- Konu Sahibi TracyFlick
-
Tim Burton boşuna sevilmiyor yaniJoe Black çok güzel bir filmdi=))
Turist vizyona girer girmez gideceğim bir film, aslında filmden ziyade uzun zamandır sinemada izlemediğim Johnny Depp'i tekrar izleyebilmek için gitmeyi düşünüyorum
Oyunculara göre film seçmesem de Johnny Depp söz konusu olunca durum farklı oluyor
ooo sen aştın iki dakika da bak bakalım nasılmışfilm kütüphanesi gibi bişi olsa keşke dedim ve hemen aradım taradım var mı öyle bişi diye, 2010 istanbul kültür başkenti kapsamında balat'ta üç katlı bir yer kurulmuş. Kısa film kütüphanesi diye geçiyor ama açıklamada 1895 yılından beri çekilmiş, sinema tarihinin önemli filmlerinin de yer alacağı yazıyor. Ücretsiz izlenebiliyormuş ve hatta ücretsiz kamera ve montaj seti.. harikaymış
bi araştırmak lazım:)
duyguuuu selammmm
Tim Burton boşuna sevilmiyor yani
film kütüphanesi gibi bişi olsa keşke dedim ve hemen aradım taradım var mı öyle bişi diye, 2010 istanbul kültür başkenti kapsamında balat'ta üç katlı bir yer kurulmuş. Kısa film kütüphanesi diye geçiyor ama açıklamada 1895 yılından beri çekilmiş, sinema tarihinin önemli filmlerinin de yer alacağı yazıyor. Ücretsiz izlenebiliyormuş ve hatta ücretsiz kamera ve montaj seti.. harikaymış
bi araştırmak lazım:)
duyguuuu selammmm
indirdiğim filmlerde sorun olmuyo altyazıda ekleyebiliyorum. daha doğrusu herife havale ediyorum o hallediyo
atlantis sorun değil canım ona bakarsan tv de haberlerde bile ne sahnelerle karşılaşıyoruz. ve ne yalan söyliim bana filmlerdeki açıklığa yaygara edilmesi saçma geliyo bence bunlar hayatın gerçekleri. heleki otobiyogrofi tarzında filmlerde falan olmaması ilginç. düşünsenize aşk üzerine romanlar yazan bir yazarın hayatını konu alan bir filmde hiç açık sahne olmadığını ne kadar komik. böle bi durumda o kişinin şizofren olması lazım ki onları düşünebilsin.heee diceksinizki şimdi peki saw gibi senaryoları yazanlar nolcak o konu halen kafamı kurcalıyo gerçekten hikaye yazarını tanımak istemezdim.
anladım benAy hayır canım vallahi Tim Burton'ın hayal gücüne hayranımZaten en sevdiğim filmi de Big Fish'dir ki dikkatini çekerim orda Depp bile yok
Ohoooo benim arşivimin baş köşesinde duruyolar :)bi dakka helena bonham carter deyince tim burton'u çıkardım bende:))
sweeney todd ve big fish'i internetten online olarak izleyebilirsiniz.
ben izlemiştim çünkü:)
evet ya bende çok merak ediyorum, kaçırmam bunujohny depp "turist" kült filmler arasına girecek demiş.
vizyona girince mutlak gitmek lazım atlantis.
Depp le Jolie yi yakıştıramadım pek ama bakalım bakalım
aaa senim bildiğim iki tane site var düzgün, her film var hemen hemen.Dün bütün gece Yedinci Mühür'ü indirmeye çalıştım. İnerse izliycem işallah( Turrent'ı yeni kullanmaya başladım. En azından çoğu filmin bulunduğu bi site yok mudur yahu, saçma sapan bir sürü siteye üye olmak zorunda kaldım
eutorrent'ten indiriyo yedinci mühür'ü ama ne arasam bulamıyorum
naber canım nasılsın izledin mi film dün
Dün kitaba verdim kendimi canım. Bi de izleyeceklerimi sıraladım. American History X, Following, Yedinci Mühür.. Şimdilik böyleSen de izlemedin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?