• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

Woddy Allen'a karşı bi önyargım var galiba sevemiyorum adamı bi de Factory Girl diye bi film var Allen'ın sevgilisi Edie Sedgwick'i anlatan bir film. Kader'den sonra bunu izleyince mutlu mesut günümde hüngür hüngür ağlamıştım. Dramatik çok güzel bir hikaye. İzlemediysen aklında bulunsun.
Ama Kafka ilişkisi kurunca filmi merak ettim tabi Kafka adamım:69:

Kızlar burası hareketlendi ya çok mutlu oldum:49:
Duygu yetiş bize:4:
kızım sana yetişebilmemin mümkünatı yok maaşallah kurt gibi film izliyosun :1:
Ben de izlemeye çalışıyorum her hafta ama 12 tane izleyemem ayol vakit yetmiyor.
Kursa filan da gidiyorum da ondan dersten çıkınca zaten böle oluyorum :27:
Filmi izlemeye bayılıyorum ya ama.
İnception da nefis bir film benim arşivde de var :31:
Nolan kardeşlerin filmlerini hiç tereddütsüz izlerim ben.
Jonathan Nolan , Christopher Nolan hele ki Memento dan sonra :52:

Son düzenleme:
Woddy Allen'a karşı bi önyargım var galiba sevemiyorum adamı bi de Factory Girl diye bi film var Allen'ın sevgilisi Edie Sedgwick'i anlatan bir film. Kader'den sonra bunu izleyince mutlu mesut günümde hüngür hüngür ağlamıştım. Dramatik çok güzel bir hikaye. İzlemediysen aklında bulunsun.
Ama Kafka ilişkisi kurunca filmi merak ettim tabi Kafka adamım:69:

Kızlar burası hareketlendi ya çok mutlu oldum:49:
Duygu yetiş bize:4:

İşte Woody Allen sevmiyorsan bu filmi sevebilme ihtimalin daha fazla:D Çünkü benim de favori yönetmenlerimden değildir, Annie Hall'u bile izlerken - ki iyi bir filmdir- sıkıldığım anlar olmuştu.

Bu arada bu başlık hakikaten çok güzel oldu, çok keyifli ilerliyor, düşünene bir kez daha teşekkürler:)

biraz önce başlangıç isimli filmi izledim.orjinal adı = Inception
ne zamandır beklediğim filmlerden biriydi ancak fırsat bulabildim. ancak uyarı zindan adasıyla arka arkaya izlemeyizn ben öle bi hata yaptım. :27: şu an böyleyim. beyin fırtınası yaratan filmlere her zaman hayran olmuşumdur ancak tekrarlıyorum bu senaristleri yakından tanımak istemezdim nasıl bir hayal gücüdür bu.
film genel anlamda güzel ve güçlü bence ancak tek bir unsura takıldım alıntı sahnelere başlangıç filminde asansör sahnesinin bire biri küp serisinin son filminde mevcut. ancak puanlama yaparsak
başlangıç 10/ 8
zindan adası 10/9

Revolucion canım ne yaptın sen öyle:1: her iki filmi de sinemada haliyle ayrı zamanlarda izlemiştim ve ilerleyen günlerde o filmlerle yarışır karmaşıklıkta rüyalar görmüştüm:D Eğer senin de izlediklerin rüyalarına yansıyorsa tahmin bile edemiyorum şu anda bilinçaltını:9:

akşama tnt'de "kolera günlerinde aşk" var.20.00'da
bunun romanı ve yazarı favorimdir.filme de bakıcam
ve bu arada listemizde izlediğim film sayısı da 3 olsun :71:

Son düzenleme:
Revolucion canım ne yaptın sen öyle:1: her iki filmi de sinemada haliyle ayrı zamanlarda izlemiştim ve ilerleyen günlerde o filmlerle yarışır karmaşıklıkta rüyalar görmüştüm:D Eğer senin de izlediklerin rüyalarına yansıyorsa tahmin bile edemiyorum şu anda bilinçaltını:9:

sorma canım yaaa bide benim yanlız rüyalarıma değil normal halimede yansıyor filmi izledikten sonra bir kaç saat kendime gelemiyorum ki bide üstüne öle bişey olduki ayana kadar canım çıktı. hani şu sıralar süren KK nın 10 yıl dönümü etkinlikleri varya birde ondan üzerine bir tatil kazandım ama gerçekmidir rüyamıdır ayırt edemedim ilk başta hatta linki yolluyayımda konuşmalara bakın diğer takıldığım topikteki arkadaşlar koptu gülmekten yazışmalara ki onlar durumu bilmiyodu. filmler üstüne bu olay buyrun yorumu siz yapın.

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...inlar-kulubu-10-yas-gunu-etkinlikleri-20.html

sorma canım yaaa bide benim yanlız rüyalarıma değil normal halimede yansıyor filmi izledikten sonra bir kaç saat kendime gelemiyorum ki bide üstüne öle bişey olduki ayana kadar canım çıktı. hani şu sıralar süren KK nın 10 yıl dönümü etkinlikleri varya birde ondan üzerine bir tatil kazandım ama gerçekmidir rüyamıdır ayırt edemedim ilk başta hatta linki yolluyayımda konuşmalara bakın diğer takıldığım topikteki arkadaşlar koptu gülmekten yazışmalara ki onlar durumu bilmiyodu. filmler üstüne bu olay buyrun yorumu siz yapın.

