Şımarık miyim?

Ay evet ya millet tutturmuş yağ süzmekten hobi olmaz diye. Akşam sabah psikopat gibi yağları ordan oraya süzüyor sandılar galiba

Adamın gayet güzel hobileri varmış. Kahveye giden, kumar oynayan falan bir adam mı tercih ederdiniz. Ya da bomboş ot gibi.... şımarıklıktan başka bir şey bu. Anlattığınıza göre size yardım eden, ihmal etmeyen bir adam. Ya eşinizi sevmiyorsunuz, ya çok bencilsiniz ya da anlatmadiginiz baska bir sorun var.

Üstlerde bir yerde söyledi ya eşine ve kendisine bu hobiyi yakıştırmıyormuş

Insan sevmeyince küçük şeyler bile göze batar.siz eşinizi sevmiyorsunuz..açıkçası ben olsam bu sebeplerle bosanmazdim. .döver, küfür eder,karı kız peşinde koşar,eve bakmaz ,parayı başka şeylere harcar birde bunları yapar diyorsanız bosanin

Hakkını yiyemem sadece parayı arabaya harcar. Başka kötü huyları yok

Ay evet ya millet tutturmuş yağ süzmekten hobi olmaz diye. Akşam sabah psikopat gibi yağları ordan oraya süzüyor sandılar galiba
Hemen her gün gidip bahçeye yardım eder adama, yeri gelir adamla pazara gidip pazarcılık yapar falan.

Sizin beklentiniz duygusal yönden eşinizden anlıyorum ama evliliklerde herşey istediğimiz gibi gitmiyor malesef. Bu sebeple çocuklarınızı babasız büyütmenize değmez.
Evet aslında doğru duygusal yönden. Yani eve yorgun geliyor eline alıyor TLF salonda tek başına saatlerce ayaklarını dikip dinlenir.

Ya güzel bir araba alsın haftada bir gezmeye pikniğe götürsün, senede bir tatile gidelim istiyorum
Pikniğe tatile arada bir ailece bi aktiviteye gitmek isteyince ne tepki veriyor eşiniz

İyi de eşinizin durumu hobiyi geçip, yaşam şekli olmuş. Hobi dediğimiz şey bizi mutlu eden, boş zamanlarımızda ilgilendiğimiz aktivitedir. O tüm zamanını istediği gibi geçirsin, siz bi markete gitmek için çocukları bırakınca tahammül edemesin, sizin de kendinize vakit ayırmak hakkınız. Evlenirken memur diye evlendiniz, adam sanayiden , yağların içinden çıkmaz olmuş, yağlı kirli şeyleri orda bıraksa eve yağı kiri taşımasa bi nebze katlanılabilir, bilseydiniz bellide evlenmezdiniz. Kariyer planı da yok yükseleyim ailemi daha iyi yaşatayım. O bu hayatı seviyor, bence de ayrı kalın bakalım ben ne yapıyorum diye dank edecek mi? Etmezse ayrılırsınız, çocuklara haksızlık yapmıyorsunuz, çocukların her şeyden önce mutlu bir anneye ihtiyacı var. Bol şans

Yıllardır yağını pisini çekiyorum bıktım artık, ya bu arabayı satarsın ya da bosanacagim dedim resti çektim. Arabayı birakirsam seni de bırakırım dedi. Yani adam evlenmemiş ki benimle, ben onunla evlenip her şeye evet demişim o yüzden gecinmisiz. Evlilik hep fedakarliksa neden hep ben taviz vereyim ki, nereye kadar?

Burada bir çok insanın sizi anlamamsınıb sebebi her şeyi parça parça anlatmanız

Pikniğe tatile arada bir ailece bi aktiviteye gitmek isteyince ne tepki veriyor eşiniz
Gel bu arabaya bin diyor ki arabayı komşular kokudan rahatsız oluyor diye evin önüne bile koyamıyor. Araba tavuk kızartması, tatlı veya balık yağı kokuyor. Midem bulanıyor kokudan.

Gel bu arabaya bin diyor ki arabayı komşular kokudan rahatsız oluyor diye evin önüne bile koyamıyor. Araba tavuk kızartması, tatlı veya balık yağı kokuyor. Midem bulanıyor kokudan.
Evet bu rahatsız edici olurdu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…