- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.001
Everything Is Illuminated (2005) - IMDb
Müzikleriyle ön plana çıkan filmin görüntü yönetmeninide tebrik etmek lazım . Renkler , manzaralar muazzam . Komedi yönünün zayıf olduğunu belirtmek gerekir zira gülmek için izlenilirse epey sıkacaktır. Durağan ilerleryen filmin aktarımında büyük problemler olduğun düşünüyorum. Konusu beni bir türlü içine çekmedi , çok eksikti.
Bu arada tür olarak yol filmleri kategorisinede girebilir.
Sinem Günlerinin bu haftaki müthiş filmi Harold and Maude (1971) - IMDb ile birlikte :)
prensesin uykusuyum :16
el espinazo del diablo
Pan'ın Labirent'inin yönetmeni Guillermo del Toro'dan 2001 yapımı, yine çocukları merkeze koyup savaş ortamını onların gözünden aktaran ve karanlık bir masalı andıran etkileyici film. Pan'ın Labirenti'den daha yalın ve yalınlığı ile filmin içine çeken, çocuk oyuncuların müthiş performansı, naif bir hayaletin mahzeni andıran bir yetimhanede sesini duyurmaya çalıştığı iç burkan bir öyküsü.
atlantis: 10
Sen to Chihiro no kamikakushi / Spirited Away:Gerçekten hayal gücünün sınırlarında gezinen,çizim teknikleriyle de büyüleyen,oldukça başarılı bir animasyon. inkar etmiyorum imdb puanı da izlememde çok etkili oldu=)
Orchidea:23
İzlemeye doyamadığım ,doymayacağım nadir filmlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?