• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şımarık miyim?

siz eşinize her dediğinizi yaptıramadığınız için bence bu aşamaya gelmişsiniz bi dönem bende eşimin benim istediklerimi yapmasını istedim fedakarlığı tek taraflı yaptığımı düşündüm ve o dönem çok gergin sürekli huzursuzluk çıkaran biri oldum. şimdi bıraktım ondan zevk alıyosa yapsın bende kendi zevk aldığım hayatıma yatırım yapacağım şeylere yöneldim çok şükür gerginlik huzursuzluk bitti
Ben de 2. Üniv okuyayım dedim acikogretimden çocuk gelişimi.

Dün konudan eşime bahsettim biraz, keşke yakın olsak o adamla birlikte takılırdık dedi 😅😅

ben de erkek arkadaşıma anlattım konuyu, annemlerin hurda arabasını adam etmek için ne iyi arkadaş olurdu dedi o da :)

ya biraz da kadın ve erkeğin farklı olması ile alakalı bu. çok ayrı varlıklarız. ve erkekler bu tip mekanik işlere daha yatkın genel olarak. haliyle hobileri de bu yöne evriliyor.
ben pislik istemiyorum diyip kavga çıkarıp adamı gittiğine gideceğine pişman edersen genelde böyleleri daha da sarıyor kendini.
ama pislik hallolur keyif almaya bak akşamda şuraya çıkar bir çay içeriz dersen sonra eve koşarak dönüyorlar.
biraz uslupla da alakalı.
kimse sürekli şikayetçi olan birinin yanında mutlu olmaz.

ben o konunun pratiği ile hiç ilgilenmedim sadece makale okumuşluğum var. yakıta çevirince hala yağ kokuyor mudur bilemem.
konu sahibinin bence beklentisi farklıymış. daha prezantble, belirlenen çerçeveler içerisinde biri olduğunu sanmış. adam bayağı tlc'de çıkan zihni sinir abiler gibi işlerle uğraşıyor ama. sıkıntı orada. birbirlerine uygun değiller, görünen o.
telefonunu bağlamak için arabasına aux kablosunu kendi takan bir kadın olarak bu adam bana tuhaf gelmiyor.
ama konu sahibinin dünyası farklı. o yüzden anormal buluyor.
keşke evlenmeden önce daha sık görüşselermiş. kendisi çok görüşmedik dediği için yazıyorum bunu. belli ki hobilerini, zevklerini hiç anlamamışlar.
Bir madde varmış onu koyunca koku olmuyormuş ama o zaman 10 numara yağ oluyormuş. Hani şu yanan otobüslerde onlar kullaniliyormus bu koymuyor. Evet ben aynı şehirde olsaydım gezer dolasirdim tanirdim. Kendisine de söyledim asla evlenmezdim

ben de erkek arkadaşıma anlattım konuyu, annemlerin hurda arabasını adam etmek için ne iyi arkadaş olurdu dedi o da :)

ya biraz da kadın ve erkeğin farklı olması ile alakalı bu. çok ayrı varlıklarız. ve erkekler bu tip mekanik işlere daha yatkın genel olarak. haliyle hobileri de bu yöne evriliyor.
ben pislik istemiyorum diyip kavga çıkarıp adamı gittiğine gideceğine pişman edersen genelde böyleleri daha da sarıyor kendini.
ama pislik hallolur keyif almaya bak akşamda şuraya çıkar bir çay içeriz dersen sonra eve koşarak dönüyorlar.
Evet adam işi inada bindirmiş gibi biraz. Yani uğraştığı şeye hiç değer verilmiyor. Saygı görmüyor. Klasik kalıplara sokmaya çalışıyor eşi onu.
Benim eşimin de hayali hurda arabası olsa sökse taksa boyasa uğraşsa birlikte hayal kuruyoruz bazen ben anlamadığım ve bana çekici gelmediği halde hayaline ortak oluyorum.

Öyle davulun sesi uzaktan hoş geliyor size. O yaglarin içindeki partiküller sürekli filtreyi tikiyor, kışın katilastigi için araba çalışmıyor. Araba bir de mercedes olduğu için parçaları çok pahalı. Bu dediğiniz gibi mantıklı olsaydı sanayideki tüm ustalar biyodizel kullanırdı adamlar tamir parası da vermezdi

valla benim bildiğim ve arkadaşlarımın tezlerinden okuduğum bioyakıtın yağlayıcı özelliği olduğundan aksine bakım masraflarını azaltıyor.

