• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şımarığın Diyet Günlüğü

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Yıllar olmuş günlük açmışım okuyunca duygulandım:cry: Hamileliğimi öğrenip veda etmişim buralara. Hamilelikte çok kilo aldım diyetisyene gittim ilk aylarımda ama olmadı. Hamileyim diye ne istersem sınırsızca yedim. Doğumdan sonra veririm dedim ama olmadı. Hamileliğimi 88 kiloyla tamamladım yani 25 kilo aldım.
Şu anda 85 kilo civarlarındayım ve 3 sene geçti doğum yapalı. Çok sıkıldım artık kilolarımdan. Bu süreçte birçok kez diyet denedim ama olmadı. Şimdi çok kararlıyım dukan diyeti ile 15 haziran 2020 pazartesi günü sahalara dönüyorum.
Tartıma pil almam lazım ve yulaf kepeği almam lazım. Pazartesi sabah tartılarak yeni bir diyet serüvenine başlıyorum. İnşallah başarabilirim bu sefer. Arada fotoğraflarda eklerim. Şimdilik bu kadar pazartesi başlıyoruz :))

Bugün Dukan diyetinde 1. günüm.
Kahvaltı: 1 büyük dilim beyaz peynir
Öğle: 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğinden dukan poğaça ve hellim peyniri
Akşam: Fırında tavuk var

Bugün Dukan Diyetinde 2. günüm
Dün akşam yemekten sonra acıktım ve peynir atıştırdım :KK76:
Sabah: Peynirli dereotlu dukan poğaça ve yanında peynir yedim. Bir de çay.
Öğle: 3 parça tavuk yiyeceğim yanında ayran ya da light kola içebilirim
Akşam: Haşlanmış tavuk ve yanında salatalık yenecek

Bugün Dukan Diyetinde 3. günüm
Bu arada daha önce yazmadım sanırım dukan testinde bana 6 gün atak çıktı. Yani şu anda atak evresindeyim :)
Sabah: Dukan poğaça ve 4 adet karper peynir yedim
Öğle: evden ızgara tavuk getirdim iş yerime
Akşam: Fırında köfte yiyeceğim

Herkese günaydıııın
Bugün Dukan Atak evresinde 4. günüm
Sabah: Dukan poğaça ve 50 gr süzme peynir
Öğle: Dün akşamdan köfte kalmıştı onu getirdim işe yanımda
Akşam: Büyük ihtimalle tavuk yiyeceğim

Malum pandemi süresince çok kilo aldık spor salonu halen kapalı artuk radikal diyet bana da şart ben sabahı kahve ile başlıyorum ondan önce 2 bardak su içtim saat 4 gibi yulaf ile 1 bardak sütü ocakta pişirip yiyeceğin üstüne tarçın içine kiraz ve 3 ceviz ile bugün 2 öğün ile başlayacağım

Malum pandemi süresince çok kilo aldık spor salonu halen kapalı artuk radikal diyet bana da şart ben sabahı kahve ile başlıyorum ondan önce 2 bardak su içtim saat 4 gibi yulaf ile 1 bardak sütü ocakta pişirip yiyeceğin üstüne tarçın içine kiraz ve 3 ceviz ile bugün 2 öğün ile başlayacağım
Hoşgeldin :KK54:
Güzel tok tutucu bir menüye benziyor. Ben kahvaltı yapmadan kendime gelemiyorum malesef :KK53: 2 öğün besleneceksen ve bu menünle acıkırsan bir kaç şey daha ekleyebilirsin bence

Hoşgeldin :KK54:
Güzel tok tutucu bir menüye benziyor. Ben kahvaltı yapmadan kendime gelemiyorum malesef :KK53: 2 öğün besleneceksen ve bu menünle acıkırsan bir kaç şey daha ekleyebilirsin bence
Ne ekleyeyim?

