- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.021
Oleeey :119: Çok sevindim, teşekkürler Guvastanematarihlere baktım bugün yeni listeye başlamamız gerekiyomuş... Mart Ayı birincimiz Dulcinea'ya kocaman alkışlarve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruzzz
tarihlere baktım bugün yeni listeye başlamamız gerekiyomuş... Mart Ayı birincimiz Dulcinea'ya kocaman alkışlarve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruzzz
Sinema Günlüğümüz Mart Ayı
1.Dulcinea.................................. 26
2.Pinaranip................................ 24
3.orchidea ................................ 23
4.prensesin.uykusuyum ............. 18
5.guvastanema ......................... 15
6.atlantis ................................. 10
7.Tryamor ............................... 10
8.Revolucion ............................ 3
9.PrensesPeri ........................... 3
10.Liza .................................... 2
11.asmin ................................. 2
12.katrem ............................... 1
13.Nihil.................................... 1
kızlar şöyle bir şey yapsak mı, ay sonunda herkes o ay izlediği en iyi filmi enine boyuna tartışsa ya da ne biliyim, bi yönetmeni araştırmışızdır onu paylaşsak. bunu bi zorunluluk gibi düşünmemek gerek tabi, vakti olan yapabilir, zaten hepimiz ilgiliyiz, yeterince film izliyoruz araştırıyoruz, daha da derinleştirebiliriz. o kadar çok film o kadar çok yönetmen o kadar çok akım var ki sonu yok..
Teşekkürler kızlarBu başlığı ilk gördüğümde, muhtemelen her ay birinci olurum listede diye düşünüyordum. :)) Bu iddiamın yerinde artık yeller esse de, elimden geleni yapacağım
Pinaranip ve Orchidea ben de sizi tebrik ederim :81: Zaten günlüğün süresi bir hafta uzasaydı siz beni geçerdinizPinaranip sen geç katılmıştın aramıza bir de, onu da göz önünde bulundurmak gerek :)
Buarada herkes bu ay en çok hangi filmleri beğendiğini yazarsa, film seçme imkanımız daha çok artar...
Guvastanema 3 saatlik süreyi kolay kolay hiçbir film kaldıramıyor bence... O filmi izlemedim ama, belki sen doğru zamanda izlemediğin için öyle olmuştur. Bariz ilgini çekememiş ki, aradan o kadar film geçmiş
El secreto de sus ojos
2009, Juan José Campanella
The Secret in Their Eyes (2009) - IMDb
Bir tecavüz ve cinayetin gerisinde adalet sorgulaması, aşk ve hayata dair sustuğu ve anlattığıyla çok beğendiğim bir film oldu. Filmin afedersiniz ohaaa dedirten bir plan sekans olayı var ki en son Kefaret'te demiştim bunu, lakin bu filmi izlememiştim henüz..
guvastanema 3
nasıl bir filmdi öyle ,, izleyip bitireni allak bullak edenlerden. aynı cümle içerisinde geçtiğine göre kefaret'i de izlemeliyim.
Angel-A (2005) - IMDb
İnsanın içindeki güzellikleri dışarı vuran, yaraları saran olan çok güzel bir filmdi :) Ana karakter için oyuncu seçimi mükemmeldi... öyle ki, Jamel Debbouze den daha iyi bir Andre tipi düşünemiyorum. Sadece bakışlarıyla karakteri derinden tanıttı bana. Film boyunca beni rahatsız eden tek bir şey vardı. O da siyah-beyaz olmasıydı. Bence çok gereksizdi bu filmde. Bu kadar sıcak bir filme hiç yakıştıramadım. Daha önce çok siyah beyaz film izledim, ama hiçbir zaman bu filmde olduğu kadar renkleri görmeye ihtiyaç duymadım.
Teşekkürler Orchidea.Siyah beyaz seçimi dışında aynı fikirdeyiz :) Buarada listendeki açık ara favorim Sprited Away
Dulcinea : 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?