- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemliyollar
bence de aramaz gibineden ? hayatınızdan çıkaracağınız bir insanın sizi aramasını neden bekliyorsunuz.
şahsi fikrim zaten sizi aramaz. kafasında sizi kapattığı belli cevaplarından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de aramaz gibineden ? hayatınızdan çıkaracağınız bir insanın sizi aramasını neden bekliyorsunuz.
şahsi fikrim zaten sizi aramaz. kafasında sizi kapattığı belli cevaplarından.
sordum yalanladı üstüne azarlayıp hakaret ettiGizli saklı bir olay olsa durum atmaz öncelikle o kadar ayrıntılı durum nasıl atmış anlamadım hem kızın ojesi hem araba anahtarı gözüküyor ne dikkatli bakmışsınız. Nereye gideceğinin ne önemi var görüşmem var demiş belki o an karar verdiler gitmeye mersinde şırdan yok mu mesela. Kaldı ki kızla olsalar ne olur? O kızın bekar kardeşi olsa ne olur tutup sevgiline mi ayarlayacaklar çok alakasız gerçekten. Çok istiyorsanız sorun yani
Hala aramadialinin numarasını verirse rezil olacak çünkü haspa!
diyelim ki doğru söylüyor saygısız konuşmaları cabası
üzgünüm yine söylüyorum o ayrıldı sizden gibi hissediyorum
hakkınızda hayırlısı
Saygısız. Bırakınız, gitsinler.tabiki yalanı kabul etmedi işte mersinde bir çorbaya gittik ordan atmış olabilir alinin numarasını verim al sor biz başka çorbacıya gittik dedi yalan üstüne yalan bir de sonrası beni azarladı kes gevezelik yapma diye
düpedüz yalan söylemiş...
ahahha konuyu dagitmayalim tek tek dogurun walla bak en iyisiOnu bunu bosverde bacım dördüzü nasıl dogurdun söylesene bizde yapalım
şimdi görüşme yerini ben biliyordum ali ile gideceğim yer dedi cafe tarzı yer bizim de gittiğimiz yer orda sıkıntı yok. Ama 7 den 11 e kadar yazmayışı ve mersin de değil adana da çorba içişi bunu bana demeyişi çok kafam karıştı
son durum en son dün saat 10 da aradı beni sordum olayı tabiki yalanladı bak dedi benim anahtarımla resimdeki anahtar aynı mı dedi salak salak yorum yapma dedi daha sonra gevezelik yapma boş boş yazma bana çemkirme dedi ve dünden beri ne arama ne sorma var ve sürekli çevrimiçiN’aptınız ?? Son durumunuz nedir G gizemliyollar
saat 10 dediğim sabah 10 du adam 24 saatir yok piyasadason durum en son dün saat 10 da aradı beni sordum olayı tabiki yalanladı bak dedi benim anahtarımla resimdeki anahtar aynı mı dedi salak salak yorum yapma dedi daha sonra gevezelik yapma boş boş yazma bana çemkirme dedi ve dünden beri ne arama ne sorma var ve sürekli çevrimiçi
aramasını beklemesenizHala aramadi
asla yemin ettim ben aramam büyük yemin ettim aramayacağıma dair ve zaten baktım swarmda çekin yapmış beyefnedi çok rahat kaybettim korkusu bir şeyi yok insan bir arar sorar ama bunu insan olan yapararamasını beklemeseniz
zor ama
bide sürekli çevrimiçi diyorsunuz oda görüyordur sizin çevrimiçi olduğunuzu
siz ona dönün yalvarın istiyor
maalesef sizi onun sizi sevdiğiniz gibi sevmiyor
içimden bir ses siz arayacaksınız diyor
inşallah yapmazsınız
yemin etmeyeydiniz iyiydi :)asla yemin ettim ben aramam büyük yemin ettim aramayacağıma dair ve zaten baktım swarmda çekin yapmış beyefnedi çok rahat kaybettim korkusu bir şeyi yok insan bir arar sorar ama bunu insan olan yapar