Canim ben öğlen sadece çorba içiyorum sonra spor öncesi meyve suyu spor sonrası ayran aksamda sadece yoğurt avakado tüketiyorum tabi çay şekersiz sonra spor yapiyorum 1 saat suruyo sonra yatıyorumbiz de geçen ay aldık arada kullanıyorduk şimdi benim işimi görüyor iyi ki almışız Ama meyve suyu sonuçta ne içersen iç farketmez. Hem greyfurt daha iyi diyetlerde genelde greyfurt veriyorlar. Yalnız bünyem iyice alıştı benim sen nasılsın bilmiyorum ama özellikle öğleden sonra hiç acıkmıyorum. Meyve suyumu içtim ama zorunlu diye
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şımarığın Diyet Günlüğü
- Konu Sahibi simarik83
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- diyet diyet günlüğüm dukan diyeti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
Ben spor yapamıyorum maalesef. Şekeri 5 yıldır kullanmıyorum. Akşamda yarım kutu labne+1 yk yoğurt karıştırıp içinede salatalık ve maydanoz doğruyorum.Canim ben öğlen sadece çorba içiyorum sonra spor öncesi meyve suyu spor sonrası ayran aksamda sadece yoğurt avakado tüketiyorum tabi çay şekersiz sonra spor yapiyorum 1 saat suruyo sonra yatıyorum
Yarım paket labne az değilmi ne bileyim gözüm doymuyo benim ben o yüzden yoğurt tercih ediyorum neyse sen labneye ben yoğurta devam edelimBen spor yapamıyorum maalesef. Şekeri 5 yıldır kullanmıyorum. Akşamda yarım kutu labne+1 yk yoğurt karıştırıp içinede salatalık ve maydanoz doğruyorum.
- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
55 olana kadar devam edicem inşallah. Sen çok iyi vermişsin ne güzel. 14 kiloyu ne kadar zamanda verdin karatay yaparken1 ay mi yapmayi düşünüyorsun yoksa istediğin kiloya düşene kadar mı canım ben istedigime düşene kadar yapmayı düşünüyorum 92 den 78 e kadar Karatay 78 den 76 ya kadar maydanoz kuru şimdi de bununla sonlandiririz inşallah
Canim 2buçuk ayda verdim öğlen yemek yok sabah güzel yiyordum sonra vermem durdu farklı farklı denemeye başladım55 olana kadar devam edicem inşallah. Sen çok iyi vermişsin ne güzel. 14 kiloyu ne kadar zamanda verdin karatay yaparken
- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
İyimiş 2 buçuk ay. Sürekli diyet değiştirme ama metabolizmanı bozarsınCanim 2buçuk ayda verdim öğlen yemek yok sabah güzel yiyordum sonra vermem durdu farklı farklı denemeye başladım
- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
Günaydın bu hafta çok yoğundum. Evlilik yıldönümü araba alım satımı için şehir dışına falan çıktık düzenim iyice bozuldu. Sabah tartıldım 64,9 kg çıktım. 1 kilo almışım. Senin nasıl gidiyor? Sen vermişsindir bu hafta da.Canım Nerelerdesin sesin soluğun cikmiyor
- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
Dün akşam iftarda kaçırdım maalesef et günümde
sabah 2 haşlanmış tavuk baget
öğle 2 haşlanmış tavuk baget
akşam 1 fırında kalçalı but tavuk, 2 kaşık pilav, 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık salata
sabah tartı sonucu: 64,8 kg
Giden 100 gr oldu. Neyseki artış olmadı 100gr da olsa gitti :)
sabah 2 haşlanmış tavuk baget
öğle 2 haşlanmış tavuk baget
akşam 1 fırında kalçalı but tavuk, 2 kaşık pilav, 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık salata
sabah tartı sonucu: 64,8 kg
Giden 100 gr oldu. Neyseki artış olmadı 100gr da olsa gitti :)
- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
3. günü sebzeyle bitirdim kaçamaksız çok şükür :) Sabah tartıldım sonuç 64,2 kg. 3 günde toplam 1,8 kg gitti. Bugün meyve günüm. Geç kalktım o yüzden 2 öğün yapıcam bugün. Kahvaltıda 1 dilim karpuz ve 5-6 tane kiraz yedim yetti. Çok şiştim. Yarın sabahki kilomu şimdiden merak ediyorum :))