- 10 Mayıs 2021
- 258
- 88
-
- Konu Sahibi dertsahibi
Herkese merhaba, bu sene 1. Sınıf okutuyorum. Öğrencilerim öğrendiği her kelimeyi ezberliyorlar. Mesela şu an K sesindeyiz, harfi nasıl birleştireceklerini anlatıyorum mantığını kavramaları için , ilk zamanlar bu normal mi harf sayısı arttıkça kelime sayısı da artacak, sizce ezber yapmamaları için nasıl bir yol izlemeliyim? Ezberlediklerini unutmuyorlar, unutsalar okumaya çalışacaklar, her şeyi ezberleyip okumaya geçemeyecekler diye tedirginim. Evde de velilerle beraber okuyunca ezberleyip gelmiş oluyorlar
Branşınız ne? İlk defa olsa dahi bunu soramazsınız ya siz öğretmensiniz. Biz mi öğreteceğiz size işinizi?İlk defa 1. Sınıf okutuyorum
İlk defa 1. Sınıf okutuyorum sınıf öğretmeni değilseniz yorum yapmayınBunu buradan mı soruyorsunuz?Bunu zaten sizin bilmeniz gerekiyor ya öğretmen olarak
Ben sınıf öğretmeni olanlara sordum sizin öğretmenize gerek yokBranşınız ne? İlk defa olsa dahi bunu soramazsınız ya siz öğretmensiniz. Biz mi öğreteceğiz size işinizi?
İlk defa 1. Sınıf okutuyorum sınıf öğretmeni değilseniz yorum yapmayın
Sınıf öğretmeniyim merak etmeyinSiz de sınıf öğretmeni değilseniz Sınıf öğretmenliği yapmaya kalkmayın. Çocukları emanet ettiğimiz kişilere bak
Ücretli değilim ilk defa 1. Sınıf okutuyorum dedimÜcretli öğretmenlik mi yapıyorsunuz? Nasıl ilk birinci sınıfınız?
Cocuklar kapali heceleri hemen ogreniyorlar(el,al,en,an gibi) fakat acik heceleri ogrenmeleri zaman aliyor(le,la,na,ne gibi) hic endise etmeyin onu da ikinci grup sesler bitince cogu ogrenmis oluyor.Siz bol bol tekrar yapin,hece calismalari yapin kavrayacaklardir.Herkese merhaba, bu sene 1. Sınıf okutuyorum. Öğrencilerim öğrendiği her kelimeyi ezberliyorlar. Mesela şu an K sesindeyiz, harfi nasıl birleştireceklerini anlatıyorum mantığını kavramaları için , ilk zamanlar bu normal mi harf sayısı arttıkça kelime sayısı da artacak, sizce ezber yapmamaları için nasıl bir yol izlemeliyim? Ezberlediklerini unutmuyorlar, unutsalar okumaya çalışacaklar, her şeyi ezberleyip okumaya geçemeyecekler diye tedirginim. Evde de velilerle beraber okuyunca ezberleyip gelmiş oluyorlar
Peki nasıl temel bilgileri bilmiyorsunuz? Çocuklara vereceğiniz eğitimi burada nasıl sorabiliyorsunuz?Sınıf öğretmeniyim merak etmeyin
Yeni mi atandınız? Okukunuzdakı diğer tecrubelı şube ogretmenlerine sorun isterseniz..Herkese merhaba, bu sene 1. Sınıf okutuyorum. Öğrencilerim öğrendiği her kelimeyi ezberliyorlar. Mesela şu an K sesindeyiz, harfi nasıl birleştireceklerini anlatıyorum mantığını kavramaları için , ilk zamanlar bu normal mi harf sayısı arttıkça kelime sayısı da artacak, sizce ezber yapmamaları için nasıl bir yol izlemeliyim? Ezberlediklerini unutmuyorlar, unutsalar okumaya çalışacaklar, her şeyi ezberleyip okumaya geçemeyecekler diye tedirginim. Evde de velilerle beraber okuyunca ezberleyip gelmiş oluyorlar
Yeni mi atandınız? . Durumunuzu öğrenebilirsek yardımcı olmaya çalışırız.Ücretli değilim ilk defa 1. Sınıf okutuyorum dedim
Hiç kimse annesinin karnında öğrenmiyor, niyetiniz farklı kusura bakmayınPeki nasıl temel bilgileri bilmiyorsunuz? Çocuklara vereceğiniz eğitimi burada nasıl sorabiliyorsunuz?
Calci sakin, temel bilgi sormuyor. Ezberden nasıl çıkabiliriz diyor. Öğrenme modelini oturtamamış.Peki nasıl temel bilgileri bilmiyorsunuz? Çocuklara vereceğiniz eğitimi burada nasıl sorabiliyorsunuz?
Size işinizi burda mı öğreticekler? Ne okudunuz siz ne mezunusunuz?İlk defa 1. Sınıf okutuyorum sınıf öğretmeni değilseniz yorum yapmayın