Sinema Günlüğümüz

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011)

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) - IMDb

bu filme dair yorumlarımı fazlasıyla yazdım önceki sayfada, daha fazla yazıp hatırlayıp da canımı daha fazla sıkmayacağım
ama yine önceki sayfada yazdığım gibi film çok çok iyi oyuncular süper, tabi filme yarım saat sonra girerseniz en iyisini edersiniz..

Baska semtin çocuklari (2008)

IMDb - Baska semtin çocuklari (2008)

ölüyorlar, yaralanıyorlar ama kimsenin haberi olmuyor, itiliyorlar, eziliyorlar, yaşamlarından nefret ediyorlar, alevi sunni iki ailenin çocukları birbirlerine deli gibi tutkunlar, ama bu semtte kimse sevgiyi ciddiye almıyor..

pinaran: 42

Sıradan Bir Gün harika bir filmdi, ben de tavsiye ederim izlemeyenlere, soluksuz izlediğimi hatırlıyorum. yavaş durağan uzun sahnelerde bile heyecanınız dinmiyor.

Eki Görüntüle 280901

1 EKİM - 31 EKİM 2011

1. pinaran................................42
2. firfor .................................. 27
3. Revolucion ............................16
4. orchidea ...............................12
5. nilayu...................................6
6. electra_................................6
7. minikbarni ...........................3
8. aswang................................2
9. Asmin .................................2
10. PrensesPeri ........................ 2
11. eski_bir_masal .....................2
12. Dulcinea ...........................1
13. TrulyScrumptious ................1
14. Duygu.C ..............................
15. Nihil....................................
16. Pinaranip..............................
17. eylül.yn...............................
18. alewuska.............................
19. ThirtyFour............................
20. theuglygoddess.....................
21. Tryamor ...............................
22. Dulcinea................................
23. elmayrahh..............................
24. atlantis ................................
25. wilmaa..................................
26. guvastanema ........................
27. prensesin.uykusuyum..............

Son düzenleme:
slmm kızlarr
öncelikle öle çok film izleyen biri deilim. sinemada izlemeyi daha çok severim ama onada pek gidemiorum fırsat olmuo yada ben üşeniorum aklıma gelmio fln..
evde bilgisayarda izleyen arkadaslarım var da ondada bi sardımı izliyorum ama sarmadımı sıkılıyorum baglamıyo beni kalıyo öle..
oyüzden siz film uzmanlarından öneri bekliyorumm. neleri özellikle önerirsinizz?
mesela bak bunu kesin izleee çokk iyi filmdir bayılcaksın kesinlikle herkesin izlemesi gerekir bence dediginiz filmler nelerdir acebaa

hangi türleri seviyorsun, biraz film zevkini açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz, hangi yıllar, hangi ülkenin hangi yönetmenlerin, hangi türlerden, hangi oyunculardan..

bu seçeneklerin her birinden iyi film bulabilmek mümkün, mesela bir oyuncuyu seversin iyi filmi de vardır kötü filmi de, şu ülkenin filmlerini seviyorum dersen o ülkenin en iyi filmlerini yazalım, genel olarak en iyi on film yirmi film gibi listeler herkese uygun olamaz, birinin sevdiği türü yönetmeni senaryoyu diğeri sevmez.

bu yüzden genel "en iyi filmler" hayal kırıklığı yaratabilir

Eki Görüntüle 281387

1 EKİM - 31 EKİM 2011

1. pinaran................................42
2. firfor .................................. 27
3. Revolucion ............................16
4. orchidea ...............................12
5. nilayu...................................6
6. electra_................................6
7. minikbarni ...........................3
8. aswang................................2
9. Asmin .................................2
10. PrensesPeri ........................ 2
11. eski_bir_masal .....................2
12. Dulcinea ...........................2
13. TrulyScrumptious ................1
14. Duygu.C ..............................
15. Nihil....................................
16. Pinaranip..............................
17. eylül.yn...............................
18. alewuska.............................
19. ThirtyFour............................
20. theuglygoddess.....................
21. Tryamor ...............................
22. prensesin.uykusuyum..............
23. elmayrahh..............................
24. atlantis ................................
25. wilmaa..................................
26. guvastanema ........................

