- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemliyollar
-
çünkü telefonu tanırıım araba anahtarını tanırım çünkü araba markasının amlemi var anahtarda nerde görsem bilirim. Ali nin kız arkadaşı ile 1 gün önce beraber idik o zaman hangi renk oje olduğuu gördüm ve yemekte kızın elleri çıkmış resimde. Taşları yerine koyunca olay çözüldüYani Alinin kız arkadaşının kız kardeşi o ortamda mıdır bilemiyorum ama sizin Alinin kız arkadaşının ojesinden onu tanımanız ve şırdanın adana şırdanı olduğunu çıkarmanız ayrıca masada bulunan objeleri inceleyerek orada bulunan anahtar ve telefondan erkek arkadaşınızın orda bulunduğunu anlamanız bence tebrik edilmeye değer. Helal olsun sana. Bence tam da tahmin ettiğin gibi olaylar çünkü senden r şey kaçmaz
Ben önceki konunu bilmiyorum ama illa ki var birşeyler hiç uğraşma boşver bir söz var da burda açıkça söylenmezçünkü telefonu tanırıım araba anahtarını tanırım çünkü araba markasının amlemi var anahtarda nerde görsem bilirim. Ali nin kız arkadaşı ile 1 gün önce beraber idik o zaman hangi renk oje olduğuu gördüm ve yemekte kızın elleri çıkmış resimde. Taşları yerine koyunca olay çözüldü
önceki konusu aşırı ilgisiz diBen önceki konunu bilmiyorum ama illa ki var birşeyler hiç uğraşma boşver bir söz var da burda açıkça söylenmez
....rahvan gitsin
ekran görüntüsü aldım eğer kendi itiraf etmez ise atacam resmi sinirlenmeden yapacağım zaten sinirli bir yapım yok sakin bir kızım.resmı kopyalayıp dırek gönderıceksın ben olsam oyle yapardım neyden korkuyorsunuz kı kaybedeceksen kaybet gıdecekse gıtsın sevgılın sonucta mersınden adanaaya gelen adam bılemedım sıze soylemek ısteme sebebı ne olabılır kı lutfen bu kadar sessız kalmayın fevrı olmayın ama sakınce soylemenız gerekenı soyleyın lutfen
bak sorun 7 den 11 e kadar cafe de değilmiş 1 saatlik yol sonuçta şehir dışı giderken arasa idi söylese idi. Her şey bitmiş eve gelmiş bana öyle yazıyor. İş işten sonra çünkü giderken arasa hadi anlar sorar diye düşünmüştür oÇorba içmye geldim demiş x kafedeyiz dememiş ki. X kafedeyiz deyip çorba içmeye gelse tamam yalan söylemiş de abartıyosunuz bence konuyu. Arkadaşının sevgilisine mi güvenmiyorsunuz anlamadım ne var iş çıkışı son anda almışlardır onu da abes olan durum ne? Benimki biraz saftır ben sormadan her şeyi anlatır da arkadaşıyla çorba içmeye gitse kız arkadaşının yanında olup olmadığı da beni ilgilendirmez aramızda bişey geçmediyse, sonuçta hayattaki tek kız arkadaş ben değilim. Tanıyormuşsunuz kızı da daha ne? Adanaya değil de mersinde bi yerde gitmiş olamazlar mı? Sorun çıkarmanız gereken yer bence orası en azından söyleseydi adanadayız diye, o da 1 saatlik mesafeymiş üç gün trip atmaya değmez daha önce böyle bişey yapmadıysa. Açık açık konuşun alinin durumunu gördüm adanaya gittiğini söyleseysin bari diye.
direk telefondamı ağzını yoklasam baktım demiyor öyle mi gönderim resmimersınden adanaya gelmesı cok basıt bıse yol da uzun degıl yarım saatte gelır bende o bolgede yasıyorum ama bunda soylenmıycek bıse yok tamam basıt bıseyse nıye soylenmemıs tavız verme lutfen dırek resmı gonder burası neresı de ben bılmıyordum de anladıgım kadarıyla sen sevıyorsun ve kaybetmek ıstemıyorsun ama boyle susarsan bu ılıskı devam etmez kı etmemelı
öyle yapacam daha günaydın bile yazmadı bende günaydın yok senin sbaahında galiba dedim yok aşkım işe geç kaldım o yüzden yazamadım falan filan. bende yazmdım musait olunca ara beni diyeYalana teşvik diye bir şey olamaz arkadaşım. Cinayete teşvik diye bir şey var mı? Hangi gerekçe buna neden olabilir? Dümdüz yalan söylemiş. Gerçeği saklamaksa o da yalandır. İlişkilerde olmaması gereken şeyler. Bence arkadaşların dediği gibi bir ağzını yoklayın, sonra binin ensesine.
Kendini suçlama ama bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük haksızlıktır. Kendimden biliyorum. Çok psikoloji bozan bir durum. Yalan söyleyeni bağlar sadece. Umarım her şey gönlünce olsun.öyle yapacam daha günaydın bile yazmadı bende günaydın yok senin sbaahında galiba dedim yok aşkım işe geç kaldım o yüzden yazamadım falan filan. bende yazmdım musait olunca ara beni diye
aynen hadi ilgisizliğine katlanıyordum ama bu yalanı hiç iyi olmadıKendini suçlama ama bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük haksızlıktır. Kendimden biliyorum. Çok psikoloji bozan bir durum. Yalan söyleyeni bağlar sadece. Umarım her şey gönlünce olsun.
tabiki yalanı kabul etmedi işte mersinde bir çorbaya gittik ordan atmış olabilir alinin numarasını verim al sor biz başka çorbacıya gittik dedi yalan üstüne yalan bir de sonrası beni azarladı kes gevezelik yapma diyeKendini suçlama ama bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük haksızlıktır. Kendimden biliyorum. Çok psikoloji bozan bir durum. Yalan söyleyeni bağlar sadece. Umarım her şey gönlünce olsun.
tabiki yalanı kabul etmedi işte mersinde bir çorbaya gittik ordan atmış olabilir alinin numarasını verim al sor biz başka çorbacıya gittik dedi yalan üstüne yalan bir de sonrası beni azarladı kes gevezelik yapma diyemersınden adanaya gelmesı cok basıt bıse yol da uzun degıl yarım saatte gelır bende o bolgede yasıyorum ama bunda soylenmıycek bıse yok tamam basıt bıseyse nıye soylenmemıs tavız verme lutfen dırek resmı gonder burası neresı de ben bılmıyordum de anladıgım kadarıyla sen sevıyorsun ve kaybetmek ıstemıyorsun ama boyle susarsan bu ılıskı devam etmez kı etmemelı
çıktı üstüne gezevelik yapma kes boş boş konuşma gibi laflar duydumOnun da yanında bir kız vardır yada dediğin gibi arkadaşının sevgilisinin kardeşi ile alakalıdır diyemem ama sonuç olarak yalan söylemiş. Güvenin boşa çıkacak demiştik.
Hem yalancı hem de hiç değer vermiyor size. Lütfen ayrılın ve konuşmayın bir dahaçıktı üstüne gezevelik yapma kes boş boş konuşma gibi laflar duydum
yalanından çok o kelime üzdü beniHem yalancı hem de hiç değer vermiyor size. Lütfen ayrılın ve konuşmayın bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?