ŞİMDİ BU YALAN MI OLUYOR?

Yalana karsiyim her turlu, ama bu detayda hesap verdigim insana da cok durust olasim gelmez, 7 yasindayken dakika dakika anneme bile hesap vermiyordum ben

Eğer ilişkinizde size herşeyi ayrıntısı ile anlatan biriyse normalde o zaman anlıyorum.

aynen iş bitip eve geldikten sonra bana yazıyor ararım diye bir de üstüne ben azar yedim tavır atıyor bana
siz ona ne şekilde sordunuz direk söylediniz mi?
bana oraya gittiiğni söylemedin diye
birden mi yükseldi önce tartıştınız mı?

üzgünüm bu saate kadar özür moduna girmediyse o ayrılmıştır sizden zaten

aradı açtım nasıl oldun hayatım dedim iyim felan filan sonra dün çorbayı nerde içyin dedim bir yer dedi eminmisin dedim evet dedi son kez diyorum aşkım dedim of eminim dedi bende neden yalan söylüyorsun dedim durumu anlattım işte gözün kör yanlış gördün ben mersinde idim eve geldim onlar eniştesi ile gitti alinin numarasunı atım konuş dedi yüzüme kapattı. Sonra resmi mesaj atmış bak işte benim anahtarımla aynı değil ama alinin numarası yok tabi atmadı. İşte bana salak salak sözlerle gelme kes gevezelik yapma boş boş yazma çemkirme işim var dedi ve ondan sonra yamzadı. zaten gün içinde bile akşama kadar yazmaz ne hikmetse

Ben o bahsedilen iki ilden birindeyim mekanin adini ogrenirsen soyle nasul bi yer soylerim sana iyi ol kuzum benim
hangısınde acaba yanı şırdan da bılındık bı yer dıyelım benım pek tarzım degıl klasık luks şırdancı dıyım ya ayrıl gıtsın arama yazma sorma ararsa aç lafını gedıgıne koy ve yolla gıtsın hayırdır ya neymıs bu kımmıs kendını ne sanıyorsa

aramaz da aklı sıra tavır yapıyor ben ona salak salak laflarla gidiyormusum

incelemed,m ne derse inannırım ama başka birinin hesabında erkek arkadaşını görsen ne yaparsın sen merak ediyorum
hiç bir sey yapmam , zaten sizin ilişkinizin ilişki olmadığı adamın konusmasından belli . anladıgım kadarıyla ali sizde ekli değil neden girip bakma ihtiyacı duydunuz bunu kast ediyorum

hiç bir sey yapmam , zaten sizin ilişkinizin ilişki olmadığı adamın konusmasından belli . anladıgım kadarıyla ali sizde ekli değil neden girip bakma ihtiyacı duydunuz bunu kast ediyorum
tesadüfen sayfamda çıktı herşey tesadüf özellikle bakmadım

tesadüfen sayfamda çıktı herşey tesadüf özellikle bakmadım
buna inanıyor musunuz ?
bence ilişkiyi bosverin kendinize deger verme üzerinde çalısın . böylece ne birilerini takip etme isteği içinde olursunuz , ne de kimse sizinle bu sekilde saygısızca konusur

buna inanıyor musunuz ?
bence ilişkiyi bosverin kendinize deger verme üzerinde çalısın . böylece ne birilerini takip etme isteği içinde olursunuz , ne de kimse sizinle bu sekilde saygısızca konusur
saygısız konuşması zaten yıktı beni

alinin numarasını verirse rezil olacak çünkü haspa!
diyelim ki doğru söylüyor saygısız konuşmaları cabası

üzgünüm yine söylüyorum o ayrıldı sizden gibi hissediyorum
hakkınızda hayırlısı

aynen numarayı verirse yalanı ortaya çıkacak tamam doğru diyor diyelim o kadar terbiyezlik laflar ney kendi bilir hem suçlu hem güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…