Bugün yumurta günü. Aslında ben yumurta günü olarak değilde protein günü olarak geçirmek istiyorum bugünü. Dukanın saf protein günleri gibi... Bakalım yarın 5 günlk serüvende toplam kaç kg verdiğimi göreceğim . Sonra 2 gün ara vereceğim.
Dün akşam kaçamak oldu maalesef. İftara gittik. Izgara tavuk, salata, az karpuz, 4-5 adet kiraz yedim. Kabızlık başladı. Wc'ye çıkamadan tartıldım ve 64 kg çıktım. 5te5 diyetini kaçamaklı olarak 2kg vererek bitirdim. 1 gün ara verip tekrar başlayacağım.
Yarın tekrat 5te5 diyetime dönüyorum. Bugün fazla abartmamaya çalıştım mola günümdü. Yarın sabah tartıda belli olur zaten :))
Yarın patates günü. Bu sefer patatesleri haşlamak yerine baharatlayıp fırına veriyorum. Sabah kahvaltıda yiyeceğimi şimdiden fırına verdim. Sabah milrodalgada ısıtıp yiyeceğim. Sabah erken kalkıp işe gittiğim için fazla zamanımı alacaktı o yüzden akşamdan yapıyorum. Diğer öğünler için evde zamanım olur.
Evet bugün tekrar 5te5 diyetine başladım. Sabah fırınlanmış patates ve çay vardı kahvaltımda. Öğle arası çalıştım ve yarım saat önce geldim eve. O yüzden şu anda fırınlanmış patateslerimi yiyorum. Akşama yemem heralde. Bu arada kilo: 64kg
5te5 diyetini bıraktım. Çünkü bu aralar iş yoğunluğum çok kendime göre bir düzen yaptım.
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Domates- salatakık-biber-maydanoz
Biraz tel peynir
Çay
Öğle:
1 tabak haşlama tavuklu bulgur köfte üstüne sarımsaklı yoğurt
Sabah tartıldım yine 64 kg . Ya tartım bozuldu ya da kitlendim kaldım ya da 5 gün sonra tegl olcam vücut su toplamaya başladı. Yaşayıp görcem bakalım.
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir ve biraz tel peynir
Domates
Salatalık
Çok şükür kilomda oynama oldu sonunda. Bugünde aynı çıksaydım ya tartıyı kıracaktım ya da pes edecektim kilo veremiyorum diye Sabah 63,5 kg çıktım. Bugünkü menümü akşam paylaşacağım.
Günaydın günlüğüüüüüm :) Sabah 63,7 kg çıktım. Dün kaçırmışım demekki :). Bugün akşama kadar dışarda olcam ve dışarda yiyeceğim öğünlerimi. Hayırlısı bakalım
Dün akşam çok kaçırdım ve bugünde çok fazla yedim yarın regl olcam sanırım iştahım çok fazla açıldı. Bugün deli gibi çikolata yedim offff offff. Çok pis boğazım yaaaa... Sabah 64,4 çıktım kim bilir yarın sabah kaç çıkarim Tek tesellim reglden dolayı fazla çıkıyor olmam ama bakalım.
Merhabalar. Bayram ve bayramdan önceki hafta diyet falan yapamadım. Bayramda tatlıları götürdüm. Yedim içtim gezdim. Bu sabah tartıya çıkarken önce gözlerimi kapattım çünkü kesin yine eski kiloma dönmüşümdür diye düşündüm. Ama o da ne kilo almamışım. 64,2 kg çıktım.
Bugün itibariyle Elma Diyeti ne başlıyorum. Sabah kahvaltımı yaptım. 2 saatte 1 elma yiyeceğim.
Kahvaltı:
Tel peynir
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
biber
çay
Listede ekmekte var ama bizim eve ekmek girmediği için yemiyorum. Zeytin de var listede ama zeytin kalmamış o yüzden bu sabah yiyemedim.
Kahvaltı:
1 katı yumurta
1 dilim peynir
3 adet zeytin
yeşillik, domates, salatalık vs
1-2 dilim kepekli ekmek
Şekersiz veya az şekerli çay
Kahvaltıdan 2 saat sonra yeşil elma yiyoruz. 2 saat sonra tekrar yeşil elma. Gün içerisinde toplam 5 yada 6 adet elma yemiş olacağız. Elma yeşil ve orta boy olacak bilginize. Bu şekilde diyetimizi 2 hafta uygulayacağız. Haftada 5 kilo veriliyor. Tavsiye olarak elma diyetinin yanında günde 2 bardak yeşil çay öneriliyor.
Bu sabah uyandığımda 300 gr eksiyi gördüm ve sevindim. Gram gram olsa da gidiyor kilolar
Kahvaltı:
1 Haşlanmış yumurta
6-7 adet siyah zeytin
Biraz tel peynir
domates
salatalık
biber
çay
Bu saate kadar da 3 tane elma yedim. Akşama da 2 elma daha yerim sanırım. Yalnız arada kaçamaklarım oluyor. Şöyle ki dün eşime barbunya yapmıştım 1-2 kaşık yedim. Sonra bir de akşam ki elma yerine karpuz yedim Neyse bakalım yarına kaç gram gitmiş olacak
Sabah uyuyakalmışız eşimle. İşe yetişebilmek için kahvaltı yapamadık ve pastaneden poğaça aldık. Midemin yanmasından öldüm. Sabah tartıldım kalkar kalkmaz ve 63,5 kg çıktım. Dünden 400 gr daha eksik çıktım.
Bugünkü menüm şaştı maalesef.
Hamile olduğumu öğrendim ve diyet listelerini çöpe attım Hamilelik sürecimi diyetisyenle beraber götürmeyi düşünüyorum. Diyetisyenle görüştükten sonra bu topicte tekrar paylaşımlara devam edeceğim. Şimdilik hoşçakal günlüğüm
Tam anlamıyla terk etmişsin topiğini
Diyetisyenle birlikte yürüttüğün beslenme şeklini merak ettim
Paylaşabilirmisin
Hem devam edeceğim demişsin sözünü tut
Hamile olduğumu öğrendim ve diyet listelerini çöpe attım Hamilelik sürecimi diyetisyenle beraber götürmeyi düşünüyorum. Diyetisyenle görüştükten sonra bu topicte tekrar paylaşımlara devam edeceğim. Şimdilik hoşçakal günlüğüm