• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİMDİ BU YALAN MI OLUYOR?

aradım edim akşam nerde idin şurda idim ali vardı neden yalan diyorsun dedim böyle böyle bana dediki çorba içtik ben eve geldim onlar gitmiş dedi fotorafa iyi bak bana ondan sonra çemkir dedi boş boş yazma bana kes gevezelik yapma işim var benim uğraşamam senle dedi. Yok arkadaşı ondan sonra gitmiş de o eve gelmiş uyumuş da bir de inanadırır gibi konuşuyor. sanki ben köpeğim de ona çemkiriyorum

Bu tavrı takınan erkek yalan konuşuyordur.

Sosyal medyada gördüğünüz paylaşımda Ali var Ali'nin kız arkadaşı var eşiniz var ve mekan Adanada bir çorbacı. Mersin Adana arası 1 saat insanlar gidip geliyorlar, sorunu ben anlamadığım için soruyorum neden bu işin altında bir şey var diye düşündünüz rahatsız oldunuz? Kız Ali'nin kız arkadaşı sizin sevgilinizle ne alakası var? Kız kardeşi de olur erkek kardeşi de olur, orada zaten üç kişiler başka kız mız da yok.

Sosyal medyada gördüğünüz paylaşımda Ali var Ali'nin kız arkadaşı var eşiniz var ve mekan Adanada bir çorbacı. Mersin Adana arası 1 saat insanlar gidip geliyorlar, sorunu ben anlamadığım için soruyorum neden bu işin altında bir şey var diye düşündünüz rahatsız oldunuz? Kız Ali'nin kız arkadaşı sizin sevgilinizle ne alakası var? Kız kardeşi de olur erkek kardeşi de olur, orada zaten üç kişiler başka kız mız da yok.
sorun bana adana ya gidiyorum dememesi beni salak yerine koyması. Tamam hadi yanlış anlama oldu ben abarttım diyelim ki adım gibi eminim yalanından. Ama uslubu kes gevezelik yapma çemkirme boş boş yazma nedir hem suçlu hem güçlü

Ben görüşmenin nerede ne zaman saat kaçta kiminle yapılacağı yanında kimler olacağı ne yiyeceği kimlerle yiyeceği hakkında detay vermesi gerektiğini düşünmüyorum rapor verir gibi belki birlikte gitmediler orada karşılaştılar sana işim var Ali ile demiş sen sormuş olsaydın bu detayları gitmeden önce oda sana bu yaptığından farklı söyleseydi şu an yalan olurdu ama şimdi değil

bedo şırdancı ya gitmişler
ama o oraya gitmemiş mersinde bir çorbacıya gitmiş onlarla hatta onların arabası bile yokmuş bu eve gelmiş onlar oraya eniştesi ve ablası ile gitmiş aynen açıklma bu gözüm körmüş resimde yanlış görmüşüm öyle bir anlatıyor ki inanasın gelir ve saat 10 dan beri arama sorma yok

Ben görüşmenin nerede ne zaman saat kaçta kiminle yapılacağı yanında kimler olacağı ne yiyeceği kimlerle yiyeceği hakkında detay vermesi gerektiğini düşünmüyorum rapor verir gibi belki birlikte gitmediler orada karşılaştılar sana işim var Ali ile demiş sen sormuş olsaydın bu detayları gitmeden önce oda sana bu yaptığından farklı söyleseydi şu an yalan olurdu ama şimdi değil
mersinde çorba içtik deyip adana da olmasımı yalan değil. hadi onu geçtim kes gevezelik yapma boş boş yazma çemkir me demesimi gerekir

asla asla deme demişler
telefonlarını açmam diyorsunuz ya sadece ondan dedim
böyle şimdiden bu kadar ters konuşan adamla da hala daha sonra da olsa görüşmek de ne bileyim
kafam allak bullak hadi yalanına inandım diyelim bunları demesi çok gurur kırıcı ve sonu belli zaten bırakacam. Çok ilgisiz zaten gün içinde aramaz sormaz yazmaz bazen 1 gün yazmadığı olur

Sen haklısın bacım ben seni tutuyorum :KK53:
Keyif yapmış adam adanalarda, sen de zırt pırt arama diye detay vermemiş.
Ya façasını indir edebiyle davransın ya da diyeceğin laf " go home yankeee!! " oo yea :rapci:

bu kadar seyi inceleme gereği duyuyorsanız zaten ilişkiniz ilişki değildir .

sorun bana adana ya gidiyorum dememesi beni salak yerine koyması. Tamam hadi yanlış anlama oldu ben abarttım diyelim ki adım gibi eminim yalanından. Ama uslubu kes gevezelik yapma çemkirme boş boş yazma nedir hem suçlu hem güçlü
kabalık etmiş gerçekten. Ama olayın altında kötü bir şey aramazdım ben olsam, benim bir yakınım da Mersinde oturuyor onlar pat diye spontan Adanaya gidip geliyorlar, Mersin Adana'nın bir ilçesi gibi adeta.

kabalık etmiş gerçekten. Ama olayın altında kötü bir şey aramazdım ben olsam, benim bir yakınım da Mersinde oturuyor onlar pat diye spontan Adanaya gidip geliyorlar, Mersin Adana'nın bir ilçesi gibi adeta.
tamam anlıyorum ama gece bile hala demiyor mersinde içmiş gibi diyor. Dese ki hayatım bak aniden böyle böyle gelişti olay dese tamam canım derim uzatmam bile bunu ama ben neden sosyal medya dan ve başka birinin hesabından öğreniyorum dermisin bana

Sen haklısın bacım ben seni tutuyorum :KK53:
Keyif yapmış adam adanalarda, sen de zırt pırt arama diye detay vermemiş.
Ya façasını indir edebiyle davransın ya da diyeceğin laf " go home yankeee!! " oo yea :rapci:
aynen iş bitip eve geldikten sonra bana yazıyor ararım diye bir de üstüne ben azar yedim tavır atıyor bana

aynen iş bitip eve geldikten sonra bana yazıyor ararım diye bir de üstüne ben azar yedim tavır atıyor bana
Yaparlar babam da böyleydi aman karışma ne çok soru sordun bilmem ne zırt pırt o geldi aklıma :KK53:
Bi iş karıştırıyor ki şeffaf net olamıyor bacım eee anam naptı babamı boşadı :skandal:

Back