Şımarığın Diyet Günlüğü

Ekledim ilk sayfaya canım :)
Ben light ürün kullanmıyorum sağlıklı olmadığı için. Hepsini normal alıyorum. O kadarcık yağdan birşey olmaz
Öğle 2 tabak yağsız sebze çorbası ve 1 bardak tuzsuz ayran içtim.
Ara öğün için meyve suyumu sıktım işe getirdim yanımda.

Afiyet olsun canım bende patates çorbası yaptım onu içtim şimdi spor yapıcam portakal suyu içtim sonra ayran icecem spordan sonra

Kızlar bilgileriniz icin cok sağolun
Su diyetine baslamayı cok istedim de bizim blendr bozuldu her gün taze meyve sıkamam o yüzden bu diyette kolayıma kacan ayran var sanırım bu diyeti yapamayacağım ne yazık ki
Sakın bırakmayın moralinizi bozmayın kilolardan kurtarmaya devam

Portakal suyu içersin olmaz mı? :)

yaa isinize karismak istemem ama dayanamadim yine .

karatay yapin ya bunlar kastan kilo kaybi yaptirir hakikatli incelmek istiyorsaniz karatay yapin 3gun yapin ya da 1gun yapin kk dostlugu adina .

farki fark edeceksiniz .

hucrelerimiz doymazsa ihtiyaci olan yagi proteini karbonhidrati vermezsek . hucrelerimiz yikilir , olur, çöp olur . bizd kilo verdik saniriz

bu cok büyük bir yanilsama ne yazik ki

yaa isinize karismak istemem ama dayanamadim yine .

karatay yapin ya bunlar kastan kilo kaybi yaptirir hakikatli incelmek istiyorsaniz karatay yapin 3gun yapin ya da 1gun yapin kk dostlugu adina .

farki fark edeceksiniz .
Listeye bakınca herşey var aslında. Şekerde alıyoruz, proteinde var, sebzelerden vitaminleride alıyoruz yani vücudun gereksinim duyduğu herşey var ama bunları sıvı halde tüketiyoruz

Bu sabah tekrar 63,9 kg oldum :) biraz önce 1 bardak limonlu suyumu içtim
Şimdi 1 bardak portakal suyumu içiyorum ve 2 tane de ceviz yiyorum sonra da işe marş marş :))

Günaydın bende tartildim 72.2 kg aynıyım bugün haftada 1 mi tartilsakki insanın morali bozuluyo
Sen bilirsin ama moral bozacak birşey yok. Gidecek kilolar sonuçta. Biz yarın geziye gidiyoruz. Tam anlamıyla devam edemicem diyete haftaya pazartesiye kadar ve tartılamicamda.

Sen bilirsin ama moral bozacak birşey yok. Gidecek kilolar sonuçta. Biz yarın geziye gidiyoruz. Tam anlamıyla devam edemicem diyete haftaya pazartesiye kadar ve tartılamicamda.
Bende o zaman tartilayim beraber yazarız sonuçları gezi ne güzel ya gez dolaş ne güzel gözün gönlün açılır.

Ara öğün sütümü içemedim çünkü sütlü kahve ikram etmişlerdi ona saydım. Öğle 2 tabak sebze çorbası ve 1 bardak tuzsuz ayran içtim. 2 elma, 1 armut ve 1limondan karışık meyve suyu yaptım işe yanımda getirdim. 15:00 da içicem.

Bendede katı meyve sıkacağı yok o yüzden portakal limon greyfurt takılıyom
biz de geçen ay aldık arada kullanıyorduk şimdi benim işimi görüyor iyi ki almışız Ama meyve suyu sonuçta ne içersen iç farketmez. Hem greyfurt daha iyi diyetlerde genelde greyfurt veriyorlar. Yalnız bünyem iyice alıştı benim sen nasılsın bilmiyorum ama özellikle öğleden sonra hiç acıkmıyorum. Meyve suyumu içtim ama zorunlu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…