- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi gizemliyollar
-
Sanki masum biri gibi davranmış.hayır ilk önce aradı beni bende aşkım nasıl oldun dedim iyim dedi aşkım dün çorbayı nerde içtin dedim mersinde dedi aşkım eminmisin dedim of sana yalan bıorcumu var dedi bende böyle böyle ali atmış dedim işte ben onla çorba içtim sonra onlar eniştesi ile gitti alinin numarausnı atım dedi of dedi yüzüme kapattı sonra bu resimleri attı ve bu yazaıları yazdı bende karşılık olarak öye şeyleri yazdım
asla aramam zaten yazdığı mesajları okudun mu sayfaya yükledim 13. sayfadasende onu sallama canım sende cevrım ıcı dur arama sorma sakın yazma emin ol bak yazan kendısı olacak suan kendını haklı cıkarmaya calısıyor ya kız varmıs söylememesı en buyuk suc uzak kal bıraz hatta bıraz zamana bırakmalıyız bırbırımızı de merak etme donen o olur
hemde nasıl görmen lazımSanki masum biri gibi davranmış.
olabilirKonusahibi bu adam seni umursamıyor ne yazık ki o görüntülü aramalar,ilgisizlik yalanlar.. Hala ısrarla oldurmaya çalıştığına göre sana müstehak.. Ne denilir ki G gizemliyollar
Belki de masum. Telefon onun mu emin misin?hemde nasıl görmen lazım
eminim onun hadi masum diyelim o kadar hakaret neden en fazla sinirlenir uzatma hayatım der. Ama bu salak salak yorum yapma kes gevezelik etme boş boş yazma çemkir me demesi gerekirmiBelki de masum. Telefon onun mu emin misin?
Yok canım saygısızca davranmış. Telefon çok kullanılan bir model mi? Ben çok anlamameminim onun hadi masum diyelim o kadar hakaret neden en fazla sinirlenir uzatma hayatım der. Ama bu salak salak yorum yapma kes gevezelik etme boş boş yazma çemkir me demesi gerekirmi
ıpone telefonu ama rengi kılıfı aynuYok canım saygısızca davranmış. Telefon çok kullanılan bir model mi? Ben çok anlamam
Kılıfta zedelenmeler var yani kesin onun...Anahtardan emin olamadım.ıpone telefonu ama rengi kılıfı aynu
şimdi gördüm sana güzelce açıklama yapacagına senı terslıyor ve ıs gorusmesı de olsa senı aramalı mesaj atmalı hala devam edıyor ıs gorusmesı demelı ama sen cok fazla ona guvendıgını gostermıssın ve onu cok alttan almıssın böyle uste cıkmaya calısıyor benım esım en zor ısı yapıyor ama musaıt oldugu her an benı arıyor bebek nasıl sen nasılsın dıye bu adamdan saana hayır gelmez ve kendını yıpratırsın resımde bellı hala baska sekılde kandırmaya calısıyorasla aramam zaten yazdığı mesajları okudun mu sayfaya yükledim 13. sayfada
ve uslubu nasıl kes vs seyler sevse zaten arardı yazardı bu kadar kesin netşimdi gördüm sana güzelce açıklama yapacagına senı terslıyor ve ıs gorusmesı de olsa senı aramalı mesaj atmalı hala devam edıyor ıs gorusmesı demelı ama sen cok fazla ona guvendıgını gostermıssın ve onu cok alttan almıssın böyle uste cıkmaya calısıyor benım esım en zor ısı yapıyor ama musaıt oldugu her an benı arıyor bebek nasıl sen nasılsın dıye bu adamdan saana hayır gelmez ve kendını yıpratırsın resımde bellı hala baska sekılde kandırmaya calısıyor
ve bu adamın senınle evlenmeye de cabası yok yanı sana en kucuk olayda yalan söyleyen daha ne buyuk yalanlar soyler
hıc kafana takma hıc uzulme kendı kaybedder sen deger veren bırısı eger bıtırırsen onunla sana tekrar doner hemde hemen cunku fazla deger verıyorsun bos ver umursama canımve uslubu nasıl kes vs seyler sevse zaten arardı yazardı bu kadar kesin net
hayırlısı herşeyin bir kere daha öğrendik değer verilmeyeceğinihıc kafana takma hıc uzulme kendı kaybedder sen deger veren bırısı eger bıtırırsen onunla sana tekrar doner hemde hemen cunku fazla deger verıyorsun bos ver umursama canım
Insallah Ayrılmıssındır bu yalancıdan?hayırlısı herşeyin bir kere daha öğrendik değer verilmeyeceğini
adam beni insan yerine koyup aramadı ki ayrılayım adam yalanı ve hakaretei ile tekmeyi bastı banaYalanını Gordugunuz halde sızc
Insallah Ayrılmıssındır bu yalancıdan?
Keske buraya kandırıldıgın bariz belliyken ve sende cok ıyı bılıyorken, tekmeyi bastım diye konu acsaydın. Kandırıldım mı demek icin degıl.adam beni insan yerine koyup aramadı ki ayrılayım adam yalanı ve hakaretei ile tekmeyi bastı bana
asla bende bitti artık o ararsa açmam ki zaten kesinlikle bittiKeske buraya kandırıldıgın bariz belliyken ve sende cok ıyı bılıyorken, tekmeyi bastım diye konu acsaydın. Kandırıldım mı demek icin degıl.
Olan olmus.
Insallah arayıp barısmak istemezsin veya aradıgında barısmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?