Günaydın günlük :)
Bugün dukan diyeti atak evresi 5. günüm
Sıfır kaçamakla devam ediyorum
Öğle: Izgara tavuk
Akşam: Evde yine ızgara tavuk yapacağım yanında da yoğurt ya da ayran olacak.

Merhaba ben geldim
Cumartesi ve pazarı kaçamaksız atlattım. Cumartesi atak son gündü artık seyir evresindeyim. Pazar gününü yine saf proteinle geçirdim.
Bugünkü menüm
Sabah: dukan poğaça, beyaz peynir, 2 salatalık ve 1 kırmızı biber
Öğle : sabahki yediklerim çok geldi hala tokum kahveyle geçiştiriyorum
Akşam: Az zeytinyağlı Taze fasulye ve salata yiyeceğim

Günaydın günlük :)
Bugün dukan diyeti atak evresi 5. günüm
Sıfır kaçamakla devam ediyorum
Öğle: Izgara tavuk
Akşam: Evde yine ızgara tavuk yapacağım yanında da yoğurt ya da ayran olacak.
Canım bende dukan yapmak istiyorum birbirimize destek olalım mı?

Hoşgeldin çok sevinirim beraber yapalım :)
Canım bugün alışverişe çıkacagım ben zaten ekmek yemiyorum zor olmaz umarım. Okulda bi arkadaşım yapmıştı atak evrelerinde gözümüzün önünde 6 kilo verdi incecik kaldı o zamanlar yumurta fln yiyemiyordum ben. Ama bugün alışveriş yapıp yarına başlayacagım inşAllah hedefim 10 kilodan fazla . Dayanabilecegim kadar atak yapmayı düşünüyorum

Canım bugün alışverişe çıkacagım ben zaten ekmek yemiyorum zor olmaz umarım. Okulda bi arkadaşım yapmıştı atak evrelerinde gözümüzün önünde 6 kilo verdi incecik kaldı o zamanlar yumurta fln yiyemiyordum ben. Ama bugün alışveriş yapıp yarına başlayacagım inşAllah hedefim 10 kilodan fazla . Dayanabilecegim kadar atak yapmayı düşünüyorum
Dayanabileceğin kadar değil dukan testinde sana çıkan süre kadar atak yapman lazım. Mesela bana 6 gün atak çıkmıştı. Sana 3-4 gün çıkabilir.

Dayanabileceğin kadar değil dukan testinde sana çıkan süre kadar atak yapman lazım. Mesela bana 6 gün atak çıkmıştı. Sana 3-4 gün çıkabilir.
Acil kilo vermem lazım canım 4 gün çıktı bende de :) alışverişimi yaptım önerin varsa onu da ekleyebilirim alışveriş listeme
Şimdiye kadar light yogurt fit xl hindi füme balık ve yulaf kepegi aldım peynir olarak lezzettli bir önerin var mı acaba

Acil kilo vermem lazım canım 4 gün çıktı bende de :) alışverişimi yaptım önerin varsa onu da ekleyebilirim alışveriş listeme
Şimdiye kadar light yogurt fit xl hindi füme balık ve yulaf kepegi aldım peynir olarak lezzettli bir önerin var mı acaba
Ben yediklerimin hiçbirini light tercih etmiyorum çünkü oturup kilolarca yemediğimiz için çok birşey farketmiyormuş. Ben beyaz peynir olarak tahsildaroğlunun turuncu paketini alıyorum inek peyniri. Bazen de hellim peyniri yiyorum yağsız tavada kızartarak.

Ben yediklerimin hiçbirini light tercih etmiyorum çünkü oturup kilolarca yemediğimiz için çok birşey farketmiyormuş. Ben beyaz peynir olarak tahsildaroğlunun turuncu paketini alıyorum inek peyniri. Bazen de hellim peyniri yiyorum yağsız tavada kızartarak.
teşekkür ederim canım bnde atak evresinde birebir yapma fikrindeyim

Canım dün biraz abartmıştım bugün biraz detoks yapıp yarın mı başlasam acaba ?

Back