Ay evet ya millet tutturmuş yağ süzmekten hobi olmaz diye. Akşam sabah psikopat gibi yağları ordan oraya süzüyor sandılar galibaYa herkes yağ süzmeden hobi mu olur diyor, arkadaşlarım yagi süzüp aracına yakıt yapıyor ya anlamak bu kdr mi zor biyodizel diyor... 8 sayfada buna gıcık oldumtv de dahi programlar var adamlar hurda araç alıp sanayide topluyorlar bi nevi baya belgesel tadında, adamın hobisi bu ya...
Sevmiyorsun ya da hobisi sana batıyor farketmez, boşanmak aklına geliyorsa boşan, bahane aramak mi gerek illa...
Üstlerde bir yerde söyledi ya eşine ve kendisine bu hobiyi yakıştırmıyormuşAdamın gayet güzel hobileri varmış. Kahveye giden, kumar oynayan falan bir adam mı tercih ederdiniz. Ya da bomboş ot gibi.... şımarıklıktan başka bir şey bu. Anlattığınıza göre size yardım eden, ihmal etmeyen bir adam. Ya eşinizi sevmiyorsunuz, ya çok bencilsiniz ya da anlatmadiginiz baska bir sorun var.
Hakkını yiyemem sadece parayı arabaya harcar. Başka kötü huyları yokInsan sevmeyince küçük şeyler bile göze batar.siz eşinizi sevmiyorsunuz..açıkçası ben olsam bu sebeplerle bosanmazdim. .döver, küfür eder,karı kız peşinde koşar,eve bakmaz ,parayı başka şeylere harcar birde bunları yapar diyorsanız bosanin
Hemen her gün gidip bahçeye yardım eder adama, yeri gelir adamla pazara gidip pazarcılık yapar falan.Ay evet ya millet tutturmuş yağ süzmekten hobi olmaz diye. Akşam sabah psikopat gibi yağları ordan oraya süzüyor sandılar galiba
TamamHemen her gün gidip bahçeye yardım eder adama, yeri gelir adamla pazara gidip pazarcılık yapar falan.
Sizce bu boş günlerinde ne yapmalı?Hemen her gün gidip bahçeye yardım eder adama, yeri gelir adamla pazara gidip pazarcılık yapar falan.
GolfSizce bu boş günlerinde ne yapmalı?
Evet aslında doğru duygusal yönden. Yani eve yorgun geliyor eline alıyor TLF salonda tek başına saatlerce ayaklarını dikip dinlenir.Sizin beklentiniz duygusal yönden eşinizden anlıyorum ama evliliklerde herşey istediğimiz gibi gitmiyor malesef. Bu sebeple çocuklarınızı babasız büyütmenize değmez.
Sıkıcı değil mi?
Ya güzel bir araba alsın haftada bir gezmeye pikniğe götürsün, senede bir tatile gidelim istiyorumSizce bu boş günlerinde ne yapmalı?
Pikniğe tatile arada bir ailece bi aktiviteye gitmek isteyince ne tepki veriyor eşinizYa güzel bir araba alsın haftada bir gezmeye pikniğe götürsün, senede bir tatile gidelim istiyorum
Yıllardır yağını pisini çekiyorum bıktım artık, ya bu arabayı satarsın ya da bosanacagim dedim resti çektim. Arabayı birakirsam seni de bırakırım dedi. Yani adam evlenmemiş ki benimle, ben onunla evlenip her şeye evet demişim o yüzden gecinmisiz. Evlilik hep fedakarliksa neden hep ben taviz vereyim ki, nereye kadar?Ben size hak verdim.eve çocuklara bakıyor demişsiniz de sadece yemek ihtiyacıni gidermekle olmaz ki.Bozulan buzdolabını parası olmadığı için almayıp başkasına kredi çekip 10 bin tl vermek ne demek.bir yakınım benzer bir durumda.dışarıdan bakınca a ne var ki hobisi işte deniyor ama içinde yaşanılınca tahammül edilesi gelmiyor insana..iki gün evlerinde kalsam fenalık geliyor bana dayanamıyorum.kendisi tatmin olup istediğini yapacak diye siz yağ lekeli koltuklarda oturmak mecburiyetinde değilsiniz ki neden siz sürekli özveride bulunacaksız.bunların hepsini boşverseniz bile anladığım kadarıyla siz eşinizle evliliğe devam etmek istemiyorsunu.bu bile bence zaten başlı başına boşanma sebebi.siz eşinizi sevmiyorsunuz bahane ediyorsunuz tarzında suçlarcasına mesajlarını da anlayamadım bu sizin hayatınız sevmediğiniz bir insandan boşanmak istemeniz en doğal hakkınız..
Burada bir çok insanın sizi anlamamsınıb sebebi her şeyi parça parça anlatmanızYıllardır yağını pisini çekiyorum bıktım artık, ya bu arabayı satarsın ya da bosanacagim dedim resti çektim. Arabayı birakirsam seni de bırakırım dedi. Yani adam evlenmemiş ki benimle, ben onunla evlenip her şeye evet demişim o yüzden gecinmisiz. Evlilik hep fedakarliksa neden hep ben taviz vereyim ki, nereye kadar?
Gel bu arabaya bin diyor ki arabayı komşular kokudan rahatsız oluyor diye evin önüne bile koyamıyor. Araba tavuk kızartması, tatlı veya balık yağı kokuyor. Midem bulanıyor kokudan.Pikniğe tatile arada bir ailece bi aktiviteye gitmek isteyince ne tepki veriyor eşiniz
Evet bu rahatsız edici olurdu gerçektenGel bu arabaya bin diyor ki arabayı komşular kokudan rahatsız oluyor diye evin önüne bile koyamıyor. Araba tavuk kızartması, tatlı veya balık yağı kokuyor. Midem bulanıyor kokudan.
Aynen orada da bosanacagimi söylemiştim hep aklımda vardı zatenSiz şu Ford eskortlu konusu olan üyesiniz değil mi ya. Şimdi hatırladım sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?