öğretmenlere laf etmişsiniz ama konuda en çok yorum sizde. Çalıştığınız da muallakKekçiyim ben . Öff tiramisu yapayım gel bi gün. Kek yenmiyor de hadi . Kek yeniyor dedim işsiz kelimesini asla kullanmadım . Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz öyle diyorsanız
Harikasınız bu uzun yazı için sizi tebrik ediyorumİnsanlar oturduğu yerden buraya birileri konu açsa da içimdeki kötülükleri kussam ,canımın sıkıntısı geçse diye pusuda bekliyor sanki anlam veremiyorum hiç hem de. Yorum yapanların yarısının çocuk sahibi olduğunu düşünürsek ilk çocuğu doğurduğunuzda her şeyi biliyor muydunuz ? Anne olmasa mıydınız o zaman ? Tecrübesizse bir insan hiç bir şey sormaya hakkı olmasın mı ? Mezun olan herkes her şeyi bilerek çıkmıyor o fakültelerden anlayın artık şunu. Öğrenilecek şey bitmiyor bazı mesleklerde , sonu yok öğrenmenin... Hele ki konu eğitim ise. Konu sahibini bu durum rahatsız etmiş ve fikir alışverişinde bulunmak istemiş . Eminim ki meslektaşlarına da sormuştur ama ne kadar çok görüş alırsam öyle kolay başarıya ulaşırım düşüncesiyle buraya da açtığını düşünüyorum. Bunda ne kötülük olabilir birini mesleğinden kişiliğinden vuruyorsunuz , insanları daha ilk yıllarında işinden soğutuyorsunuz zaten her şey yeterince zorken körüklüyorsunuz.
Cümlelerim sadece ortada bir şey yokken konu sahibini fütursuzca yerin dibine sokmaya çalışanlara...
Devam edin hiç bir güzellik için çaba harcamayın, empati yapmayın ,fikir alışverişi yapmayın , hep eleştirmek için fırsat kollayın , nasıl herkesten güzel klavye kullanılır onu kanıtlayın siz...
Müdür? aklıma gelen fıkra tam size hitap ediyor.ARKADAŞLAR BEN ONUL MÜDÜRÜYÜM KEKLER VE TAKI AVON SATIŞI BİTTYSE DERSE
Ahahah şey demediniz Çelik ayna çelik aynaBelli kekçi olduğunuz. Kişi kendinden bilir işi.
Ay siz şey misiniz fıkralarını deftere yazan gün ablasıMüdür? aklıma gelen fıkra tam size hitap ediyor.