Şımarık miyim?

Mesele sadece sekilcilik değil işte. Adam yeni tanıdığı pazarciya benden habersiz kredi çekiyor 5 bin 5 bin 2 kere.
İyi de bunları değil farklı farklı şeyler yazıyorsunuz ben de yazdığınız şeylere göre yorum yapıyorum

aileler ne diyor bu duruma? hic akli basinda bir aile buyugu yok mu adamin?

yani mesela beyefendi yag mesaisine gittiginde evinize misafir geldi, ne oluyor bu durumda?
Geçenlerde kv aradı artık gelmeyeceğim dedim pitbul gibi saldırdı bana. Karıya mi gitti, ev mi tuttu falan diye. İnsan bir sorar derdiniz ne ben konuşurum falan demek yok ondan sonra hiç aramadı. Ben en başından beri söylediğimde eeee ben sordum burdakiler de aylakciymis ek iş yapıyormuş diye savunuyor oğlunu. oğlum karın istemiyorsa gitme demiyor

Tatlıcıdan yağ alıp süzmek ne zamandan beri hobi olmuş?
Asıl mesleği o olmadığı halde, vakit geçirmek için sanayiye gidip kir pas yağ içinde eve gelen eşe bende problem çıkarırdım sanırım.
Pazarciya kendini borçlu hissedip bağ bahçe işlerine gidiyor falan.
Bunları küçümsemiyorum ama çok akıllı insan işi gelmedi bana yaptıkları.

Boşanmaya sebep mi tüm bunlar derseniz, değil gibi ama aman ne var hobisi, uğraşsın da diyip geçilmeyecek şeyler yaptıkları.

Doğrudur konuyu çok uzun yazıp bunaltmak istemedim.
Buzdolabı bozuldu param yok diye almadiginda adama 2 kere üst üste kredi cekmis, tesadüfen TLF elimdeyken msj geldi öyle öğrendim. Eve eşya almayı sevmez ancak mutfak alışverişi yapar

Ben de tam olarak böyle düşünüyorum

Buzdolabı bozuldu param yok diye almadiginda adama 2 kere üst üste kredi cekmis, tesadüfen TLF elimdeyken msj geldi öyle öğrendim. Eve eşya almayı sevmez ancak mutfak alışverişi yapar
İşte bu sorun mesela, ama siz sayfalardır eften püften şeyler yazıyorsunuz. Yani boşanma için pek de geçerli olmayan şeyler

Sizin beklentiniz duygusal yönden eşinizden anlıyorum ama evliliklerde herşey istediğimiz gibi gitmiyor malesef. Bu sebeple çocuklarınızı babasız büyütmenize değmez.

Ben size hak verdim .bosanmak için bunlar sebep mi emin degilim ama siz eşinizi artık sevmiyorsunuz sanırım .eğer öyleyse bu benim için sebep olurdu . Herkesin bir hayatı var ve sevmediğim bir insanla çocuğum için dahi ömrümü curutmek istemem . Ama seviyorsanız destek alıp sorunları çözmek için mücadele edin derim .

Boş beleş işlere tüm zamanını harcayıp eve sadece para getiren bir adam.
Tatlıcıdan yağ alıp süzmek nedir ya, ya da pazarcıyla muhabbet ne alaka, arısına bakmak vs.
Bence aşırı sinir bozucu, şımarıklık falan değil yaptığınız. Eşiniz tuhaf ve pis biri, pis işlere meraklı. Akıl karı yaptığı hiçbir şey yok.

Adamın hovardalığı yok gece hayatı yok alkolü yok kötü ayakları yok kendine uğraşıyor kafa dağıtıyor stres atıyor hepsi bu bacım. Sana bi yanlışı var mı ailene çocuklarına? Napsın adam o mekandan bu mekana mı atlasın. Bence kendi haline bırak. Sevmiyor mu seni. Eksik olan nedir çözemedim vallahi

Adam çalışıyor hanımının çocuklarının nafakasını kazanıyor, evde hanımına yardımcı oluyor, çocuklarına hanımına sevgisi sadakati ilgisi tam. Pardonda siz neyi idare ediyorsunuz?
Sorun yağlı kıyafet yıkamak mı? Okudum okudum sorun olabilecek bir bunu buldum, söyleyin kendi çamaşırını da yıkasın sorun kalmasın bari.
Benim anladığım siz eşinizi sevmiyorsunuz istemiyorsunuz, kafanıza koymuşsunuz zaten boşanmayı, e olay ne, ne diyelim?