Herkese iyi akşamlar. Bir ay kadar oldu annemin yanina geldim 2 çocuğumu da alıp. Eşimden boşanmak istiyorum annem ilk zamanlar karşı çıksa da ciddiyetimi anladı.Eşim aslında iyi bir insandır,iyi bir babadır ve eve bakar,ev işlerine de iyi kötü yardım eder. Eee daha ne istiyorsun derseniz ben onun vaktinin bollugundan boş işlerle ugrasmasindan bıktım usandım. Nöbet usulü çalışır 1 gün nöbet 3 gün istirahat şeklinde. Eski hurda bir arabası vardı sürekli sanayiden çıkmazdı,sonra ustalarla samimi oldu . İlk yıllar sanayiye iş öğrenmeye gidiyorum dedi ilk önceleri ses etmedim, evde canı sıkılıyor gitsin dedim. Sonra taviz verdikçe alttan aldıkça iyice çığırından çıkarttı olayı. biyodizel kullanacağım dedi başka hurda bir araba aldı, tatlicilardan kullanılmış yağ alıp süzdü. O yetmedi bir pazarcinin bahçesine yağlarını koydu diye minnet duyup adamın bahçesine yardıma gitti arilariyla falan ilgilendi. Bir ara yurt dışından gelen turistleri evde ağırladık falan velhasıl bıktım usandım artık tek taraflı fedakarlık yapmaktan. Yıllarca hep sustum aman huzurum bozulmasın, aman çocuklar babasız büyümesin dedim ama artık bende sabır ve yürek kalmadi. Yaktım tüm gemileri. Akşam ablamla konuşurken eeee sen kötü görmemişsin, eve bakıyor çocuklarla ilgileniyor, bulaşıkları makineye diziyor adam hiperaktif onu evde tutamazsın,bunun için boşanılir mi dedi. Ben boşanmayı düşünerek çocuklarıma haksızlık mı yapıyorum? O hurda arabayı sat,yağı pisi birak,bahceye gitmeyi bırak diyorum adam sadece bahçeye şubata kadar gideceğim şubattan sonra gitmem diyor. Yani sartlarimi yerine getirmez alıştı çünkü. Ben de çocuğun okul kaydini buraya aldim. Yeni bir düzen kuracagim burada ama çocuklarıma boşuna haksızlık yapmak istemiyorum ama ben bu yaği pisliği çekmek istemiyorum. Karışık yazmış olabilirim kafam çok karıştı. Yani ben hep kafamın bir ucunda boşanma fikrini kafama koymuştum, zamani gelince çocuklar biraz büyüyünce bosanacagim diyordum. Bu arada çalışmıyorum bosanirsam babamdan maaş alırım çocuklara da nafaka alirim. Annem 2 ev yapmıştı üzerime bosanirsan bir arsam var onu da yapayım ben ölürsem muhtaç olma kimseye dedi.(diğer kardeşlerimin durumu iyi)
Bence siz sevmiyorsunuz artık o yüzden yaptığı her şey batıyor ben de boyleydim duygu bitince yapacak bir şey yok gercekten

Ben adamın sanayiye gidip eski araba tamir etmesine ses çıkarmadım ki yağlı arabaya karşıyım. Sonuçta adam otomotiv öğretmenliği mezunu sök tak hobisi olabilir.

Evet adam işi inada bindirmiş gibi biraz. Yani uğraştığı şeye hiç değer verilmiyor. Saygı görmüyor. Klasik kalıplara sokmaya çalışıyor eşi onu.
Benim eşimin de hayali hurda arabası olsa sökse taksa boyasa uğraşsa birlikte hayal kuruyoruz bazen ben anlamadığım ve bana çekici gelmediği halde hayaline ortak oluyorum.

evet adam titrini yükselteceği sınava bile girmiyor demek ki hayatından mutlu yada hırsları yok. keşke en baştan bunları enine boyuna konuşsalarmış. olan olmuş.
ama bu kadar zıt fikirde iki insanın devam etmesi de bir noktada eziyet.
konu sahibi daha ılımlı olur mu bundan sonra bilemem. yazdıklarından çok da sanmıyorum.
belki de ayrılıp gerçekten ortak özellikte oldukları insanlarla hayat kurmaları ikisi için de daha iyi olur.

evet adam titrini yükselteceği sınava bile girmiyor demek ki hayatından mutlu yada hırsları yok. keşke en baştan bunları enine boyuna konuşsalarmış. olan olmuş.
ama bu kadar zıt fikirde iki insanın devam etmesi de bir noktada eziyet.
konu sahibi daha ılımlı olur mu bundan sonra bilemem. yazdıklarından çok da sanmıyorum.
belki de ayrılıp gerçekten ortak özellikte oldukları insanlarla hayat kurmaları ikisi için de daha iyi olur.
Evet zorla ite kaka bi evlilikten kimseye hayır gelmez, hele çocuklar en çok onlar etkilenir evde sürekli negatif bi hava

Eşinizin uğraşı benim çok hoşuma gitti. Takdir ediyorum böyle insanları ben. Siz burada eşini körelten, onu engelleyen bir rol oynuyorsunuz. Sadece siz istemiyorsunuz diye bir şeyi yapmak ya da yapmamak zorunda değil. Sizin yaptığınız özel alana müdahale etmek oluyor. Bunun için boşanmak da şımarıklık bence de.

