- 6 Şubat 2019
- 5.911
- 12.985
- 33
-
- Konu Sahibi dertsahibi
Ben öğretmeni değil burda sorununa cevap aramasını eleştirmiştim ama bir zümre var öğretmen çocuğu dövse alkış tutuyor
O Niloya Türkçesi. Ben bir güne bir gün aferin yazdığını görmedimAferim mi - aferin mi hocalar
Ya arkadaş sen demedin mi özel en güzeli devleti at çöpe dedinSebebi tahrik edici yorumlar niloya
Baska kadrolu sinif ogretmenleri yok mu? Onlar gecmiste birinci sinif okutmuslardir, onlarin tecrubelerinden faydalanabilirsiniz. Velilerle sık sık gorusmeler ayarlayin,birinci sinifta veli destegi cok onemli, ezberleyen cocuk iyidir hic endise etmeyin, her gun muhakkak tekrar yapin. Dikte calismalari da bu surecte cok cok onemli,her gun bes alti cumle de olsa muhakkak yazdirin.Tek zümreyim
Devleti at çöpe demedim tekrar okursanız konu sahibinin okuttuğu öğrenciler için dedim e böyle öğretmen belki yan okulumda en azından takip edebilirim özeliYa arkadaş sen demedin mi özel en güzeli devleti at çöpe dedin
Daha ne yazdım ne dedin kendinden haberin yok esip gürlüyorsun
Hani derdin ne kime ne faydan var kavga çıkarıyorsun milleti sınır ettin
Tahrigin alâ sını yapıyorsun
Bütün bunlara rağmen masum sensin
Pes vallahi
Teşekkür ederim ben de tereddüt ettimO Niloya Türkçesi. Ben bir güne bir gün aferin yazdığını görmedim
Yo yoo aramıyoruz biz hala öğrencileri pata küte dövüyoruz hatta her sabah bunu düzenli olarak yapıyoruz hatta ve hatta çantalarımızda sopalar taşıyoruz ki bazen velileride haşladığımız oluyor.Ya siz iyi misiniz hanımefendi gerçekten,siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?Güzeldi o zamanlar ya eti senin kemiği benim zamanları tüm öğretmenlerin mumla aradığı
Yalniz ozel okuldaki ogretmenler malesef devlet okulunda gorev yapan ogretmenlerden daha az maas aliyorlar ( çok isim yapmis,iyi ozel okullar haric) tatilleri de bizden az, veli baskisi,idare baskisi cok fazla.Bu durumda inanin bizden cok daha stresliler.Sırf bu yüzden özel okula yollayacağım çocukları devlet öğretmenleri anca tatilim az maaşım az ağlamayı bilir . Gelmiş burda eğitim nasıl verecegını soruyor
Hiç sevilmemişsiniz belli çok üzüldüm bu kadar hakaret nefret doğru değil tanımadığı birine bunları diyenle tanış olmak ne kötü olurdu. Döl israfını Allah bilir mübarek cuma Allah oldunuz artıkDemeden geçmiycem.. Gerekırse banlanayım, umrumda degıl.. Cidden döl israfısınız
Gayet öğretmene saldırdınız, bişey bilmio dedınız.. Ve kıyasladıgınız şey öğretmenın cocugu dövmesının alkıslanması.. Hakkaten sabah sabah ne yedınız ne içtiniz.. Okumiyim diyorum, bu kadar sacmalayan bu kadar sevıyesız birinin rezıllıgını görmeden edemiyorum.. Yazık sizinle aynı yerde karşılasan aynı havayı soluyan ınsanlara
Konudaki yükselme dağılsın diye yazdım yalnızTeşekkür ederim ben de tereddüt ettim
Olay şöyle aslında. Parayı verdiği zaman öğretmeni satın alacağını düşünüyor. Çünkü ben özel kurumda görüyorum bunları. Nasılsa paranı verdim, maaşını ben ödüyorum kafası yaşıyorlarYalniz ozel okuldaki ogretmenler malesef devlet okulunda gorev yapan ogretmenlerden daha az maas aliyorlar ( çok isim yapmis,iyi ozel okullar haric) tatilleri de bizden az, veli baskisi,idare baskisi cok fazla.Bu durumda inanin bizden cok daha stresliler.
Uslubunuz da hic hos degil,genelleme yapmaniz da dogru degil.
Evet videoları izliyoruz en azından itiraf eden biriYo yoo aramıyoruz biz hala öğrencileri pata küte dövüyoruz hatta her sabah bunu düzenli olarak yapıyoruz hatta ve hatta çantalarımızda sopalar taşıyoruz ki bazen velileride haşladığımız oluyor.Ya siz iyi misiniz hanımefendi gerçekten,siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Hiç sevilmemişsiniz belli çok üzüldüm bu kadar hakaret nefret doğru değil tanımadığı birine bunları diyenle tanış olmak ne kötü olurdu. Döl israfını Allah bilir mübarek cuma Allah oldunuz artık
Benim beden öğretmenim bizi döverdi, şimdi bir çocuğa bağırsan aynı gün binayı başına yıkıyorlar.Yo yoo aramıyoruz biz hala öğrencileri pata küte dövüyoruz hatta her sabah bunu düzenli olarak yapıyoruz hatta ve hatta çantalarımızda sopalar taşıyoruz ki bazen velileride haşladığımız oluyor.Ya siz iyi misiniz hanımefendi gerçekten,siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Valla bende az dayak yemedimBenim beden öğretmenim bizi döverdi, şimdi bir çocuğa bağırsan aynı gün binayı başına yıkıyorlar.
Ne guzel yazmissniz tabi anlayanaKitap okuma alışkanlığını okuldan önce evde kazanmalıydı. Okullara bu kadar misyon yüklemek doğru gelmiyor. Siz verin özel okula da havasını boşuna atmayın burada
90lı nesile denk geldi buda hep.Valla bende az dayak yemedimama öğretmenlerim haklıydı bazen iyi ki dövmüşler diyorum ahajsjd