• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

selam kızlar :3: nasılsınız?

biraz önce limitsiz i izledim.listeye bakmak istedim.baya bir geride kalmış güncelleyeyim dedim.umarım sorun olmaz :44:

limitsiz ile ilgili düşüncem daha iyi filmler izlediğim olmustu.kötü değildi yine de..

tam da şimdi el atacaktım prensesperi, çok teşekkür ederim, eline sağlık...

dün uzunnnn aradan sonra nihayet bir film izleyebildim.

Hanna
Hanna (2011) - IMDb
Joe Wright'ın filmi. Adamın kesinlikle başarılı bir görsel anlatımı var ama senaryosu tatmin edici değildi malesef, yine de keyifle izledim.

tam da şimdi el atacaktım prensesperi, çok teşekkür ederim, eline sağlık...

dün uzunnnn aradan sonra nihayet bir film izleyebildim.

Hanna
Hanna (2011) - IMDb
Joe Wright'ın filmi. Adamın kesinlikle başarılı bir görsel anlatımı var ama senaryosu tatmin edici değildi malesef, yine de keyifle izledim.

rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :16:

Another Year (2010) - IMDb

Bir Mike Leigh ustalığı.
Filmde ki ağır dram oldukça tarafsız ve acıtasyon yapılmadan olduğu gibi , tıpkı hayat gibi aktarılmış. Uzun bir film olmasına rağmen asla sıkmıyor aksine ilgi ve içte bir sızıyla kendini izlettiriyor. Hala etkisindeyim diyebilirim. Oyuncular çok başarılıydı , ingiliz aksanıda filmin bonusu.

prensesin uykusuyum : 5

günaydıınnnn
kader ajanları : güzel bir filmdi.konusu değişikti..

yaşar ne yaşar ne yaşamaz:bu film gerçekten başarılı olmus.şafak sezer başroldeydi..

kaybedenler kulubu: bu filmi sevmedim.1saat 50 dakika sürdü.cinsel ve küfür içerikliydi..sonuda alakasızca bitti gitti..

PrensesPeri:5

Son düzenleme:
yine ben :9:

ya sonra:özcan deniz yazmış yönetmiş.bence hoş bir filmdi.sanki bir bayan yazmıs gibi.bayanın bakış açısı güzel yansılmış.başrolde bizim eski gelin ferhunde olmasaymıs çok daha süper olabilirmiş film..

faster: güzel bir aksiyondu.abisinin intikamını almaya çalışan bir adam.sonuda sürprizle bitiyor..

PrensesPeri 7 oldu :9:

çokkk uzun bi aradan sonra yine merhabaaaa :16:
evde tadilata giriştim ne film ne kitap hakgetireydi kızlar ama şükür kavuşturana
Hücre 211
ispanyol yapımı çarpıcı bir film. şiddetle tavsiye ederim. mesleğie aşık bir adamın ters giden işler sonucu başına gelen talihsizlikleri konu alıyor.küçükte bir ip ucu vereyim. olaylar hapishanede ve beklenmedik şekilde gerçekleşiyor.

Revolucion : 1

bugun

turist:.angelia jolie baş rolde güzeldi.sonu sürprizle biten filmleri seviyorum

incir reçeli: süperdi.çok begendim.zor ağlarım ama filmin sonunda ben bile ağladım :43:

PrensesPeri:9

The Incredible Shrinking Man

Kitaptan uyarlama bir bilim kurgu filmi. Eski bir film olmasına rağmen efektleri gayet iyi, konusu da özgün. Bir sis bulutuna maruz kaldıktan sonra gün be gün küçülen bir adamın hikayesi anlatılıyor. Eski filmleri ve bilim kurgu filmlerini sevenlerin hoşuna gidebilir.

firfor: 16

26 MAYIS 2011 - 25 HAZİRAN 2011

1.Dulcinea................................
2.Pinaranip................................
3.orchidea ...............................8
4.prensesin.uykusuyum ..............5
5.guvastanema ........................ 1
6.atlantis ................................
7.Tryamor ...............................11
8.Revolucion ............................ 1
9.PrensesPeri ........................... 9
10.asmin .................................
11.Duygu.C ..............................
12.Nihil....................................
12.firfor ..................................16
13.eylül.yn...............................
14.alewuska.............................4

Mongol

http://www.imdb.com/title/tt0416044/

Yüzeysel anlatılmış Cengiz Han'ın hikayesi; kıyıdan köşeden, ordan burdan hızlıca olup bittiye geliyor. Zaten 2 saatlik bir filmle ancak bu kadar olabilirdi diye düşünüyorum.
Çok akıcı ve güzel bir yapım. Müzikleri de harikaydı.

Tryamor : 12

Son düzenleme:
Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak

İzlemeyi çok isteyip bir türlü elimin gitmediği bir filmdi. Yıllar sonra nihayet dün izleyebildim. Oldukça bilinen bir film, hakkında çok fazla şey yazmaya gerek yok. Severek izledim.

firfor: 17

Paran daemun (The Birdcage Inn)

çok beğendim bu filmi. ahlak anlayışının, evlilik kavramına ve ilişkilere muhafazakar bakış açısının sorgulandığı harika bir film. buram buram kim ki duk kokuyor. bu adamın gerçekten bir derdi var belli. her filminde de bunu çok güzel aktarıyor bence. karakterler susarken biz düşünüyoruz. insanın içini bayan suskunluklar, durgunluklar yok yani. "allah sana dert vermesin kim ki duk" dicem, ama dilim varmıyor :)

firfor: 18

ya kızlar size bişey danışmak istiyorum, Dogville i tavsiye eder misiniz? etmezseniz izlemicem çok uzunmuş o yüzden sormak istedim:13:

ya kızlar size bişey danışmak istiyorum, Dogville i tavsiye eder misiniz? etmezseniz izlemicem çok uzunmuş o yüzden sormak istedim:13:

daha geçen hafta izledim ancak buraya taşımayı unutmuştum. ben çok beğendim ancak senin film tarzını hiç bilmediğim için tam olarak da öneremiyorum. durağan ilerliyormuş gibi görünüyor ancak çarpıcı bir film. farklı bir çizgisi var. izlenmesi gerekenlerden...

daha geçen hafta izledim ancak buraya taşımayı unutmuştum. ben çok beğendim ancak senin film tarzını hiç bilmediğim için tam olarak da öneremiyorum. durağan ilerliyormuş gibi görünüyor ancak çarpıcı bir film. farklı bir çizgisi var. izlenmesi gerekenlerden...

teşekkür ederim canım önerine, vakit kaybı olmaması yeterli benim için:13:

26 MAYIS 2011 - 25 HAZİRAN 2011

1.Dulcinea................................
2.Pinaranip................................
3.orchidea ...............................8
4.prensesin.uykusuyum ..............5
5.guvastanema ........................ 1
6.atlantis ................................
7.Tryamor ...............................12
8.Revolucion ............................ 1
9.PrensesPeri ........................... 9
10.asmin .................................
11.Duygu.C ..............................
12.Nihil....................................
12.firfor ..................................18
13.eylül.yn...............................
14.alewuska.............................4

Back