Ya aslında adam ev işi yapıyor, cam da siler koltuk da falan diyince belanı mi arıyorsun diyor. Ben kendimi değersiz hissediyorum. Bir insan neden sürekli inatla burnunun dikine gider anlamiyorumBurada bir çok insanın sizi anlamamsınıb sebebi her şeyi parça parça anlatmanız
Orda sonda konu tatlıya bağlanınca sevinmiştik ya niye böyle oldunuz.Aynen orada da bosanacagimi söylemiştim hep aklımda vardı zaten
O benim bosanacagimi tahmin etmiyor. Nasılsa buna da sesini çıkarmaz diye düşünüyor hâlâ dün anneme demiş swetti boşanmayı mi düşünüyor diye.Orda sonda konu tatlıya bağlanınca sevinmiştik ya niye böyle oldunuz.Yukarıda ki mesaja çok şaşırdım araba için eşinden vaz mı geçiyor eşiniz ?
Samimiyetle söylüyorum ben sizin gerçekten tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlamadım. Pis bir hobiyle uğraşması mı, güzel bir arabasının olmaması mı, başkalarına bedelsiz yardımcı olması mı, sizin istediğinizi yapmaması mı, evi boşlması mı?Ya aslında adam ev işi yapıyor, cam da siler koltuk da falan diyince belanı mi arıyorsun diyor. Ben kendimi değersiz hissediyorum. Bir insan neden sürekli inatla burnunun dikine gider anlamiyorum
Kaybetme korkusu yok demek ki. 1 aydır annemgildeyim diyorsunuz insan eşini çocuğunu özler ya.O benim bosanacagimi tahmin etmiyor. Nasılsa buna da sesini çıkarmaz diye düşünüyor hâlâ dün anneme demiş swetti boşanmayı mi düşünüyor diye.
Yani bilemiyorum asla söylemez düşündüklerini. İş yerinden arkadaslari mazota zam gelince en iyisini sen yapiyorsun demişler bu da övünerek anlatıyor. Seninle dalga geçiyorlar haberin yok, onlara versen arabana binerler mi diyorum anlamıyor
Biraz rahat bi tip mi eşinizO benim bosanacagimi tahmin etmiyor. Nasılsa buna da sesini çıkarmaz diye düşünüyor hâlâ dün anneme demiş swetti boşanmayı mi düşünüyor diye.
İşte aslında konu sahibinin temel sorunu bu. Memur adan neden bu pis şeylerle uğraşır, neden kötü arabaya biner insanlar ne deroooo sizin kafa çok ayrı bir dünyadaymış. yağdan biyoyakıt üretimi için senelerce çalışıp tez yazan arkadaşlarım oldu benim. kimse dalga geçmiyordur yani sandığınız gibi.
muhtemelen pek bu tip konuları takip eden biri değilsiniz.
zaten bu yüzden size anlamsız, komik, dalga meselesi gibi geliyor.
Samimiyetle söylüyorum ben sizin gerçekten tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlamadım. Pis bir hobiyle uğraşması mı, güzel bir arabasının olmaması mı, başkalarına bedelsiz yardımcı olması mı, sizin istediğinizi yapmaması mı, evi boşlması mı?
Pis işlerle ugrasmasi ve son zamanlarda ilgi sevgi göstermemesi. Kendisi de kabul ediyor son zamanlarda ilgilenemedim diyor ama çözüm uretmiyorSamimiyetle söylüyorum ben sizin gerçekten tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlamadım. Pis bir hobiyle uğraşması mı, güzel bir arabasının olmaması mı, başkalarına bedelsiz yardımcı olması mı, sizin istediğinizi yapmaması mı, evi boşlması mı?
Tatlıcıdan yağ alıp süzmek ne demek tam olarak, ve bu garip davranış nasıl bir hobi olarak normal görünüyor onu hiç anlamadım, ve eşinize bu saçma ' hobi' yi kim bulmuş. Biraz safcana her denilene he diyen, çekilen her tarafa giden birisi midir eşiniz? Normal bir hobisi olabilir mesela ama bu tarz şeyler enteresan geldi bana. Sanırım siz eşinizin hobi edinmesinden ziyade böyle saçma şeylerle uğraşmasına sinir oluyorsunuz.
