Mesele sadece sekilcilik değil işte. Adam yeni tanıdığı pazarciya benden habersiz kredi çekiyor 5 bin 5 bin 2 kere.O zaman boşanın. Sırf şekilciliğiniz yüzünden mutsuz bi evlilik sürüyorsunuz mutsuz evliliklerde sağlıklı çocuklar yetişmiyor
İyi de bunları değil farklı farklı şeyler yazıyorsunuz ben de yazdığınız şeylere göre yorum yapıyorumMesele sadece sekilcilik değil işte. Adam yeni tanıdığı pazarciya benden habersiz kredi çekiyor 5 bin 5 bin 2 kere.
Geçenlerde kv aradı artık gelmeyeceğim dedim pitbul gibi saldırdı bana. Karıya mi gitti, ev mi tuttu falan diye. İnsan bir sorar derdiniz ne ben konuşurum falan demek yok ondan sonra hiç aramadı. Ben en başından beri söylediğimde eeee ben sordum burdakiler de aylakciymis ek iş yapıyormuş diye savunuyor oğlunu. oğlum karın istemiyorsa gitme demiyoraileler ne diyor bu duruma? hic akli basinda bir aile buyugu yok mu adamin?
yani mesela beyefendi yag mesaisine gittiginde evinize misafir geldi, ne oluyor bu durumda?
Doğrudur konuyu çok uzun yazıp bunaltmak istemedim.İyi de bunları değil farklı farklı şeyler yazıyorsunuz ben de yazdığınız şeylere göre yorum yapıyorum
Buzdolabı bozuldu param yok diye almadiginda adama 2 kere üst üste kredi cekmis, tesadüfen TLF elimdeyken msj geldi öyle öğrendim. Eve eşya almayı sevmez ancak mutfak alışverişi yaparDoğrudur konuyu çok uzun yazıp bunaltmak istemedim.
Ben de tam olarak böyle düşünüyorumTatlıcıdan yağ alıp süzmek ne zamandan beri hobi olmuş?
Asıl mesleği o olmadığı halde, vakit geçirmek için sanayiye gidip kir pas yağ içinde eve gelen eşe bende problem çıkarırdım sanırım.
Pazarciya kendini borçlu hissedip bağ bahçe işlerine gidiyor falan.
Bunları küçümsemiyorum ama çok akıllı insan işi gelmedi bana yaptıkları.
Boşanmaya sebep mi tüm bunlar derseniz, değil gibi ama aman ne var hobisi, uğraşsın da diyip geçilmeyecek şeyler yaptıkları.
İşte bu sorun mesela, ama siz sayfalardır eften püften şeyler yazıyorsunuz. Yani boşanma için pek de geçerli olmayan şeylerBuzdolabı bozuldu param yok diye almadiginda adama 2 kere üst üste kredi cekmis, tesadüfen TLF elimdeyken msj geldi öyle öğrendim. Eve eşya almayı sevmez ancak mutfak alışverişi yapar
Sizin beklentiniz duygusal yönden eşinizden anlıyorum ama evliliklerde herşey istediğimiz gibi gitmiyor malesef. Bu sebeple çocuklarınızı babasız büyütmenize değmez.Herkese iyi akşamlar. Bir ay kadar oldu annemin yanina geldim 2 çocuğumu da alıp. Eşimden boşanmak istiyorum annem ilk zamanlar karşı çıksa da ciddiyetimi anladı.Eşim aslında iyi bir insandır,iyi bir babadır ve eve bakar,ev işlerine de iyi kötü yardım eder. Eee daha ne istiyorsun derseniz ben onun vaktinin bollugundan boş işlerle ugrasmasindan bıktım usandım. Nöbet usulü çalışır 1 gün nöbet 3 gün istirahat şeklinde. Eski hurda bir arabası vardı sürekli sanayiden çıkmazdı,sonra ustalarla samimi oldu . İlk yıllar sanayiye iş öğrenmeye gidiyorum dedi ilk önceleri ses etmedim, evde canı sıkılıyor gitsin dedim. Sonra taviz verdikçe alttan aldıkça iyice çığırından çıkarttı olayı. biyodizel kullanacağım dedi başka hurda bir araba aldı, tatlicilardan kullanılmış yağ alıp süzdü. O yetmedi bir pazarcinin bahçesine yağlarını koydu diye minnet duyup adamın bahçesine yardıma gitti arilariyla falan ilgilendi. Bir ara yurt dışından gelen turistleri evde ağırladık falan velhasıl bıktım usandım artık tek taraflı fedakarlık yapmaktan. Yıllarca hep sustum aman huzurum bozulmasın, aman çocuklar babasız büyümesin dedim ama artık bende sabır ve yürek kalmadi. Yaktım tüm gemileri. Akşam ablamla konuşurken eeee sen kötü görmemişsin, eve bakıyor çocuklarla ilgileniyor, bulaşıkları makineye diziyor adam hiperaktif onu evde tutamazsın,bunun için boşanılir mi dedi. Ben boşanmayı düşünerek çocuklarıma haksızlık mı yapıyorum? O hurda arabayı sat,yağı pisi birak,bahceye gitmeyi bırak diyorum adam sadece bahçeye şubata kadar gideceğim şubattan sonra gitmem diyor. Yani sartlarimi yerine getirmez alıştı çünkü. Ben de çocuğun okul kaydini buraya aldim. Yeni bir düzen kuracagim burada ama çocuklarıma boşuna haksızlık yapmak istemiyorum ama ben bu yaği pisliği çekmek istemiyorum. Karışık yazmış olabilirim kafam çok karıştı. Yani ben hep kafamın bir ucunda boşanma fikrini kafama koymuştum, zamani gelince çocuklar biraz büyüyünce bosanacagim diyordum. Bu arada çalışmıyorum bosanirsam babamdan maaş alırım çocuklara da nafaka alirim. Annem 2 ev yapmıştı üzerime bosanirsan bir arsam var onu da yapayım ben ölürsem muhtaç olma kimseye dedi.(diğer kardeşlerimin durumu iyi)
