Ağır ama halsizlik olmadı 3 gündür. İlk gün akşam üstüne doğru sanki kötü hisseder gibi oldum meyve suyumu içince toparladım. Açlık hissetmiyorum. Enerjimde yerinde ki sabahtan öğlene kadar hep ayakta çalışıyorum ama gayet iyiyim.Çok agır bı dıyet degıl mı ? Halsız kalmıyormusunuz
Masallahh sanaaAğır ama halsizlik olmadı 3 gündür. İlk gün akşam üstüne doğru sanki kötü hisseder gibi oldum meyve suyumu içince toparladım. Açlık hissetmiyorum. Enerjimde yerinde ki sabahtan öğlene kadar hep ayakta çalışıyorum ama gayet iyiyim.
Daha önce 63-64 kgları gördüğümde de diyet yapmaya yeltendim ama 2. gün bıraktım pek umursamamıştım. Şimdi 66 yı görünce dank etti. Kendimi zorlu diyete hazırladım beyin olarak sanırım o yüzden iyi gidiyorum şimdilik. :) Kilo almak kadar kolay olsaydı keşke vermekte :). Sana da kolay gelsin bol bol eksiler görMasallahh sanaa
sasırdım ben duramam sanırım mıdeme agrılar gırer
bende 59 kıloyum ılk defa bu kadar cıktım soklandım 1 haftadır dıyetteyım
allah kolaylık versın
Alırkende para verdık verırkende verıyoruz dıyorum kendı kendımeDaha önce 63-64 kgları gördüğümde de diyet yapmaya yeltendim ama 2. gün bıraktım pek umursamamıştım. Şimdi 66 yı görünce dank etti. Kendimi zorlu diyete hazırladım beyin olarak sanırım o yüzden iyi gidiyorum şimdilik. :) Kilo almak kadar kolay olsaydı keşke vermekte :). Sana da kolay gelsin bol bol eksiler gör
Ne kadar kilo verirsek o kadar iyi :) Sizinki daha sağlıklı ama ben beceremiyorum dikkat etmeyi maalesef sıkı bir diyet olması lazım bana. Bu arada pek kullanmıyorum inst'ı kolay gelsin bol eksiler :)canım umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. bende yapıyorum bu aralar. ayın 28'zinde başladım. bu zamana kadar 2 kilo vermişim ama oda iyi. diyet değilde yediklerimi azalttım diyelim. birde çalışmıyorum evdeyim harekette az tabi :) instagra'mda diyet günlüğüm var istersen takip edebiliriz birbirimizi motive olur.
Ne kadar kilo verirsek o kadar iyi :) Sizinki daha sağlıklı ama ben beceremiyorum dikkat etmeyi maalesef sıkı bir diyet olması lazım bana. Bu arada pek kullanmıyorum inst'ı kolay gelsin bol eksiler :)
Böyle sıkı bir liste olunca kendimi şartlıyorum ve dışına çıkmıyorum. Yoksa yediklerime dikkat edeyim desem illaki kaçamak yapıyorum olmuyor. Çok iştahlıyım durduramıyorum kendimi :)bende evlenirken 70 kilo idim. hormon ilaçları takviye derken bi baktım hop 90 olmuşumbi ara sıkı bir diyetle 10 günde 8 kilo kadar versemde şekil a görüldüğü gibi hepsini geri aldım bir güzel.. arada çok kaçamaklar oluyor birde onları yapmasam çok güzel olacak :) Aynen dediğiniz gibi ikimizede bol eksiler :)
Böyle sıkı bir liste olunca kendimi şartlıyorum ve dışına çıkmıyorum. Yoksa yediklerime dikkat edeyim desem illaki kaçamak yapıyorum olmuyor. Çok iştahlıyım durduramıyorum kendimi :)
İnşallah veririz şu kiloları. En azından yaza kadar biraz versek çıkmasa oramız buramız :)))sende kendimi gördüm nedense :)))