Onun dışında başka şehire gelin geldiniz diye eşiniz her daim dizinizin dibinde olacak diye bir kaide yok. Çoğu kadın zaten bambaşka bir şehre gidiyor evlenince, gittiği yerde çevre ediniyor arkadaşları oluyor eşine sarmıyor böylelikle de. Sizin çevreniz yok mu hiç komşu olur çocuklarınızın arkadaşlarının anneleri olur filan
Evet aslında böyle bakınca doğru hatta kendi yazdı yakıştırmıyorum diye, adam boş durmayı sevmiyor ve dediğiniz gibi dışardan pis gibi görünse de hatrı sayılır bi hobisi var. Ama konu sahibi de sürekli kızartma yağı kokan bi arabaya binmek istemiyor onu da anlayışla karşılardım ben.yahu adam yağdan bioyakıt üretiyor, arkadaşları iyi yorumlar yapmış adama, konu sahibi dalga geçiyorlar diyor.
allah aşkına haberi yok konu sahibinin adamın aslında ne yaptığından.
kendisinin zerre kadar ilgisini geçtim bilgisi dahi olmayan konularla ilgilendiği için eşi yaptıkları anlamsız geliyor.
muhtemelen adam gittiği bahçede yeni nesil tarımla da ilgileniyordur.
Ben anlamamıştım gerçekten yağları neden süzdüğünü, niye başta yazmıyonuzAy evet ya millet tutturmuş yağ süzmekten hobi olmaz diye. Akşam sabah psikopat gibi yağları ordan oraya süzüyor sandılar galiba
Abinin kafada pırıl pırılmış maşallah sanayiye gidersen boşarım diyecekmiş, ne hayatlar var ya
Dün konudan eşime bahsettim biraz, keşke yakın olsak o adamla birlikte takılırdık dedibizim ülkece hobi anlayışımız oturup ahşap boyamaktan yada erkeklerin arabalarını kendilerinin yıkamasından öteye geçemediği için burda da çoğu kişiye tuhaf gelmiş.
senelerdir artık yağlardan yakıt üretimi yapılıyor.
hurda araba ile uğraşıp adam etmek de çok erkeksi bir hobi mesela.
demek adamın ilgili alanı daha bilimsel ve mekanik şeyler. evde dantel örmeyecek zaten her halukarda.
siz eşinize her dediğinizi yaptıramadığınız için bence bu aşamaya gelmişsiniz bi dönem bende eşimin benim istediklerimi yapmasını istedim fedakarlığı tek taraflı yaptığımı düşündüm ve o dönem çok gergin sürekli huzursuzluk çıkaran biri oldum. şimdi bıraktım ondan zevk alıyosa yapsın bende kendi zevk aldığım hayatıma yatırım yapacağım şeylere yöneldim çok şükür gerginlik huzursuzluk bittiEşimle sartlarimi kabul ederse iyi kötü idare ederim etmesine ama etmek içimden gelmiyor
Evet aslında böyle bakınca doğru hatta kendi yazdı yakıştırmıyorum diye, adam boş durmayı sevmiyor ve dediğiniz gibi dışardan pis gibi görünse de hatrı sayılır bi hobisi var. Ama konu sahibi de sürekli kızartma yağı kokan bi arabaya binmek istemiyor onu da anlayışla karşılardım ben.
Öyle davulun sesi uzaktan hoş geliyor size. O yaglarin içindeki partiküller sürekli filtreyi tikiyor, kışın katilastigi için araba çalışmıyor. Araba bir de mercedes olduğu için parçaları çok pahalı. Bu dediğiniz gibi mantıklı olsaydı sanayideki tüm ustalar biyodizel kullanırdı adamlar tamir parası da vermezdiyahu adam yağdan bioyakıt üretiyor, arkadaşları iyi yorumlar yapmış adama, konu sahibi dalga geçiyorlar diyor.
allah aşkına haberi yok konu sahibinin adamın aslında ne yaptığından.
kendisinin zerre kadar ilgisini geçtim bilgisi dahi olmayan konularla ilgilendiği için eşi yaptıkları anlamsız geliyor.
muhtemelen adam gittiği bahçede yeni nesil tarımla da ilgileniyordur.
Evet iyi ya da kötü ikisinin hayattan beklentisi tamamen farklıben o konunun pratiği ile hiç ilgilenmedim sadece makale okumuşluğum var. yakıta çevirince hala yağ kokuyor mudur bilemem.
konu sahibinin bence beklentisi farklıymış. daha prezantble, belirlenen çerçeveler içerisinde biri olduğunu sanmış. adam bayağı tlc'de çıkan zihni sinir abiler gibi işlerle uğraşıyor ama. sıkıntı orada. birbirlerine uygun değiller, görünen o.
telefonunu bağlamak için arabasına aux kablosunu kendi takan bir kadın olarak bu adam bana tuhaf gelmiyor.
ama konu sahibinin dünyası farklı. o yüzden anormal buluyor.
keşke evlenmeden önce daha sık görüşselermiş. kendisi çok görüşmedik dediği için yazıyorum bunu. belli ki hobilerini, zevklerini hiç anlamamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?