- 8 Ekim 2019
- 237
- 185
- 18
- Konu Sahibi gizemliyollar
-
Simdi bak sen direk resmi gondersen beni mi kurcaliyorsun diyip hakli çıkmaya calisicak bu resim ali dedigin kisinin instasinda karsina cikti onun profili acik bunlari soyledigin an sana sunu der sen bana guvenmiyorsun der ben olsam bunlari goze alir en kotusunu goze alir soylerdim direk ama bilemedim seni kaybetmek istemiyorsun aliyle ortak arkadaainiz yok mu o kiz sana resmi gondermis aa adanaya gitmisler sende gittun mi felan gibisinden mi yapsandirek telefondamı ağzını yoklasam baktım demiyor öyle mi gönderim resmi
mersinden kalkıp adana ya giderse 1 saatlik yola ve bunu sana söylemesse son dakka eve gelirken çorba içtim derse ve sen bunu ali nin instagramında görsen ne yapardın
Mesajlar sırasında hiç bahsetmiyor, önemi bu. Eşim bana x cafe de Ali ile olacağım deyip başka ilde, grup halinde takılıyor ve konuşmalarda hiç bahsetmiyorsa şüphelenirim. Hiç yazmasa plan değişmiş olabilir ama görüşmeler sırasında Ayşede burada biz Adanadayız neden demiyor.
mersinden kalkıp adana ya giderse 1 saatlik yola ve bunu sana söylemesse son dakka eve gelirken çorba içtim derse ve sen bunu ali nin instagramında görsen ne yapardın
aradım edim akşam nerde idin şurda idim ali vardı neden yalan diyorsun dedim böyle böyle bana dediki çorba içtik ben eve geldim onlar gitmiş dedi fotorafa iyi bak bana ondan sonra çemkir dedi boş boş yazma bana kes gevezelik yapma işim var benim uğraşamam senle dedi. Yok arkadaşı ondan sonra gitmiş de o eve gelmiş uyumuş da bir de inanadırır gibi konuşuyor. sanki ben köpeğim de ona çemkiriyorumVe ayrica sana bir tavsiye ayril bu adama degmez yorma kendini
7 den 11 e kadar kafe inan bu yalan adam zaten ilgisizdecafe dememiş ki.
boğazım ağrıyor çorba içeceğim demiş. görüşmeyede ali ile gitmiş çıkışta beraber takılmış olmaları normal değil mi?
ahhh canımsın kımsenın sana boyle davranmasına ızın verme bu ne ya bulunmaz hınt kumasımı seni kaybetmekten hıc korkmuyor lutfen tavrını koy ve asla msj atma sınırınden kopuruyorsun bılıyorum ama msj atma bırak gelecekse o gelsın acıklama yapsın sen yanlıs da anlamıs olabılırsın ama bu tavır asla dogru degılaradım edim akşam nerde idin şurda idim ali vardı neden yalan diyorsun dedim böyle böyle bana dediki çorba içtik ben eve geldim onlar gitmiş dedi fotorafa iyi bak bana ondan sonra çemkir dedi boş boş yazma bana kes gevezelik yapma işim var benim uğraşamam senle dedi. Yok arkadaşı ondan sonra gitmiş de o eve gelmiş uyumuş da bir de inanadırır gibi konuşuyor. sanki ben köpeğim de ona çemkiriyorum
yok zaten asla aramam sormam yazmam ve uzun bir süre de ararsa açmamayı düşünüyorumahhh canımsın kımsenın sana boyle davranmasına ızın verme bu ne ya bulunmaz hınt kumasımı seni kaybetmekten hıc korkmuyor lutfen tavrını koy ve asla msj atma sınırınden kopuruyorsun bılıyorum ama msj atma bırak gelecekse o gelsın acıklama yapsın sen yanlıs da anlamıs olabılırsın ama bu tavır asla dogru degıl
erkekler bır aptal net kesınlıkle tavız verme ve arama sessız kal ya kaybeden sen degılsın o ask acısı gecer vur yapacak bıse yok bu ne saygısızlık tepkını de net koy ararsa ac tlf nu nıe acmıyorsun haklıyken haksız konuma dusme soylıyceklerını dınle sonra da dekı ben senı yanlıs bıle anlasam sen benımle bu sekılde konusamazsın sana verdıgım degerı cekmem 5 dk de ve kapat bu kadar basıt sen deger verdıgın ıcın adam ahh ahh ben koca bosamıs bır ınsan olarak sana bunu yazıyorum degmez asla degmez ben de cok sevdım asık oldum ama tavız ne ılıskımde ne de evlılıgımde haketmedıgı surece vermedım guclu ol lutfen kımsenın cebınde degılsınyok zaten asla aramam sormam yazmam ve uzun bir süre de ararsa açmamayı düşünüyorum
çok çok haklısın allah razı olsun sendenerkekler bır aptal net kesınlıkle tavız verme ve arama sessız kal ya kaybeden sen degılsın o ask acısı gecer vur yapacak bıse yok bu ne saygısızlık tepkını de net koy ararsa ac tlf nu nıe acmıyorsun haklıyken haksız konuma dusme soylıyceklerını dınle sonra da dekı ben senı yanlıs bıle anlasam sen benımle bu sekılde konusamazsın sana verdıgım degerı cekmem 5 dk de ve kapat bu kadar basıt sen deger verdıgın ıcın adam ahh ahh ben koca bosamıs bır ınsan olarak sana bunu yazıyorum degmez asla degmez ben de cok sevdım asık oldum ama tavız ne ılıskımde ne de evlılıgımde haketmedıgı surece vermedım guclu ol lutfen kımsenın cebınde degılsın
en son aradı sordum tabiki yalanı kabul etmedi hangi erkek gittim yaptım der. ve üstüne bana kes gevezelik yapma boş boş konuşma yazma gibi bir şeyler dedi bana çemkirme dedi. Onun üstüne ben ne aradım nede o aradı olay saat 10 gibi oldu ondan beri hiç bit şey yapmadı ama bu sefer bende kararlıyım kesinlikle ararsa da bakmamgizem ne yaparsınız bilmiyorum ama sonra bize de yazın
bu arada haklısınız ayrıntı verebilirdi nişanlınız il değiştirmiş sonuçta
yok zaten kaç gün açmıcam kesin kararım bu sefer sürünecek oYalancıya bak sen birde suçlu, yüzüne bakma sürünsünnnnn
gevezelik yapma, kes, boş boş konuşmaen son aradı sordum tabiki yalanı kabul etmedi hangi erkek gittim yaptım der. ve üstüne bana kes gevezelik yapma boş boş konuşma yazma gibi bir şeyler dedi bana çemkirme dedi. Onun üstüne ben ne aradım nede o aradı olay saat 10 gibi oldu ondan beri hiç bit şey yapmadı ama bu sefer bende kararlıyım kesinlikle ararsa da bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?