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...inlar-kulubu-10-yas-gunu-etkinlikleri-20.html

ilahi Revolucion süpersinn :52::52: cevabı bir güzel yamıssın ama ölesine :9: tebrik ederim şansın yaver gitmiş güle güle kullan :16:

sağol canım. valla diğer kızların dediğine göre bende bi hikmet var ama nedir bende hala çözemedim nerde gariplik seni bulur diyolar haklılarda galiba. :9:

revolucion siteden tatil mi kazandın.çok şanslısın.hakkaten rüya gibi gelir insana.
güzel bir tatil geçirmeni dilerim

tebrikler revolucion, tadını çıkar oh miss:21:

liza canım, 3. filmi akşam izleyeceğin film olarak sayıyorsun değil mi? sen hele bi izle yorumunu yap eklerim..

örnek, mesaj sonuna
liza 3 diye eklemeyi unutmayalım olur mu

Son düzenleme:

Revolucion :52:
ben daha yeni gördüm hiç bakmamıştım hediye meselesine :52:
hayırlı olsun canım tebrik ederim harika bir haftasonu geçirmen dileğiyle :52:

Yalnız şok oluşuun çok hoşmoş blabalaaa baalaa :60:

kızım sana yetişebilmemin mümkünatı yok maaşallah kurt gibi film izliyosun :1:

canım ben de böyle değildim, her zaman kendimi motive etmeye çalışıyodum ama demek ki bi günlük tutmaya ihtiyacım varmış. fotoğrafçı olunca bi de sinema dersleri almış ve film çekme hayalleri kuran bir insan olunca çook çoook geç kaldığımı düşünüyorum. kendimizi geliştirmek için harcamamız gereken zamanı ne kadar boş şeyler için heba ediyoruz. zararın neresinden dönersek kar tabi. o hayal gerçekleşmeyecek belki ama en azından okuduğum mesleğin hakkını verebilecek bilgi ve birikime sahip olmanın iç huzurunu yaşıycam:34:

waaaooww kızım nefis bir mesleğin var :52:
Niye gerçekleşmesin hayalin ya niye öyle diyorsun bal gibi de istersen yaparsın.

Bende fotoğraf eğitimi aldım bir süre meraklıyımdır da
çekmeyi de çok severim. Çok sevindim senin adına ama karamsar olma böyle mutlaka bir yerden tutunup başlarsın

"kendimizi geliştirmek için harcamamız gereken zamanı ne kadar boş şeyler için heba ediyoruz" demişsin ya, belli bir yaştan sonra insanın aklı başına geliyor sanırım.
Aynı şeyin son 1 senedir bende farkındayım ve kendimi o kadar boş hissediyorum ki. Elimden geleni yapıyorum. Çok fazla okumaya gayret ediyorum mesela film tutkum var.
Ne bileyim önüme gelen şansları değerlendirmeye çalışıyorum. Kültür turları yapmaya gayret ediyorum. Şimdilik elimden gelen bunlar ama sınırlı kalmaktan hoşlanmıyorum :)

Son düzenleme:
Aynen canım, 25 bende tam bir şok etkisi yarattı:53: koca bi çeyrek asır ve hiçlik duygusu.. yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum işte:)
fotoğrafa hobi olarak bakınca evet çok güzel ama iş anlamında biraz zor. bazen keşke başka bi mesleğim olsaydı dediğim oluyo da özgür çalışmaya alışınca bi yere bağlı çalışmak biraz zor geliyo:30:
bakarsın bi gün çekime çıkarız nerdesin bilmiyorum ama:)

Aynen canım, 25 bende tam bir şok etkisi yarattı:53: koca bi çeyrek asır ve hiçlik duygusu.. yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum işte:)
fotoğrafa hobi olarak bakınca evet çok güzel ama iş anlamında biraz zor. bazen keşke başka bi mesleğim olsaydı dediğim oluyo da özgür çalışmaya alışınca bi yere bağlı çalışmak biraz zor geliyo:30:

bende 24 e giricem aptallaşmış hissediyorum herşeye geç kalmış hissediyorum kendimi. Sonra annem deli misin daha yolun başındasın ne gördün ki diyor
Bende yapıştırıyorum sen benim yaşımdayken ben 5 yaşındaymmışım ama diyorum güülüyor doğru yani :)

Ben de Grafik Tasarımcıyım canım, fotoğrafa merakım bu yüzden başladı ama hobi olarak kaldı.
Profesyonel bir eğitimim olmadı tabii, sadece kurs aldım ama tasarımcı da olduğum için görme ve renk konusunda sorunum yok :)

İstanbuldayım ben, sen de burdaysan neden olmasın mutlu olurum çok :52:

Şimdi gördüm canım tebrik ederim ya süpermiş:D Yalnız senin tepkin de çok iyi:D

26 şokun üzerinden atlatılıp dibe vurma yaşıdır, biraz karamsar oldu ama:D Ama annem hep der o da 28 yaşına kadar bu boşluk hissi ile mücadele etmiş 28'den sonra zaman mefhumu şu anki önemini yitirip yine yaşama dönme aşamasıymış. Ayrıca 25 yaş bunalımı diye bir gerçek var karşımızda, evrensel bir sorun yani belki bunun farkında olmak biraz rahatlatıcı gelir. Ben de 26 yaşındayım bu arada, geçen yıl hiçlik, anlamsızlık ve boşluk duyguları ile tanıştım, şimdi biraz daha sindirdim mutlu mesut yaşıyorum:D

Madem fotoğrafçılık da mesleğin o zaman Bergman filmlerinden kesinlikle çok keyif alacaksın. Ben de fotoğrafçılıkla amatör düzeyde ilgileniyorum, bir süre önce kursa başladım halen devam ediyor. Kurdun Saati filmini izlerken özellikle bir de bu gözle değerlendirdim kadrajları ki hayran kalmamak elde değil.

Back