Ekledim ilk sayfaya canım :)Tamam canım ekle sen benide moralim çok çok iyi en son lisede filan bu kilolardaydim herhalde 65 e bi düşeyim bakalım nasıl olacam Bende sütümü içtim şimdi light süt alıyorum ben yoğurt u normal yoğurt Bim in yoğurtunu beğeniyorum ben Ayranida o yoğurtla yapıyorum ama light Labne hangi marka var bikaç markete baktım bulamadım
Afiyet olsun canım bende patates çorbası yaptım onu içtim şimdi spor yapıcam portakal suyu içtim sonra ayran icecem spordan sonraEkledim ilk sayfaya canım :)
Ben light ürün kullanmıyorum sağlıklı olmadığı için. Hepsini normal alıyorum. O kadarcık yağdan birşey olmaz
Öğle 2 tabak yağsız sebze çorbası ve 1 bardak tuzsuz ayran içtim.
Ara öğün için meyve suyumu sıktım işe getirdim yanımda.
Ben spor yapamıyorum yaAfiyet olsun canım bende patates çorbası yaptım onu içtim şimdi spor yapıcam portakal suyu içtim sonra ayran icecem spordan sonra
Portakal suyu içersin olmaz mı? :)Kızlar bilgileriniz icin cok sağolun
Su diyetine baslamayı cok istedim de bizim blendr bozuldu her gün taze meyve sıkamam o yüzden bu diyette kolayıma kacan ayran varsanırım bu diyeti yapamayacağım ne yazık ki
Sakın bırakmayın moralinizi bozmayın kilolardan kurtarmaya devam
aslında yarın bir deneyebilirim inşaallah cok acıktırmaz olabildiğince sıvı tüketirimPortakal suyu içersin olmaz mı? :)
Listeye bakınca herşey var aslında. Şekerde alıyoruz, proteinde var, sebzelerden vitaminleride alıyoruz yani vücudun gereksinim duyduğu herşey var ama bunları sıvı halde tüketiyoruzyaa isinize karismak istemem ama dayanamadim yine .
karatay yapin ya bunlar kastan kilo kaybi yaptirir hakikatli incelmek istiyorsaniz karatay yapin 3gun yapin ya da 1gun yapin kk dostlugu adina .
farki fark edeceksiniz .
Sen bilirsin ama moral bozacak birşey yok. Gidecek kilolar sonuçta. Biz yarın geziye gidiyoruz. Tam anlamıyla devam edemicem diyete haftaya pazartesiye kadar ve tartılamicamda.Günaydın bende tartildim 72.2 kg aynıyım bugünhaftada 1 mi tartilsakki insanın morali bozuluyo
Naptın başlayabildin mi bu diyete?aslında yarın bir deneyebilirim inşaallah cok acıktırmaz olabildiğince sıvı tüketirim
Bende o zaman tartilayim beraber yazarız sonuçları gezi ne güzel ya gez dolaş ne güzel gözün gönlün açılır.Sen bilirsin ama moral bozacak birşey yok. Gidecek kilolar sonuçta. Biz yarın geziye gidiyoruz. Tam anlamıyla devam edemicem diyete haftaya pazartesiye kadar ve tartılamicamda.
İştahım açılmaz inşallahBende o zaman tartilayim beraber yazarız sonuçları gezi ne güzel ya gez dolaş ne güzel gözün gönlün açılır.
Hadi bakalım kolay gelsinEvet canım sütle basladım
biz de geçen ay aldık arada kullanıyorduk şimdi benim işimi görüyor iyi ki almışızBendede katı meyve sıkacağı yok o yüzden portakal limon greyfurt takılıyom