• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİMDİ BU YALAN MI OLUYOR?

Gizli saklı bir olay olsa durum atmaz öncelikle o kadar ayrıntılı durum nasıl atmış anlamadım hem kızın ojesi hem araba anahtarı gözüküyor ne dikkatli bakmışsınız. Nereye gideceğinin ne önemi var görüşmem var demiş belki o an karar verdiler gitmeye mersinde şırdan yok mu mesela. Kaldı ki kızla olsalar ne olur? O kızın bekar kardeşi olsa ne olur tutup sevgiline mi ayarlayacaklar çok alakasız gerçekten. Çok istiyorsanız sorun yani

Gizli saklı bir olay olsa durum atmaz öncelikle o kadar ayrıntılı durum nasıl atmış anlamadım hem kızın ojesi hem araba anahtarı gözüküyor ne dikkatli bakmışsınız. Nereye gideceğinin ne önemi var görüşmem var demiş belki o an karar verdiler gitmeye mersinde şırdan yok mu mesela. Kaldı ki kızla olsalar ne olur? O kızın bekar kardeşi olsa ne olur tutup sevgiline mi ayarlayacaklar çok alakasız gerçekten. Çok istiyorsanız sorun yani
sordum yalanladı üstüne azarlayıp hakaret etti

“Kes, gevezelik etme, çemkirme” nedir yahu? Belki gerçekten haklıdır vs.. o faslı geçiyorum ama insan olan insan en fazla “tamam artık uzatma” der.
Bu tabirler sevdiğine söylenecek sözler değil.. üzgünüm ama size değer vermiyor bu adam.

Adana mersin arası 1 saat bile yok gitmiş bi şeyler yemişler işte. Söylemiş zaten çorba içtim diye mersin de içtim dememiş ki yani mekan vermemiş yalanlık bir durum yok. Planı ali ile buluşmaktır sonradan kız arkadaş dahil olmuştur bunda ne var anlamadım sürekli rapor mu vericez şu geldi bu gitti diye. Bu sevgililik işleri bayıyor hakikaten

şimdi görüşme yerini ben biliyordum ali ile gideceğim yer dedi cafe tarzı yer bizim de gittiğimiz yer orda sıkıntı yok. Ama 7 den 11 e kadar yazmayışı ve mersin de değil adana da çorba içişi bunu bana demeyişi çok kafam karıştı

E kolayı var bunun. Birinci soru "çorbayi nerde ictiniz?" "Ikinci soru kim kimdiniz?" Dogrulari söylerse "a öyle mi neden bana o gün soylemedin, kiz arjadasinin kardesi de sizle miydi" fln fln. Sohbet gidisatina gore o günkü niyetini belli eder zaten.

Hikayenin ss sini al. Görüşmen güzel geçmiş anlasilan üstüne bensiz sirdani gommussunuz heralde kutlama bagibinda de.

N’aptınız ?? Son durumunuz nedir G gizemliyollar
son durum en son dün saat 10 da aradı beni sordum olayı tabiki yalanladı bak dedi benim anahtarımla resimdeki anahtar aynı mı dedi salak salak yorum yapma dedi daha sonra gevezelik yapma boş boş yazma bana çemkirme dedi ve dünden beri ne arama ne sorma var ve sürekli çevrimiçi

son durum en son dün saat 10 da aradı beni sordum olayı tabiki yalanladı bak dedi benim anahtarımla resimdeki anahtar aynı mı dedi salak salak yorum yapma dedi daha sonra gevezelik yapma boş boş yazma bana çemkirme dedi ve dünden beri ne arama ne sorma var ve sürekli çevrimiçi
saat 10 dediğim sabah 10 du adam 24 saatir yok piyasada

Bu yalan degil
Bir seyler saklamak herseyine burnunu sokmamani saglamak oluyor
Ona kimse karisamaz istedigini yapar kimsede biseyler bilmek zorunda degil modunda gibi

aramasını beklemeseniz
zor ama
bide sürekli çevrimiçi diyorsunuz oda görüyordur sizin çevrimiçi olduğunuzu
siz ona dönün yalvarın istiyor
maalesef sizi onun sizi sevdiğiniz gibi sevmiyor

içimden bir ses siz arayacaksınız diyor
inşallah yapmazsınız
asla yemin ettim ben aramam büyük yemin ettim aramayacağıma dair ve zaten baktım swarmda çekin yapmış beyefnedi çok rahat kaybettim korkusu bir şeyi yok insan bir arar sorar ama bunu insan olan yapar

asla yemin ettim ben aramam büyük yemin ettim aramayacağıma dair ve zaten baktım swarmda çekin yapmış beyefnedi çok rahat kaybettim korkusu bir şeyi yok insan bir arar sorar ama bunu insan olan yapar
yemin etmeyeydiniz iyiydi :)
aramazsıız da mesaj da atmazınız inşallah
bu konuda ne çok kötü konuştum yaa :(
yine üzgünüm ayrılmaya yer arıyormuş

Back