Sınıf öğretmeni olanlar bakabilir mi?

Ben öğretmeni değil burda sorununa cevap aramasını eleştirmiştim ama bir zümre var öğretmen çocuğu dövse alkış tutuyor

Demeden geçmiycem.. Gerekırse banlanayım, umrumda degıl.. Cidden döl israfısınız🤣
Gayet öğretmene saldırdınız, bişey bilmio dedınız.. Ve kıyasladıgınız şey öğretmenın cocugu dövmesının alkıslanması.. Hakkaten sabah sabah ne yedınız ne içtiniz.. Okumiyim diyorum, bu kadar sacmalayan bu kadar sevıyesız birinin rezıllıgını görmeden edemiyorum.. Yazık sizinle aynı yerde karşılasan aynı havayı soluyan ınsanlara☹️

Sebebi tahrik edici yorumlar niloya
Ya arkadaş sen demedin mi özel en güzeli devleti at çöpe dedin

Daha ne yazdım ne dedin kendinden haberin yok esip gürlüyorsun

Hani derdin ne kime ne faydan var kavga çıkarıyorsun milleti sınır ettin

Tahrigin alâ sını yapıyorsun

Bütün bunlara rağmen masum sensin

Pes vallahi

Baska kadrolu sinif ogretmenleri yok mu? Onlar gecmiste birinci sinif okutmuslardir, onlarin tecrubelerinden faydalanabilirsiniz. Velilerle sık sık gorusmeler ayarlayin,birinci sinifta veli destegi cok onemli, ezberleyen cocuk iyidir hic endise etmeyin, her gun muhakkak tekrar yapin. Dikte calismalari da bu surecte cok cok onemli,her gun bes alti cumle de olsa muhakkak yazdirin.

Ya arkadaş sen demedin mi özel en güzeli devleti at çöpe dedin

Daha ne yazdım ne dedin kendinden haberin yok esip gürlüyorsun

Hani derdin ne kime ne faydan var kavga çıkarıyorsun milleti sınır ettin

Tahrigin alâ sını yapıyorsun

Bütün bunlara rağmen masum sensin

Pes vallahi
Devleti at çöpe demedim tekrar okursanız konu sahibinin okuttuğu öğrenciler için dedim e böyle öğretmen belki yan okulumda en azından takip edebilirim özeli

Güzeldi o zamanlar ya eti senin kemiği benim zamanları tüm öğretmenlerin mumla aradığı
Yo yoo aramıyoruz biz hala öğrencileri pata küte dövüyoruz hatta her sabah bunu düzenli olarak yapıyoruz hatta ve hatta çantalarımızda sopalar taşıyoruz ki bazen velileride haşladığımız oluyor.Ya siz iyi misiniz hanımefendi gerçekten,siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Sırf bu yüzden özel okula yollayacağım çocukları devlet öğretmenleri anca tatilim az maaşım az ağlamayı bilir . Gelmiş burda eğitim nasıl verecegını soruyor
Yalniz ozel okuldaki ogretmenler malesef devlet okulunda gorev yapan ogretmenlerden daha az maas aliyorlar ( çok isim yapmis,iyi ozel okullar haric) tatilleri de bizden az, veli baskisi,idare baskisi cok fazla.Bu durumda inanin bizden cok daha stresliler.

Uslubunuz da hic hos degil,genelleme yapmaniz da dogru degil.

Ayyy bazılarının Allah çevresine sabır versin
Özel okulda çocuğuna kötü davranan çocuğun velisi kendisinden daha fena olunca ne olacak acaba?
Hele ki maddi durumu daha iyi olan bir aileyse çocuğunun ezilmesine nasıl göz yumacaklar çok merak ediyorum
En yakın arkadaşım çok kurumsal bir özel okulda
Velinin biri diğerine yürümüş
Sana ne benim oğlum istediğine vurur,sen kendi çocuğuna bak diye

Demeden geçmiycem.. Gerekırse banlanayım, umrumda degıl.. Cidden döl israfısınız🤣
Gayet öğretmene saldırdınız, bişey bilmio dedınız.. Ve kıyasladıgınız şey öğretmenın cocugu dövmesının alkıslanması.. Hakkaten sabah sabah ne yedınız ne içtiniz.. Okumiyim diyorum, bu kadar sacmalayan bu kadar sevıyesız birinin rezıllıgını görmeden edemiyorum.. Yazık sizinle aynı yerde karşılasan aynı havayı soluyan ınsanlara☹️
Hiç sevilmemişsiniz belli çok üzüldüm bu kadar hakaret nefret doğru değil tanımadığı birine bunları diyenle tanış olmak ne kötü olurdu. Döl israfını Allah bilir mübarek cuma Allah oldunuz artık

Yalniz ozel okuldaki ogretmenler malesef devlet okulunda gorev yapan ogretmenlerden daha az maas aliyorlar ( çok isim yapmis,iyi ozel okullar haric) tatilleri de bizden az, veli baskisi,idare baskisi cok fazla.Bu durumda inanin bizden cok daha stresliler.

Uslubunuz da hic hos degil,genelleme yapmaniz da dogru degil.
Olay şöyle aslında. Parayı verdiği zaman öğretmeni satın alacağını düşünüyor. Çünkü ben özel kurumda görüyorum bunları. Nasılsa paranı verdim, maaşını ben ödüyorum kafası yaşıyorlar

Yo yoo aramıyoruz biz hala öğrencileri pata küte dövüyoruz hatta her sabah bunu düzenli olarak yapıyoruz hatta ve hatta çantalarımızda sopalar taşıyoruz ki bazen velileride haşladığımız oluyor.Ya siz iyi misiniz hanımefendi gerçekten,siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Evet videoları izliyoruz en azından itiraf eden biri

Benim beden öğretmenim bizi döverdi, şimdi bir çocuğa bağırsan aynı gün binayı başına yıkıyorlar.

Ha bu arada, hani bazen öğretmen suçlanır ya bana şunu öğretmedi bunu öğretmedi diye. Bazen öğrenemeyen kişidir, suç topuyla öğretmende değildir. Herkes her şeyi mükemmel öğrenmek zorunda değil yani. Her kişinin bireysel farklılıkları, yatkınlıkları var. Kendini ifade etme becerisini ele alalım mesela. Türkçe öğretmeni arkadaşımız sınıfındaki 39 kişiye bu beceriyi kazandırmıştır, aradan da 1 kişi kaçmıştır. Olur yani bence.

X