Sınıf öğretmeni olanlar bakabilir mi?

Ben hakimim torbacıya 5 yıl mi versem 25 mi diye konu açsam ya da doktorum pardon bu organ nakli nasıl olacaktı savunuyorlar ya şaka gibi bu ülke neden bu halde tek bir konu çok cevap

Önce insan olsanız kâfi..
Olamamışsınız üzgünüm.

Ülke sizin gibiler ve onların yetiştirdikleri yüzünden beter durumda bence mesela.

bu ses öğretme yeni çıkmadı mı zaten
eskiden ezberleye ezberleye öğrendik okuduk okurlar merak etmeyin
İlk önce sesli harflerle birleşimleri okutuyorlar sanki bende meslek öğretmeniyim bizim kurumda okuma yetişkinlere okuma yazma veriliyor. El il gibi birleştirilen heceleri veriyorlar çok daha kolay kavrıyor yeni sistemde öğrenciler. Okulda hiç başka sınıf öğretmeni var mı iyi biri? Malum saçma şekilde kimse kimseye yardım etmek istemiyor açıkça ona sorun isterseniz varsa imkan

Ozel okullar var ya off off senelerim gitti oralarda..
İşte bu yüzden söyledim ancak herkes söylediğimi de yanlış anladı yani. Ortalık üniversite mezunu dolu. Herkes bölümünde özel kuruma girip rahatlıyor. Eskiden çok daha zordu öğretmenlik. Formasyon çok sayılı öğrencilere verilirdi, taa lise de öğretmenlik okuyan öğrenciler nadirdi. Şimdi heryer öğretmen dolu

Arkeologlar bile formasyon aldı. Herkeste var neredeyse. Ucuz işçilik her zaman caziptir.

Bende öğretseydim öğrenirdi ama hiç göstermedim çok sukur kolay kavriyor öğretmeni çok memnun korktuğum gibi olmadi

Buna biz eğitimciler olarak mesleki itibarsızlaştırma diyoruz
Tabiki canım, sen kaç yıl öğretmenlik üstüne okumuşsun. Eğitimini almışsın.
Bende kimya okuyarak gelip kimya öğretmeni olmuşum. Eğitimler farklı veriliyor, biz üniversitede öğretmenlik için değil, labaratuvar ve fabrika için yetiştirildik resmen. Ancak günümüz şartları maalesef

Oyle kesinlikle haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…