Adamın hovardalığı yok gece hayatı yok alkolü yok kötü ayakları yok kendine uğraşıyor kafa dağıtıyor stres atıyor hepsi bu bacım. Sana bi yanlışı var mı ailene çocuklarına? Napsın adam o mekandan bu mekana mı atlasın. Bence kendi haline bırak. Sevmiyor mu seni. Eksik olan nedir çözemedim vallahiHerkese iyi akşamlar. Bir ay kadar oldu annemin yanina geldim 2 çocuğumu da alıp. Eşimden boşanmak istiyorum annem ilk zamanlar karşı çıksa da ciddiyetimi anladı.Eşim aslında iyi bir insandır,iyi bir babadır ve eve bakar,ev işlerine de iyi kötü yardım eder. Eee daha ne istiyorsun derseniz ben onun vaktinin bollugundan boş işlerle ugrasmasindan bıktım usandım. Nöbet usulü çalışır 1 gün nöbet 3 gün istirahat şeklinde. Eski hurda bir arabası vardı sürekli sanayiden çıkmazdı,sonra ustalarla samimi oldu . İlk yıllar sanayiye iş öğrenmeye gidiyorum dedi ilk önceleri ses etmedim, evde canı sıkılıyor gitsin dedim. Sonra taviz verdikçe alttan aldıkça iyice çığırından çıkarttı olayı. biyodizel kullanacağım dedi başka hurda bir araba aldı, tatlicilardan kullanılmış yağ alıp süzdü. O yetmedi bir pazarcinin bahçesine yağlarını koydu diye minnet duyup adamın bahçesine yardıma gitti arilariyla falan ilgilendi. Bir ara yurt dışından gelen turistleri evde ağırladık falan velhasıl bıktım usandım artık tek taraflı fedakarlık yapmaktan. Yıllarca hep sustum aman huzurum bozulmasın, aman çocuklar babasız büyümesin dedim ama artık bende sabır ve yürek kalmadi. Yaktım tüm gemileri. Akşam ablamla konuşurken eeee sen kötü görmemişsin, eve bakıyor çocuklarla ilgileniyor, bulaşıkları makineye diziyor adam hiperaktif onu evde tutamazsın,bunun için boşanılir mi dedi. Ben boşanmayı düşünerek çocuklarıma haksızlık mı yapıyorum? O hurda arabayı sat,yağı pisi birak,bahceye gitmeyi bırak diyorum adam sadece bahçeye şubata kadar gideceğim şubattan sonra gitmem diyor. Yani sartlarimi yerine getirmez alıştı çünkü. Ben de çocuğun okul kaydini buraya aldim. Yeni bir düzen kuracagim burada ama çocuklarıma boşuna haksızlık yapmak istemiyorum ama ben bu yaği pisliği çekmek istemiyorum. Karışık yazmış olabilirim kafam çok karıştı. Yani ben hep kafamın bir ucunda boşanma fikrini kafama koymuştum, zamani gelince çocuklar biraz büyüyünce bosanacagim diyordum. Bu arada çalışmıyorum bosanirsam babamdan maaş alırım çocuklara da nafaka alirim. Annem 2 ev yapmıştı üzerime bosanirsan bir arsam var onu da yapayım ben ölürsem muhtaç olma kimseye dedi.(diğer kardeşlerimin durumu iyi)
Adam çalışıyor hanımının çocuklarının nafakasını kazanıyor, evde hanımına yardımcı oluyor, çocuklarına hanımına sevgisi sadakati ilgisi tam. Pardonda siz neyi idare ediyorsunuz?Aslinda iş yeri açma değil ama bahçe alma fikrim vardı. Elin işini yapacağına toprakla uğraşır diyordum ama yağ işi olmaz onu kesinlikle istemiyorum. Benim kızdığım nokta neden her şeyi ben idare edeceğim biraz da o fedakarlık yapsın istiyorum
Adamın birşey yapabilmesi için size akıllıca gelmesi şartı mı var?Yani şöyle bir insan ek iş yapıyorsa para kazanır ki kendisine git nereden bulursan bul bana şunu al diyen biri yok. Hem bedava çalışıp hem de yağ pisle uğraşmak bana akıllıca gelmiyor
Çocuklarım var demediniz mi? Nasıl kimseniz olmuyor ondan başka? Arkadaş dost edinmeniz değil mi akıllıca olan, ailesinden başka şehirde yaşayan bunca insan eşine pranga mı vuruyor?Doğru despot olabilirim. Ben evlenince başka şehire gelin gittim kimsem yok ondan başka. Onu yanımda istemem gayet normal olmali
Abinin kafada pırıl pırılmış maşallah sanayiye gidersen boşarım diyecekmiş, ne hayatlar var yatehdit ederek mi ? yani gidersen boşanırım demek baya baya tehdit farkındasınız değil mi ?
bir insanın yapmak istediklerine saygı duymak yerine boşanmayı araya sokmak bence çok yanlış.
o zamanda belki korkup gitmeyecek ama evde mutsuz bir insan olarak suratı asık yaşayacaktı. daha mı iyi olurdu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?