- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.841
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) - IMDb
sonunda bitirdim, 4.sü en kötüsü dediler ama ben çok zevk aldım, işin kötüsü ben bu seriyi 5'e kadar önceden izlemiştim ama sanki hiç izlememişim gibi, unutmuşum tamamen, zaten 5.6.7 ve 8. filmleri izlerken kopuk oluşmuştu, neyse artık .
5-6-7-8-1-2-3-4 şeklinde gittim, ama ben ne yaparım :)) 5-6-7-8 bir daha izlemez miyim :)) izlerim :))
hemmen 5 den devam ediyorum
bayılırım böyle avada kedavralı filmlere :))
hele o kuzeyden misafirlerimiz geldi diyor da, 10 kadar yağız güçlü geniş omuzlu bulgar içeri dalıyor ya, vaayyy....
pinaran: 40
Merhabaa :)
Bugün sabırsızlıkla beklediğim Behzat Ç. Çıktı ve biletimi aldım gidiyorum :)
Ben de gelebilir miyimm ?
Ya kitaba kaptırıp gidiyorum film izlemiyorum ya filme kaptırıp gidiyorum kitap okumuyorum.
Bir dengeleyemedim gitti.
Merhabaa :)
Bugün sabırsızlıkla beklediğim Behzat Ç. Çıktı ve biletimi aldım gidiyorum :)
selaamm
city of ember'i dun gece izledik nihayet. esim once bakmadan fransizca versiyonunu indirmis... bir daha indirmek zorunda kaldik
ilginc bir hikaye oldugu icin sabirsizlaniyordum bir an once izleyeyim diye, dedigim kadar da varmis
benim hosuma gitti hatta esim begenmez diye dusunmustum ama o da begendi, daha once nasil duymadim hayret dedi en azindan
sonrasinda da yorumlari okuyordu birkac komik yorum var, mesela biri diyor ki hayatimda izledigim en irkci film, topu topu 1 siyah cocuk var sehirde o da ola ola mold scraper oldu
neyse hosuma gitti bu topigi takipteyim su an, kimbilir boyle kacirdigim kac tane film vardir
çok sevindim beğenmene, ne güzel bu topikte gözümüzden kaçmış, rast gelmediğimiz dolu film tanıyoruz..
şu sıralar bu konuya üye olmuş listede adı olan ama konudan uzaklaşmış arkadaşlara mesaj atıyorum, ben çok zevk alıyorum bu konudan, eminim diğer arkadaşlar da katılırsa daha daha bir zevkli olacak konumuz
ay pınaran azmina hayran kaldım. adam akıllı şu seriyi ben de izleyeyim diyodum hep, ama sen bi ayda bitirince ben de tırtsım şimdi :) bir bu, bir de star wars... biraz totosundan biraz başından biraz ortasından izlediğim ve adam akıllı izlemek istediğim seriler bunlar. ama çok uzun sürüyo yaa. negzel sen başardın. darısı başıma
kaynak (the fountain) 2006
firfor şaşırıcak :)) evet filmi iki gün oldu izleyeli ama yorumu şimdi yapıyorum çünkü başka bir topikte resimlerini kullanmak istedim. film gerçekten çok hoş klasik bir aşk hikayesi gibi görünüyor ama gerçekten ötesi.bizim abı hayat, hristiyanların kutsal kadeh, yahidilerin iki denizin birleştiği yer olarak adlandırdığı sonsuz yaşamın peşinde karısı için koşup duran bir eş.aslında söylenecek çok şey var övgüye boğabilirim bu ilginç anlatımı ama filmi anlatmaktan korkuyorummistisizmi severlere duyrulur kaçırmayın özellikle firfor sen bu tarzları seviyorsun.
Revolucion : 15
The Myth ( efsane )
Hindistan ve İngiltere yapımı denmiş filme ama mekanlar Hindistan konu Çin hanedanlığı karışımı. Bir arkeoloğun rüyasının gerçekleşmesini konu alıyor film. ama ne gerçekleşme.fantastik, bilim kurgu, az biraz tarih.ortaya karışık salata gibi maşallah şaka bir yana hoş bir konu güzel bir anlatım ve düzeyli görsellik. ancak müzik ve danslar Çin Folklorik danslarına hayran biri olarak gözümü doyurdu diyebilirim. kostüm ve aksesuarlarda hatalar mevcut ama yinede bölge hayatından ve tarihinden çok uzak bırakılmamış.kısacası yine övebileceğim tarz bir filmdi.
Revolucion : 16
Ben de gelebilir miyimm ?
Ya kitaba kaptırıp gidiyorum film izlemiyorum ya filme kaptırıp gidiyorum kitap okumuyorum.
Bir dengeleyemedim gitti.
pınarcıgım sen anlatırken bana fenalıklar geldi inan.çok sinir bozucu.acaba tüm şehirlerdemi öyle bende yarın gitmeyi düşünüyordum :44:
Evet ben de artik takipteyim burayi
Contagion izlediniz mi biz ona gitmeyi dusunuyoruz hakkinda cok da iyi yorumlar duymadik henuz gerci.
hemmen ekliyorumhoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?