• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şımarık miyim?

Mesela ilk zamanlar sadece sanayiye gidiyordu ara ara da arkadaşları ile maça gidiyordu,Kocatepeye gidiyordu. Asıl sorun iş yerinden arkadaslari ile iletişimi kesilince kendini iyice pazarciliga, arıcılığa falan vurdu. Yağ suzerken copcunun biri abi memur adamsın ne işin var yağla çek 100 bin kredi bin güzel bir arabaya demiş.
İşte sorununuz bu eşinize bu işleri yakıştırmıyorsunuz şekilcisiniz. Mesele kredi çekip güzel arabaya binmek değil adamın hoşlandığı bir şey yapması. Yağlı boya tablo yapsa yine her yeri boya olsa sesinizi çıkartmazdınız çünkü daha prestijli bir hobi.

Sürekli insanların ne dediğine takıksınız yok karısı bakmıyor derler yok iş arkadaşları dalga geçiyor. Eşiniz kimseyi önemsemeden içinden gelen sevdiği şeyi yapıyor. Bunu ne kadar az insan başarabiliyor farkında mısınız?

Esinizin meslegi ne benim bildigim 2 gun izin olurda??

Eger esiniz yag kir pislik icinde gelip evi kirletip surekli elbiselerini size yikatiyorsa hak verilebilir size. Temizlik icin şart kosun veya 3 gun degil de 2 gun ya da 1.5 gun ayirsin hobisine, sorumluluklarini da aksatmiyorsa problem yok. Biraz abartmissiniz. Yani adamin yaptigi sey kotu degil napsin evde oturul tv telefona mi baksın malak gibi. Ne guzel hobisi var.
Onun elbiselerini ayrı yıkıyorum zaten yağlı için almıyor. Pis yağlı kıyafetlerle gelir koltuğa oturur, hani dışardan gelir gelmez üstümü değiştirip banyoya gireyim demez.

Sürekli insanların ne dediğine takıksınız yok karısı bakmıyor derler yok iş arkadaşları dalga geçiyor. Eşiniz kimseyi önemsemeden içinden gelen sevdiği şeyi yapıyor. Bunu ne kadar az insan başarabiliyor farkında mısınız?
Bu bir maharet mi kimseyi önemsememek.

İşte sorununuz bu eşinize bu işleri yakıştırmıyorsunuz şekilcisiniz. Mesele kredi çekip güzel arabaya binmek değil adamın hoşlandığı bir şey yapması. Yağlı boya tablo yapsa yine her yeri boya olsa sesinizi çıkartmazdınız çünkü daha prestijli bir hobi.
Evet yakistirmiyorum ona da kendime de

Evet yakistirmiyorum ona da kendime de
Bu durumda sizi haklı görmedim siz yakıştırmıyorsunuz diye adam sevdiği şeyden neden vazgeçsin kaldı ki bu iş adamın ekmeğini kazandığı iş de olabilirdi

Maharet tabi, insanlar sırf elalem ne der diye içlerinden geldiği gibi yaşayamıyorlar.
Kendi içinden geldiği gibi yaşayacak diye ben istemediğim hayatı neden yaşayayım? Evlilik orta yolu bulmak da neden hep ben şerit değiştireyim?

Bu durumda sizi haklı görmedim siz yakıştırmıyorsunuz diye adam sevdiği şeyden neden vazgeçsin kaldı ki bu iş adamın ekmeğini kazandığı iş de olabilirdi
Keşke ekmeğini kazandığı iş olsaydı bilerek almış olurdum.

Kendi içinden geldiği gibi yaşayacak diye ben istemediğim hayatı neden yaşayayım? Evlilik orta yolu bulmak da neden hep ben şerit değiştireyim?
Peki eşiniz sizin istediğiniz gibi yaşamanıza müdahale ediyor mu

Peki eşiniz sizin istediğiniz gibi yaşamanıza müdahale ediyor mu
Ben istediğim gibi yasamiyorum ki! Ha hakkını yiyemem sadece büyük oğlumu konuşmuyor diye 2 yaşını doldurduğu gün çok iyi ve pahalı krese yolladı 2 sene. Yani evde oturuyorsun çocuk bak demedi. Ben bu şehri sevmiyorum tayin iste diyorum ona da yanasmiyor

ben size hak verdim ya. cunku esinizde kendi nisanlimin gelecekteki halini gordum neredeyse.

3 gun bosmus yani bu 3 gun icinde hep bahceyle yagla pislikle ugrasiyorsa ben de sinirlenirdim. allah askina tatlicidan yag alip suzmek bir hobi midir? 2 cocuk babasi adamin hobisinin bence daha normal, faydali, en azindan anlamli bir sey olmasi gerek. ne bileyim hobilerine cocugu da dahil etmeye calissin. yani dusunemiyorum bunun bir hobi oldugunu. sanki evden kacmaya yer ariyor.

bosanacak kadar buyuk bir sebep degil bence yeniden denemeye deger ama ikinizin de cidden oturup konusmaniz lazim. adam su an hicbir seyin farkinda degil.

ben size hak verdim ya. cunku esinizde kendi nisanlimin gelecekteki halini gordum neredeyse.

3 gun bosmus yani bu 3 gun icinde hep bahceyle yagla pislikle ugrasiyorsa ben de sinirlenirdim. allah askina tatlicidan yag alip suzmek bir hobi midir? 2 cocuk babasi adamin hobisinin bence daha normal, faydali, en azindan anlamli bir sey olmasi gerek. ne bileyim hobilerine cocugu da dahil etmeye calissin. yani dusunemiyorum bunun bir hobi oldugunu. sanki evden kacmaya yer ariyor.

bosanacak kadar buyuk bir sebep degil bence yeniden denemeye deger ama ikinizin de cidden oturup konusmaniz lazim. adam su an hicbir seyin farkinda degil.
Çocuklar ne görürse onu yapar. Araba leş gibi kokuyor diyorum büyük oğlum yok anne yıkadık kokmuyor diyor 😂 sırf utansın diye doğuma otobüsle gittim yine anlamıyor yine anlamıyor adam

Çocuklar ne görürse onu yapar. Araba leş gibi kokuyor diyorum büyük oğlum yok anne yıkadık kokmuyor diyor 😂 sırf utansın diye doğuma otobüsle gittim yine anlamıyor yine anlamıyor adam
aileler ne diyor bu duruma? hic akli basinda bir aile buyugu yok mu adamin?

yani mesela beyefendi yag mesaisine gittiginde evinize misafir geldi, ne oluyor bu durumda?

Back