öle özel bi tür yok cnm aklımda ama sürükleyici filmlerden hoşlanıyorum. yada komedi de olabilir .. öel özel bişi yok yani aslında yazdıgım cümlelerden de anlamışsındr eminm :) bayık bir film olmasında kaptırıyım kendimi istyorum

valla rakadaş çok doğru söylüyor.. bende istanbul migros afm de gıttım. yarım saat reklam uykum geldı mayıştım.... arada da ara dahil yarım saat reklam gırdıler cok sınır bozucuydu.. film süperdi. :))))

Behzat Ç.

filmin isminin devamıda varda hatırlamıyorum ne yalan söyliim genel anlamda fena değil hatta Türk ve polisiye diye bakılıcak olursa çok çok iyi. ama bu film yurt dışında gösterime girdiyse vay halimize adamlar önce bize barbar diyodu bu gidişle bide yam yam derler. sebebini açıklayamıycam izlemeyen arkadaşlardan dolayı. ama gerçekten son yıllardaki en iyi çekimlerden biri senaryoyu saymazsak çünkü bariz çakma bir konu.ismini hatırlamadığım yabancı bir filmi resmen bir kaç unsuru değiştirip kopyalamış yazan. onda suçlu bombacıydı bunda gömüyo tek fark bu tabi birde iç detalara siyasete girişi. ancak dizidede var olan şey filmdede açık açık vurgulanıyor. zaten bu filmi izlme sebebim kesinlikle bu.

gelelim ikinci filmimize biliyorsunuz artık dram, aşk beni sarmayan konular ama eşimin isteği üzerine izlediğim daha doğrusu yarı off ladığım bir film

Sadakatsiz
ayy bu kadarmı durağan gider bu kadarmı bayar bu kadarmı nefsi geniş lur bir erkeğin. belkide tarzım olmadığı için hoşlanmadım. kısaca yasak aşk yaşayan bir kadın ve bunu sonradan öğrenen kocası anlatılıyor. klasik bir Fransız erkeğinin benim diyen klasik kadın avcılığı üzerine yorum bile yapamıyorum izlemeyin zaman kaybı diyebilirim sadece.

Revolucion : 18

bu ay rekor kırdın kendi adıma resmen

yavrum inanmicaksın ben bu fountain ı daha ilk çıktığı sene izledim. hatta fotograftan film bulmaca topiğinde bile sordum :) ama mayaca kullanıldığını yeni hatırladım :) gerçi ben izlediğim filmleri bile şuursuzca tekrar izleyen "aa, bi yerlerden tanıdık geliyor yahu" diyebilen bi insanım. yaşlandık artık, herhalde ondan :)

pınar, yine gaza getirdin beni. bu ay başliim ben bu serilere. star wars elimde var ama harry'leri indirmem gerekecek. o da soraki aylara kalsın :)

bu arada ben izlediğim bir filmi ikinci kez izledim. onu da sayacak mıyız? sen karar ver pınar.

wristcutters: a love story: daha önce yorum yapmıştım. herkese tavsiye ederim. hatta bi arkadaş film tavsiyesi istiodu. ona da tavsiye ediyorum :) filmlerle pek arası olmayan bi arkadaşıma da (bi sürü sapıkça zorbalık yaparak) izlettim. o bile beğendi.

Behzatımı izledim
Yalnız flmden çık şey beklemişim sanırım. Azbuçuk sıkıldım
eee sezon finalini öyle bi yaptılar ki film için daha büyük hayallerim vardı.
Cansu dere çok zorlama bir karakter olmuş. Neyse behzat, harun, akbaba performansları nefisti tek kelimeyle.
İzlemeye değerdi. Değdi.

Benimle evlenir misin ?

