Sınıf öğretmeni olanlar bakabilir mi?

Ay siz şey misiniz fıkralarını deftere yazan gün ablası
Iıh olmadı ya. Gecmedi. Kadınları teyze abla diyerek aşağılayan jargondan misin ama sen de bir kadınsın :KK43:
Bu arada hiç güne katılmadım. Benim hiç günüm olmadı. Sen günlere çok katılmışsin belli ki fıkra yazıp gülüyor musunuz ciddi 😂

Öğretmen düşmanları da geldiğine göre 😂

Bu sene atanan birçok öğretmen, velilerin sürekli kullandığı ama bunlar pandemi çocuğu mağduriyetini taşıyor. Neredeyse 2 sene üniversiteye gitmeden mezun oldular, stajları online yapmak zorunda kaldılar. Bu da ne kadar verimli oldu tartışılır.

Eğitim fakülteleri hayal ettiğiniz gibi yerler değil. Kimseyi harika öğretmen olarak mezun etmiyorlar. Hepimiz bu yolda öğreniyoruz işin aslını. Hocamız da çocuklar heba olmasın diye kendinden tecrübeli kişilerden yardım istemiş. Bunun neresi yanlış?

Yanlış bulan insanların, geçen gün öğretmenleri darp eden velilerden farkı yok bence. Unutmayın siz nasıl iyi öğretmen istiyorsanız, öğretmenlerde iyi öğrenciler istiyor. Her şey karşılıklı.
Stajı online yapan var mı yahu öğretmenlik uygulaması bir çok senatoda zorunlu çünkü.

Ben okulda teoride öğrendiğim mesleğimi iş hayatına atılınca bir şey öğrenmemis olduğumu farkettim yani 4 yıl da okusan tecrübe başka bir şey ben tecrübesiz iken beni patron aa sen tecrübesizsin deyip işe almasaydı ben ne öğrenecektim acaba tecrübesiz öğretmen de çocuklarla vakit geçirecek öğrenmeye de açık olacak ki çocuklarımıza faydalı olsun yoksa daha bu dönem başı 1.sınıf öğrencisinin gözüne kalem atan öğretmen gördük biz bilgiye açık insanlar baş tacıdır.

Iıh olmadı ya. Gecmedi. Kadınları teyze abla diyerek aşağılayan jargondan misin ama sen de bir kadınsın :KK43:
Bu arada hiç güne katılmadım. Benim hiç günüm olmadı. Sen günlere çok katılmışsin belli ki fıkra yazıp gülüyor musunuz ciddi 😂
Katıldım komik biri oluyor güne katılanları aşağılıyor musunuz anlamadım ? Anneniz falan da mı katılmadı kimsiniz siz koç ailesi ay onlar da yapıyor geriye Rothschild kalıyor .

Katıldım komik biri oluyor güne katılanları aşağılıyor musunuz anlamadım ? Anneniz falan da mı katılmadı kimsiniz siz koç ailesi ay onlar da yapıyor geriye Rothschild kalıyor .
Yok asagilamiyorum sen kendi çapında gün ablası dediğin için sordum. Hala ayni mantaliteden gidiyorsun ama olmuyor böyle. Bak sen de zenginsin katilmissin. Bunun zengin olmakla alakası yok. sonuçta bununla ilgili atalarımızin çesitli atasözleri var🙂

Abim Ağrı'da sınıf öğretmeni 2020de atandı. Öğrencilerini göndermeyen veliler ile arkadaş olup ikna edip okula bir sürü çocuk kazandırdı. Hepsiyle tek tek ilgilenip Türkçe bile bilmeyen çocuklara okuma, yazma, enstrüman çalma öğretti ya alnından öpesim geldi. Kimseye birşey de sorma lüksü yok, çünkü tek öğretmen sizin gibi. Ama yaz tatillerinde eğitim merkezlerinde sürekli kendini geliştirdi, rehabilitasyon merkezlerinde engelli çocuklara da okuma yazma öğretmişti. Biraz azim, biraz merak, biraz meslek aşkı gerekiyor demek ki..

Siz nereden mezunsunuz meraktan soruyorum.
Dik dik konuşmalar pek hoş değil arkadaşım. Önce sizin bıyunuzu görelim derler adama yani.
Aaaa e ne oldu sabah beri okumama falan övülüyordu. Öğretmenlik yapamayan savunuluyor . Ben dik değil herkese kendi kalıbıyla konuştum . Bana denilenlere bakın ya hakaret ediliyor .

Abim Ağrı'da sınıf öğretmeni 2020de atandı. Öğrencilerini göndermeyen veliler ile arkadaş olup ikna edip okula bir sürü çocuk kazandırdı. Hepsiyle tek tek ilgilenip Türkçe bile bilmeyen çocuklara okuma, yazma, enstrüman çalma öğretti ya alnından öpesim geldi. Kimseye birşey de sorma lüksü yok, çünkü tek öğretmen sizin gibi. Ama yaz tatillerinde eğitim merkezlerinde sürekli kendini geliştirdi, rehabilitasyon merkezlerinde engelli çocuklara da okuma yazma öğretmişti. Biraz azim, biraz merak, biraz meslek aşkı gerekiyor demek ki..
Yapan yapıyor

Kendisinin eğitim seviyesi zaten yazım ve noktalama yanlışlarından belli oluyor.
Özel okulda okumadıysa kendi dilini yazmayı öğrenememiştir. :KK53:
Ban almak istemiyorum dualarım var biri beni tutsun

Iyice saygıyı seviyeyi yitirdi

Hani özel Özel diyor ya bu kadar kültürlü paralı pirimses ya herşey var ama saygi yok kendine saygı hiç yok

Önce insan kendini eğitir buda ne özel ne devlet okullarında olmaz

Yok asagilamiyorum sen kendi çapında gün ablası dediğin için sordum. Hala ayni mantaliteden gidiyorsun ama olmuyor böyle. Bak sen de zenginsin katilmissin. Bunun zengin olmakla alakası yok. sonuçta bununla ilgili atalarımızin çesitli atasözleri var🙂
Kız hep gizli konuşuyorsun ben anlamıyorum yok fıkra var yok atasözü var yolla bana defteri

X