- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
HoşgeldinMalum pandemi süresince çok kilo aldık spor salonu halen kapalı artuk radikal diyet bana da şart ben sabahı kahve ile başlıyorum ondan önce 2 bardak su içtim saat 4 gibi yulaf ile 1 bardak sütü ocakta pişirip yiyeceğin üstüne tarçın içine kiraz ve 3 ceviz ile bugün 2 öğün ile başlayacağım
Ne ekleyeyim?Hoşgeldin
Güzel tok tutucu bir menüye benziyor. Ben kahvaltı yapmadan kendime gelemiyorum malesef2 öğün besleneceksen ve bu menünle acıkırsan bir kaç şey daha ekleyebilirsin bence
Mesela sabah salatalık peynir gibi hafif şeyler yiyebilirsin. Haşlanmış yumurta mesela tok tutar. Sabah birşeyler yersen akşam üstü diğer öğününe kadar çok acıkmamış olursun.Ne ekleyeyim?
Canım bende dukan yapmak istiyorum birbirimize destek olalım mı?Günaydın günlük :)
Bugün dukan diyeti atak evresi 5. günüm
Sıfır kaçamakla devam ediyorum
Sabah: Dukan poğaça ve 50 gr süzme peynir
Öğle: Izgara tavuk
Akşam: Evde yine ızgara tavuk yapacağım yanında da yoğurt ya da ayran olacak.
Hoşgeldin çok sevinirim beraber yapalım :)Canım bende dukan yapmak istiyorum birbirimize destek olalım mı?
Canım bugün alışverişe çıkacagım ben zaten ekmek yemiyorum zor olmaz umarım. Okulda bi arkadaşım yapmıştı atak evrelerinde gözümüzün önünde 6 kilo verdi incecik kaldı o zamanlar yumurta fln yiyemiyordum ben. Ama bugün alışveriş yapıp yarına başlayacagım inşAllah hedefim 10 kilodan fazla . Dayanabilecegim kadar atak yapmayı düşünüyorumHoşgeldin çok sevinirim beraber yapalım :)
Dayanabileceğin kadar değil dukan testinde sana çıkan süre kadar atak yapman lazım. Mesela bana 6 gün atak çıkmıştı. Sana 3-4 gün çıkabilir.Canım bugün alışverişe çıkacagım ben zaten ekmek yemiyorum zor olmaz umarım. Okulda bi arkadaşım yapmıştı atak evrelerinde gözümüzün önünde 6 kilo verdi incecik kaldı o zamanlar yumurta fln yiyemiyordum ben. Ama bugün alışveriş yapıp yarına başlayacagım inşAllah hedefim 10 kilodan fazla . Dayanabilecegim kadar atak yapmayı düşünüyorum
Acil kilo vermem lazım canım 4 gün çıktı bende de :) alışverişimi yaptım önerin varsa onu da ekleyebilirim alışveriş listemeDayanabileceğin kadar değil dukan testinde sana çıkan süre kadar atak yapman lazım. Mesela bana 6 gün atak çıkmıştı. Sana 3-4 gün çıkabilir.
Ben yediklerimin hiçbirini light tercih etmiyorum çünkü oturup kilolarca yemediğimiz için çok birşey farketmiyormuş. Ben beyaz peynir olarak tahsildaroğlunun turuncu paketini alıyorum inek peyniri. Bazen de hellim peyniri yiyorum yağsız tavada kızartarak.Acil kilo vermem lazım canım 4 gün çıktı bende de :) alışverişimi yaptım önerin varsa onu da ekleyebilirim alışveriş listeme
Şimdiye kadar light yogurt fit xl hindi füme balık ve yulaf kepegi aldım peynir olarak lezzettli bir önerin var mı acaba
teşekkür ederim canım bnde atak evresinde birebir yapma fikrindeyimBen yediklerimin hiçbirini light tercih etmiyorum çünkü oturup kilolarca yemediğimiz için çok birşey farketmiyormuş. Ben beyaz peynir olarak tahsildaroğlunun turuncu paketini alıyorum inek peyniri. Bazen de hellim peyniri yiyorum yağsız tavada kızartarak.
Canım dün biraz abartmıştım bugün biraz detoks yapıp yarın mı başlasam acaba ?Ben yediklerimin hiçbirini light tercih etmiyorum çünkü oturup kilolarca yemediğimiz için çok birşey farketmiyormuş. Ben beyaz peynir olarak tahsildaroğlunun turuncu paketini alıyorum inek peyniri. Bazen de hellim peyniri yiyorum yağsız tavada kızartarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?