Yani şöyle bir insan ek iş yapıyorsa para kazanır ki kendisine git nereden bulursan bul bana şunu al diyen biri yok. Hem bedava çalışıp hem de yağ pisle uğraşmak bana akıllıca gelmiyor
Adamın birşey yapabilmesi için size akıllıca gelmesi şartı mı var?
Git nereden bulursan bul bana şunu al dememek bir artı değilki zaten olması gereken bu
Ben çözemedim sizi
Şımarık değil de bencil olduğunuzu düşünüyorum

Doğru despot olabilirim. Ben evlenince başka şehire gelin gittim kimsem yok ondan başka. Onu yanımda istemem gayet normal olmali
Çocuklarım var demediniz mi? Nasıl kimseniz olmuyor ondan başka? Arkadaş dost edinmeniz değil mi akıllıca olan, ailesinden başka şehirde yaşayan bunca insan eşine pranga mı vuruyor?
siz asosyal olmayı seçtiniz diye adam 24 saat dizinizin dibinde mi durmak zorunda?
Bu adam hiç mi eve barka uğramıyor, bulaşıkları makinaya dizdiğine göre çocuk yapabildiğinize göre her akşam yanınızda, hepimizin yaşadığı hayat bu

Abinin kafada pırıl pırılmış maşallah sanayiye gidersen boşarım diyecekmiş, ne hayatlar var ya

Tatlıcıdan yağ alıp süzmek ne demek tam olarak, ve bu garip davranış nasıl bir hobi olarak normal görünüyor onu hiç anlamadım, ve eşinize bu saçma ' hobi' yi kim bulmuş. Biraz safcana her denilene he diyen, çekilen her tarafa giden birisi midir eşiniz? Normal bir hobisi olabilir mesela ama bu tarz şeyler enteresan geldi bana. Sanırım siz eşinizin hobi edinmesinden ziyade böyle saçma şeylerle uğraşmasına sinir oluyorsunuz.
Onun dışında başka şehire gelin geldiniz diye eşiniz her daim dizinizin dibinde olacak diye bir kaide yok. Çoğu kadın zaten bambaşka bir şehre gidiyor evlenince, gittiği yerde çevre ediniyor arkadaşları oluyor eşine sarmıyor böylelikle de. Sizin çevreniz yok mu hiç komşu olur çocuklarınızın arkadaşlarının anneleri olur filan

3 gün evde otursada bıktım evde yatan kocadan diye konu açardınız. Adam hareketli belli evde ne yapacak hiç sevmem evde oturan adamı ev kadını gibi. Sizin sevginiz bitmiş boşanın kendinizede işkence yapmayın sevgisiz evlilik olmaz

Ya herkes yağ süzmeden hobi mu olur diyor, arkadaşlarım yagi süzüp aracına yakıt yapıyor ya anlamak bu kdr mi zor biyodizel diyor... 8 sayfada buna gıcık oldum tv de dahi programlar var adamlar hurda araç alıp sanayide topluyorlar bi nevi baya belgesel tadında, adamın hobisi bu ya...

Sevmiyorsun ya da hobisi sana batıyor farketmez, boşanmak aklına geliyorsa boşan, bahane aramak mi gerek illa...

Ben size hak verdim.eve çocuklara bakıyor demişsiniz de sadece yemek ihtiyacıni gidermekle olmaz ki.Bozulan buzdolabını parası olmadığı için almayıp başkasına kredi çekip 10 bin tl vermek ne demek.bir yakınım benzer bir durumda.dışarıdan bakınca a ne var ki hobisi işte deniyor ama içinde yaşanılınca tahammül edilesi gelmiyor insana..iki gün evlerinde kalsam fenalık geliyor bana dayanamıyorum.kendisi tatmin olup istediğini yapacak diye siz yağ lekeli koltuklarda oturmak mecburiyetinde değilsiniz ki neden siz sürekli özveride bulunacaksız.bunların hepsini boşverseniz bile anladığım kadarıyla siz eşinizle evliliğe devam etmek istemiyorsunu.bu bile bence zaten başlı başına boşanma sebebi.siz eşinizi sevmiyorsunuz bahane ediyorsunuz tarzında suçlarcasına mesajlarını da anlayamadım bu sizin hayatınız sevmediğiniz bir insandan boşanmak istemeniz en doğal hakkınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…