- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi TracyFlick
-
eğer Rusalka'yı kastediyorsan, ben de AlleGRia'ya teşekkür ederim. ben de onun yorumlarını görüp de merak edip izlemiştim. Rus yapımlarında böyle fantastik öğeler pek görmemiştim. çok da başarılı bir film olmuş naçizane fikrim.
değil canım Das Experiment isimli film hatta şu anda indiriyorum ufaklığı yatırıp izliycem hemen
Orphan:çıktığı günden beri afişine bakıp da itici bulduğumdan hep izlemek istemedim. bir önyargı vardı bir kere. ancak birkaç yerde rastladım burda. ayrıca arkadaşımın kurduğu psikolojik filmler grubunda da görünce var bir keramet deyip izledim.
film boyunca sıkılmadım ve heyecanım hep sürdü. gerçi filmin başından anladım olayı ama sonunda sürpriz bir bilgi de vardı. filmi izleyen çok kişi Ester'den nefret etti belki ama ben daha çok yardım etmek istedim. o acı içinde yaşamak kolay olmasa gerek.
Orchidea:6
kızlar böle balıklama yorum yaptım ama bu topğin kuralları varmı neye göre yazı yazıyorsunuz biliyim de ona göre yazıyım bende:79:
kızlar böle balıklama yorum yaptım ama bu topğin kuralları varmı neye göre yazı yazıyorsunuz biliyim de ona göre yazıyım bende:79:
1.orchidea ...........................15
2.prensesin.uykusuyum ...........11
3.guvastanema .....................2
4.atlantis ...........................7
5.Tryamor ...........................2
6.Maip .................................
7.katrem ..............................1
8.Revolucion ........................
9.PrensesPeri ........................1
10.Liza ..................................1
11.sunsea ..............................
12.pupillist .............................
13. asmin ...............................1
14.dulcinea............................16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?