Günaydın ne yaptın başladın mı?Canım dün biraz abartmıştım bugün biraz detoks yapıp yarın mı başlasam acaba ?
Buraya yazdığım için uyarı aldım canım senin günlüğün oldugu için yazmamalıymışım. Başladım bugün 4. Gün olacak çok iyi geçiyor :)Günaydın ne yaptın başladın mı?
Kaç kilo verdin başlangıçtan itibaren canımDukan Seyir Evresinden devam ediyorum ben hala. Hergün yazamıyorum buraya ama kaçamak yapmadım hala.
Sabah: dukan krep arasına kaşar peyniri ve hindi füme koyup wrap yaptım
Öğle: zeytinyağlı patlıcan yemeğim var yanımda işe getirdim.
Akşam: Haşlanmış tavuk ve salata
Aaaaa gerçekten mi? Çok saçmaBuraya yazdığım için uyarı aldım canım senin günlüğün oldugu için yazmamalıymışım. Başladım bugün 4. Gün olacak çok iyi geçiyor :)
Tam başlangıç kilomu bilmiyorum aslında ama 87 kg dı sanırım. Düm akşam yemekten önce tartıldım 82 çıktım.15 günde 5 kilo vermiş oldum. Yarısı sudur zaten ama etrafımdakilerde hissetmeye başladı kilo verdiğimi. Benim kilom fazla olduğu için ilk etapta hızlı veririm ama 75 ten sonra yavaşlar diye tahmin ediyorum.Kaç kilo verdin başlangıçtan itibaren canım
Çok çok iyi canım 1 ayda 10 kilo verirsin gibi geliyor bana :) ben kaç aydır deniyorum veremiyorum vucuttaki ödemi atması çok güzel şu ana kadar bir zararırını görmedim aksine kolay ilerliyorum :) bu arada seyir evresinde 5/5 mi 1/1 mi uyguluyorsun ?Aaaaa gerçekten mi? Çok saçma
Tam başlangıç kilomu bilmiyorum aslında ama 87 kg dı sanırım. Düm akşam yemekten önce tartıldım 82 çıktım.15 günde 5 kilo vermiş oldum. Yarısı sudur zaten ama etrafımdakilerde hissetmeye başladı kilo verdiğimi. Benim kilom fazla olduğu için ilk etapta hızlı veririm ama 75 ten sonra yavaşlar diye tahmin ediyorum.
Şu anda 1/1 yapıyorum daha rahat oluyor. Atak evresini zaten sadece proteinle geçirdim. Şimdi 1 gün protein 1 gün sebze protein iyi oluyor.Çok çok iyi canım 1 ayda 10 kilo verirsin gibi geliyor bana :) ben kaç aydır deniyorum veremiyorum vucuttaki ödemi atması çok güzel şu ana kadar bir zararırını görmedim aksine kolay ilerliyorum :) bu arada seyir evresinde 5/5 mi 1/1 mi uyguluyorsun ?
Nasıl gidiyor dukan ? :)Şu anda 1/1 yapıyorum daha rahat oluyor. Atak evresini zaten sadece proteinle geçirdim. Şimdi 1 gün protein 1 gün sebze protein iyi oluyor.
Kaçamaksız devam ediyorum hala senin nasıl?Nasıl gidiyor dukan ? :)
Ben arada bi regl oldum ama devam :) kilo vermem durdu hafiften şiştim ama iyi gidiyorum biraz hindi fümeden et türlerinden tiksiniyorum buna bir önerin var mı :)Kaçamaksız devam ediyorum hala senin nasıl?
Bende olcam sanırım takıldım 81.6 kg da. protein olarak başka şeyler ye o zaman mantar yiyebilirsin mesela seviyorsan. Ben normalde de et sevdiğim için sıkıntı olmuyorBen arada bi regl oldum ama devam :) kilo vermem durdu hafiften şiştim ama iyi gidiyorum biraz hindi fümeden et türlerinden tiksiniyorum buna bir önerin var mı :)
Bende normalde çok severim ama yaz günleri proteinler daha agır geliyor ama en etkili diyet diyebilirim :) dün gece acıktım bir bardak ayran 2 dilim pastırma birazda lor peynir yedim :)Bende olcam sanırım takıldım 81.6 kg da. protein olarak başka şeyler ye o zaman mantar yiyebilirsin mesela seviyorsan. Ben normalde de et sevdiğim için sıkıntı olmuyor
Bu diyetin bu kısmını seviyorum işte öğün sayısı yok saati yok. Bende gece acıkıyorum süt içiyorum peynir yiyorum ya da yoğurt yiyorum. O yüzden rahat geçiyor dukan diyeti :)Bende normalde çok severim ama yaz günleri proteinler daha agır geliyor ama en etkili diyet diyebilirim :) dün gece acıktım bir bardak ayran 2 dilim pastırma birazda lor peynir yedim :)
Bence de aman nazar degmesin ikimize de :) iyi gidiyor umarım çok güzel zayıflarızBu diyetin bu kısmını seviyorum işte öğün sayısı yok saati yok. Bende gece acıkıyorum süt içiyorum peynir yiyorum ya da yoğurt yiyorum. O yüzden rahat geçiyor dukan diyeti :)
İnşallah 79'u görünce çok mutlu olucam. 2,5 k,loyu çabuk veririm umarım. Sen kaç kilo verdinBence de aman nazar degmesin ikimize de :) iyi gidiyor umarım çok güzel zayıflarız