ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 29
-
- Konu Sahibi dertsahibi
Yanlis bir yontem. Bilgilerinize...Valla ben öğretmen değilim. Ama öğretmenimiz 25 yıllık öğretmen. Okumayı ilk 2 ayda bütün çocuklar söktü. Demek ki gayet de yöntemmiş.
TamamYanlis bir yontem. Bilgilerinize...
Ben hakimim torbacıya 5 yıl mi versem 25 mi diye konu açsam ya da doktorum pardon bu organ nakli nasıl olacaktısavunuyorlar ya şaka gibi bu ülke neden bu halde tek bir konu çok cevap
İlk önce sesli harflerle birleşimleri okutuyorlar sanki bende meslek öğretmeniyim bizim kurumda okuma yetişkinlere okuma yazma veriliyor. El il gibi birleştirilen heceleri veriyorlar çok daha kolay kavrıyor yeni sistemde öğrenciler. Okulda hiç başka sınıf öğretmeni var mı iyi biri? Malum saçma şekilde kimse kimseye yardım etmek istemiyor açıkça ona sorun isterseniz varsa imkanbu ses öğretme yeni çıkmadı mı zaten
eskiden ezberleye ezberleye öğrendik okuduk okurlar merak etmeyin
Herhangi bir bölüm okuyup formasyon alan, hatta formasyona da gerek yok. Özel kurumlar öğretmen olarak alıyor onlarıKim elini sallayan ogretmen olabiliyor mesela ?
Ya ne alakası var kesin doğrudur ben mesela CIA ya çalışıyorum asdfghNe hakimi ya, burada okuduğunuz her şeye inanmayın. Yalan bilgiler satıyor herkes
Ozel okullar var ya off off senelerim gitti oralarda..Herhangi bir bölüm okuyup formasyon alan, hatta formasyona da gerek yok. Özel kurumlar öğretmen olarak alıyor onları
İşte bu yüzden söyledim ancak herkes söylediğimi de yanlış anladı yani. Ortalık üniversite mezunu dolu. Herkes bölümünde özel kuruma girip rahatlıyor. Eskiden çok daha zordu öğretmenlik. Formasyon çok sayılı öğrencilere verilirdi, taa lise de öğretmenlik okuyan öğrenciler nadirdi. Şimdi heryer öğretmen doluOzel okullar var ya off off senelerim gitti oralarda..
Arkeologlar bile formasyon aldı. Herkeste var neredeyse. Ucuz işçilik her zaman caziptir.İşte bu yüzden söyledim ancak herkes söylediğimi de yanlış anladı yani. Ortalık üniversite mezunu dolu. Herkes bölümünde özel kuruma girip rahatlıyor. Eskiden çok daha zordu öğretmenlik. Formasyon çok sayılı öğrencilere verilirdi, taa lise de öğretmenlik okuyan öğrenciler nadirdi. Şimdi heryer öğretmen dolu
Bende öğretseydim öğrenirdi ama hiç göstermedim çok sukur kolay kavriyor öğretmeni çok memnun korktuğum gibi olmadiBen de anaokul zamanında cocuguma bu şekilde evde öğrettim, meraklı bir çocuk..sonra harfleri kendi birleştirdi, şimdi 1.sınıfa okumayı öğrenmiş olarak başladı..okulda halen sayfa sayfa ela,el,ele yazıyorlar
Buna biz eğitimciler olarak mesleki itibarsızlaştırma diyoruzHerhangi bir bölüm okuyup formasyon alan, hatta formasyona da gerek yok. Özel kurumlar öğretmen olarak alıyor onları
Tabiki canım, sen kaç yıl öğretmenlik üstüne okumuşsun. Eğitimini almışsın.
Buna biz eğitimciler olarak mesleki itibarsızlaştırma diyoruz
Oyle kesinlikle haklisinizİşte bu yüzden söyledim ancak herkes söylediğimi de yanlış anladı yani. Ortalık üniversite mezunu dolu. Herkes bölümünde özel kuruma girip rahatlıyor. Eskiden çok daha zordu öğretmenlik. Formasyon çok sayılı öğrencilere verilirdi, taa lise de öğretmenlik okuyan öğrenciler nadirdi. Şimdi heryer öğretmen dolu
ARKADAŞLAR BEN ONUL MÜDÜRÜYÜM KEKLER VE TAKI AVON SATIŞI BİTTYSE DERSE
Siz rehber öğretmensiniz sanırımHADİ BAKALIM ahahaha hiç. asla nefret saçmıyorum kim bana neyi nasıl diyorsa aynı şekilde cevabını alıyor . Bana saat falan ispatlamana gerek yok kız ahahahaha nerdesin aşkım burdayım aşkım