Ben adamın sanayiye gidip eski araba tamir etmesine ses çıkarmadım ki yağlı arabaya karşıyım. Sonuçta adam otomotiv öğretmenliği mezunu sök tak hobisi olabilir.

iyi de ilk mesajda var bir süre ses etmemişsiniz sonra saniyeye hep gidiyor diye gene rahatsız olmuşsunuz.
yağdan rahatsız olabilirsiniz. burada yazdıklarımız başka. adamın yapmak istedikleri sizin kalıplarınıza uymuyor. o yüzden bu kadar sinirleniyorsunuz. şu an biyoyakıt işine girmeden sadece sanayiye gidiyor olsa gene mutsuz olacaktınız.

ay valla yerden göğe kadar haklısınız
tam net boşanma sebebi mi, düzelecek bir sıkıntı mı
ilk sıoruya olmayabilir ikincisine muhtemelen düzelir diyorum
ama sizin biraz ayrı vakit geçirmeniz şart!
adam evle ilgilenmiyor, karısı çocuklarıyla vakit geçirmektense elalemle vakit geçirmeyi yeğ görüyor
bunun neresi normal ki?
Bazı mesajlar cımbızla çekilip ama sizde bunu bunu diyorsunuz diye kadının önüne sunuluyor, bu tarz mesajları hiç hoş ve doğru bulmuyorum
bu kadar olay çığrından çıkmışsa illaki bir sebebi vardır yani.
Kimse de eşinin basit bir hobisi yüzünden komple hayatını değiştirmez.

Siz istiyorsunuzki esim benim dedigimden cikmasin kukla gibi benim istedigim gibi yasasin vs vs nekadar yanlis bir düşünce oldugunun farkindamisiniz evet simariklik sizin yaptığınız bunlari birakmasini istemeniz sacma orta yol bulunabilir araba yag kokuyorsa baska bir araba alin siz onu kullanin hani atan yuksel demissiniz ya belki bu sebeple ona calisir ne bilim biseyler yapilir ama siz bence bu adami ayni zamanda sevmiyor ve saygi duymuyorsunuz dogal olarak bosanma isteginiz var

iyi de ilk mesajda var bir süre ses etmemişsiniz sonra saniyeye hep gidiyor diye gene rahatsız olmuşsunuz.
yağdan rahatsız olabilirsiniz. burada yazdıklarımız başka. adamın yapmak istedikleri sizin kalıplarınıza uymuyor. o yüzden bu kadar sinirleniyorsunuz. şu an biyoyakıt işine girmeden sadece sanayiye gidiyor olsa gene mutsuz olacaktınız.
Yok ilk zamanlar sanayiye hem yardıma gidiyordu hem de eski arabasının tamirini beraber yapıyorlardı. Yağ olayı sonrası hepsine kızmaya basladim çünkü sonu gelmiyor

onun sebebi yağ değil başka bir şey olmasın ? biyodizellerin motor ömrünü uzattıklarına yönelik makaleler var zira.
Ben bilmiyorum inanın kendisi bilir. Kendisi de yabancı videolar izler araştırır falan. Hatta millet tez yazıyor benim kadar bilemezler ben işin icindeyim der övünür

adam evle ilgilenmiyor, karısı çocuklarıyla vakit geçirmektense elalemle vakit geçirmeyi yeğ görüyor
bunun neresi normal ki?
Bazı mesajlar cımbızla çekilip ama sizde bunu bunu diyorsunuz diye kadının önüne sunuluyor, bu tarz mesajları hiç hoş ve doğru bulmuyorum
Konu sahibinin ara mesajlarını okuduysanız kendisi "ben çok fedakarlık yaptım, o bunu yapmıyor. Ben o istemedi diye x şeyi yapmıyorum ama devam ediyor." diyor. Konuyu anlatış şekli bu. Evlilikte evle ilgilenmeme, eşi,çocukları ihmal etme kabul edilemez ama konu sahibi bundan dert yakınmamış konusunda. Yakınsa herkes ona göre yazardı. Konu sahibi eşini domine etmeye çalışıyor, gereksiz bir inatlaşma yapıyor şu an.

bunun neresi normal ki?
Ya inanın benim kizdiklarimda hiç yersiz değilim sanayideki 13-15 yaşındaki ciraklarla lak lak yapar muhatap alır, ya onlar senin dengin mi diyorum.

Back