Romantik komedi sevenler için hoş bir film.
Katherine Heigl'in oyunculuğunu genel olarak beğeniyorum zaten, o yüzden ayrı bir tat verdi.
Zaman geçirmek için izlenebilecek bir film.

eski_bir_masal : 1

firfor sorun etme aynı dert bende de var. ama beni afişleri kurtarıyo resim hafızam iyi yoksa konu ve isimlere kalsak durum facia yanlız dikkatinizi çekerim bu ay 3. lüğe oturdum ama anca bu kadar oluyo. hem firfor kaç yaşındasın ki böyle yaşlanmaktan falan bahsediyon. bak ben 30 u devirmek üzereyim ama daha 18 'im

demek bu filme özel bir muamele bu, neyse artık eşim gelirler Van'a gidecekmiş demişti, belki de bu sebepten reklam patlaması yapmışlardır, gerçi bizim tv yok, netten izliyorduk diziyi, tv'den adamın canını çıkarıyorlarmış reklamlarıyla, ama bir arkadaş Behzat ne ki, en az reklam alan program tv'deki, en kıytırık programlar bile tonla reklam alıyor Behzat yine biraz insaflı demişti

bir sınırlama getirmeliler bu reklamlara ya, mal mıyız biz ağzımızı açıp yarım saate yakın reklam izleyeceğiz..

Selam kizlar, dun aksam muhtesem bir film izledim belki daha once paylasilmistir bilmiyorum tum sayfalari okuyamadim.
The Prestige (2006), onceden beraber calisan sonradan birbirine dusman olan, birbirlerinin gosterilerini sabotaj edip duran iki sihirbazi konu aliyor..
Izledigim en iyi filmlerden biriydi hala etkisindeyim, cok cok cok guzel bir film. Izlemediyseniz mutlaka tavsiye ediyorum. Ama eski bir film oldugundan buyuk ihtimalle gormussunuzdur. Ben nasil olduysa bu zamana kadar kacirmisim, inanilmaz keyif aldim dun izlerken.

pınaran 1 günlük hasılatın vana gideceği söylenmiş önce, daha sonra bu duyurulduktan sonra ise en az izlenen seans olan 13 seansının gelirinin gitmesi kararlaştırılmış.
Okuyunca üzüldüm.
İnsanlar özellikle o günü tercih etmişken.

Burda olan burada kalır :

Cameron Diaz ve Ashton Kutcher'ın oyunculuğu çok güzeldi.
Birbirini hiç tanımadan evlenen bir çiftin birbirine nasıl aşık olduklarını anlatıyor.
Tavsiye edebileceğim bir film.

Köprüdekiler :

Ben bu filmi beğenmedim.
Konu evet güzeldi.
İstanbulun başka bir yüzünü göstermiş fakat oyunculuklar çok amatör ve yapmacık geldi.

Bu arada bana film tavsiye edebilir misiniz ?
Romantik komedi ve gerilim türünde.

sürükleyici komedi dedin, hemmen aklıma tatlı anlamlı bir komedi geldi, sürükleyici de (tabi aksiyon anlamında değil)

1. Woody Allen filmleri, bir tanesini söyle dersen Annie Hall (bak imdb puanı 8.2, az bile vermişler) hayatımın yönetmeni oyuncusu kişisi kişiliği ...

Annie Hall (1977) - IMDb

2. Sonra sürükleyici ve sıkmayan Quentin Tarantino filmleri, bir tanesi dersen tercihim Kill Bill serisi (Inglourious Basterds (2009) da çok manyaktı)

Kill Bill: Vol. 1 (2003) - IMDb
Inglourious Basterds (2009) - IMDb

3. Ronin (1998) sürükleyici ilk aklıma gelenlerden

Ronin (1998) - IMDb

4. Fight Club (1999)

Fight Club (1999) - IMDb

David Fincher filmlerinden en bilineni, bir de The Curious Case of Benjamin Button (2008) var

The Curious Case of Benjamin Button (2008) - IMDb

5. Wristcutters: A Love Story (2006)

çok tatlı komedidir, arkadaş da bahsetmiş..

IMDb - Wristcutters: A Love Story (2006)

şimdilik bunları yazdım, ama aklımdakilerin hepsini yazmaya kalksam buradan kalkamam aklımda o kadar çok var ki..
hem bu konuda da dolu film keşfedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…