- Konu Sahibi TracyFlick
-
kızım sana yetişebilmemin mümkünatı yok maaşallah kurt gibi film izliyosunWoddy Allen'a karşı bi önyargım var galiba sevemiyorum adamı bi de Factory Girl diye bi film var Allen'ın sevgilisi Edie Sedgwick'i anlatan bir film. Kader'den sonra bunu izleyince mutlu mesut günümde hüngür hüngür ağlamıştım. Dramatik çok güzel bir hikaye. İzlemediysen aklında bulunsun.
Ama Kafka ilişkisi kurunca filmi merak ettim tabi Kafka adamım
Kızlar burası hareketlendi ya çok mutlu oldum
Duygu yetiş bize
Woddy Allen'a karşı bi önyargım var galiba sevemiyorum adamı bi de Factory Girl diye bi film var Allen'ın sevgilisi Edie Sedgwick'i anlatan bir film. Kader'den sonra bunu izleyince mutlu mesut günümde hüngür hüngür ağlamıştım. Dramatik çok güzel bir hikaye. İzlemediysen aklında bulunsun.
Ama Kafka ilişkisi kurunca filmi merak ettim tabi Kafka adamım
Kızlar burası hareketlendi ya çok mutlu oldum
Duygu yetiş bize
biraz önce başlangıç isimli filmi izledim.orjinal adı = Inception
ne zamandır beklediğim filmlerden biriydi ancak fırsat bulabildim. ancak uyarı zindan adasıyla arka arkaya izlemeyizn ben öle bi hata yaptım.şu an böyleyim. beyin fırtınası yaratan filmlere her zaman hayran olmuşumdur ancak tekrarlıyorum bu senaristleri yakından tanımak istemezdim nasıl bir hayal gücüdür bu.
film genel anlamda güzel ve güçlü bence ancak tek bir unsura takıldım alıntı sahnelere başlangıç filminde asansör sahnesinin bire biri küp serisinin son filminde mevcut. ancak puanlama yaparsak
başlangıç 10/ 8
zindan adası 10/9
okumak istediklerim arasında bu kitapakşama tnt'de "kolera günlerinde aşk" var.20.00'da
bunun romanı ve yazarı favorimdir.filme de bakıcam
ve bu arada listemizde izlediğim film sayısı da 3 olsun
Revolucion canım ne yaptın sen öyleher iki filmi de sinemada haliyle ayrı zamanlarda izlemiştim ve ilerleyen günlerde o filmlerle yarışır karmaşıklıkta rüyalar görmüştüm Eğer senin de izlediklerin rüyalarına yansıyorsa tahmin bile edemiyorum şu anda bilinçaltını
Revolucion canım ne yaptın sen öyleher iki filmi de sinemada haliyle ayrı zamanlarda izlemiştim ve ilerleyen günlerde o filmlerle yarışır karmaşıklıkta rüyalar görmüştüm Eğer senin de izlediklerin rüyalarına yansıyorsa tahmin bile edemiyorum şu anda bilinçaltını
ilahi Revolucion süpersinncevabı bir güzel yamıssın ama ölesine tebrik ederim şansın yaver gitmiş güle güle kullan
Revolucionsorma canım yaaa bide benim yanlız rüyalarıma değil normal halimede yansıyor filmi izledikten sonra bir kaç saat kendime gelemiyorum ki bide üstüne öle bişey olduki ayana kadar canım çıktı. hani şu sıralar süren KK nın 10 yıl dönümü etkinlikleri varya birde ondan üzerine bir tatil kazandım ama gerçekmidir rüyamıdır ayırt edemedim ilk başta hatta linki yolluyayımda konuşmalara bakın diğer takıldığım topikteki arkadaşlar koptu gülmekten yazışmalara ki onlar durumu bilmiyodu. filmler üstüne bu olay buyrun yorumu siz yapın.
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...inlar-kulubu-10-yas-gunu-etkinlikleri-20.html
kızım sana yetişebilmemin mümkünatı yok maaşallah kurt gibi film izliyosun
Aynen canım, 25 bende tam bir şok etkisi yarattıkoca bi çeyrek asır ve hiçlik duygusu.. yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum işte:)
fotoğrafa hobi olarak bakınca evet çok güzel ama iş anlamında biraz zor. bazen keşke başka bi mesleğim olsaydı dediğim oluyo da özgür çalışmaya alışınca bi yere bağlı çalışmak biraz zor geliyo
bakarsın bi gün çekime çıkarız nerdesin bilmiyorum ama:)
tebrikler revolucion, tadını çıkar oh miss
liza canım, 3. filmi akşam izleyeceğin film olarak sayıyorsun değil mi? sen hele bi izle yorumunu yap eklerim..
örnek, mesaj sonuna
liza 3 diye eklemeyi unutmayalım olur mu
Şimdi gördüm canım tebrik ederim ya süpermişsorma canım yaaa bide benim yanlız rüyalarıma değil normal halimede yansıyor filmi izledikten sonra bir kaç saat kendime gelemiyorum ki bide üstüne öle bişey olduki ayana kadar canım çıktı. hani şu sıralar süren KK nın 10 yıl dönümü etkinlikleri varya birde ondan üzerine bir tatil kazandım ama gerçekmidir rüyamıdır ayırt edemedim ilk başta hatta linki yolluyayımda konuşmalara bakın diğer takıldığım topikteki arkadaşlar koptu gülmekten yazışmalara ki onlar durumu bilmiyodu. filmler üstüne bu olay buyrun yorumu siz yapın.
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...inlar-kulubu-10-yas-gunu-etkinlikleri-20.html
Aynen canım, 25 bende tam bir şok etkisi yarattıkoca bi çeyrek asır ve hiçlik duygusu.. yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum işte:)
fotoğrafa hobi olarak bakınca evet çok güzel ama iş anlamında biraz zor. bazen keşke başka bi mesleğim olsaydı dediğim oluyo da özgür çalışmaya alışınca bi yere bağlı çalışmak biraz zor geliyo
bakarsın bi gün çekime çıkarız nerdesin bilmiyorum ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?