- 1 Ekim 2009
- 841
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi TracyFlick
evde kavga ediyoruz annemlen birlikte film izleyemiyoruz
ben orjinal o dublajlı izliyo deliriyorum
demek ki herkeste varmış iyi sevindimorjinalini seviyorum bende daha çok ama fark etmez bir yerde yeterki güzel olsun
öyle tabii canım bişey dmedim zaten izledi ama yarıya kadar :)))buna da şükür:13: onlar da kendilerince haklı sonuçta
atlantis net üzerinden izlediysen bu filmi nerden bulabileceğimi yazarmısın bana özelden bulamıyorum filmi nette. sadece orjinal diliyle bulabildim bir iki yerde.
Eğer filmi indirme imkanın varsa Viridiana'nın altyazısı, altyazı sitelerinde mevcut ama orjinal dilinde netten bulduğun filme de o altyazının bir faydası olmaz.
Maalesef indirip izliyorum ben canım, nette bulabilmen pek mümkün değil eski filmleri. Bunuel genelde derdini sembollerle, göndermelerle anlatan bir yönetmen, bulabilirsen filmi umarım seversin=)) Bu arada Burjuvazinin Gizemli Çekiciliği (Le charme discret de la bourgeoisie) ni öneririm, Bunuel'in.
Eğer filmi indirme imkanın varsa Viridiana'nın altyazısı, altyazı sitelerinde mevcut ama orjinal dilinde netten bulduğun filme de o altyazının bir faydası olmaz.
hımmm dowland ı var yani o şekilde aratmamıştım bide onlara bakim. ismi bile beni çekmeye yetti sanırım bu yönetmeni sevicemsağol canım.
selam verdim alan olmadı
filmler biraz eskiyince daha çok seviyorum.
mesela turist'i izlemek istiyorum ama azıcık tozlansa daha güzel olur
nostaljik tadı oluyo o zaman...
Yok uymaz diye düşünüyorum, yani indirdiğim filme o altyazıyı ekleyebiliyorum da online izlerken nasıl yapılır bilemiyorum:26:
Bu arada altyazıları da iyi değil tabi, bazı kısımların altyazısı yoktu, filmde uzun bir konuşma tek cümleyle çevrilmiş, varolan çeviri de ne kadar doğru onu da bilemiyorum
Ne bileyim daldınız görmediniz beni:)Duyguuu alan olmaz mı aşkolsun, bu arada ben de orjinalini izliyorum sadece, zaten netten indirdiğim için dublajlı film bulma imkanım yok ama bulsam da tercih etmiyorum, o film sanki eksikmiş gibi geliyor. Gözleri yorma pahasına - küçücük bir ekrandan izlediğimden dolayı- yine de altyazıya devam
Merhaba Liza teşekkür ederim :)merhaba duygu........................................