- 14 Haziran 2023
- 6.825
- 21.505
- 33
Alışırlar da siz de eziyet çekersiniz uzun süre. Başkasının evi olunca aile evi olsa da olmuyor.İnanır mısınız ölen kuşumun fotoğraflarını bilgisayarda tutuyorum diye küçük kardeşim de şaşırdı abla hala mavişin fotolarını niye tutuyorsun ne gereği var dedi. Sonra anneme söyledi. Annem de kafayı kuşla bozduğumu vs söyledi. Sanırım bağ kurmak nedir bilmiyorlar. Ya da o bağ sadece anne ve küçük çocuk arasında kurulur. Küçük çocuk diye belirttim çünkü annemin beni ne zamandır sevdiğini saydığını hatırlamıyorum. Belki çocukken sevmiştir
Bulunduğum ilçede gerçekten özenle besleyecek birini nasıl bulabilirim bilmiyorum. Küçük bir yerdeyim. Başka şehre gönderecek olsam ailem bu uğraşı da gereksiz görür bu arada ve yaptırmaz.
Kardeşiniz küçük ise anne baba onayı almak için pc olayını söylemiştir veya dalga geçmek içindir. Hayvan zaten bir kişiyi seçer. Hemen hemen tüm hayvanlarda böyle. Bir sahibi vardır ev içinde ona bağlanır onu ister ona düşkündür genelde en çok emek vereni seçer sever. Diğerleri olmasa da olur yani onun için. Onlarla da etkileşime girer ama bağ olan kişi önceliklidir. Yapışık ikiz gibi gezersin oturur kalkarsın