Şımarığın Diyet Günlüğü

Yaptığım Sebze Çorbası'nın Tarifi burda bi dursun

2 Kabak
2 Kırmızı Biber
1 Orta boy patates
1 orta boy soğan
1 büyük domates
4-5 diş sarımsak
2-3 yeşil biber
2 orta boy havuç
1 çk keten tohumu
Minnacık tuz :)
Karabiber
Kimyon
Nane

Bütün malzemeleri kabukları soyulacak olanları soyup ufak ufak doğrayıp tencereye koyuyorum. Üzerini çok az geçecek şekilde su koyuyorum ve ocakta pişiriyorum. Hepsi yumuşadıktan sonra ocağı kapatıp el belender'ı ile pürüzsüz hale getiriyorum. Daha sonra tuz ve baharatlarını ekleyip bir taşım kaynatıyorum. Ve ta taaaaam çorbamız hazııııırrrr....

Öğle yemeğim 2 tabak yağsız sebze çorbası 1 bardak ayran. Yalnız bunları yemeden önce eşime sarma pişirmiştim görünce dayanamadım 1 tanecik yedim

Acıkmaya başladım 10-15dk sonra taze sıkılmış meyve suyumu içeceğim. Akşam da iş yerinden bir arkadaş çaya çağırdı. Şimdi bir sürü pasta börek yapar inşallah tutarım boğazımı. Sadece çay içmem lazım. Olursa da 1 meyve yiyebilirim. Zaten yarın ödül günümdü bugünü sağ salim bozmadan bitirmem lazım. Yarın sabah 5 günlük periyodum bitecek ve toplam kilo kaybım ortaya çıkacak Bu arada regl devam ediyor. Bitince kiloda değişiklik olacak mı diye de merak ediyorum :)

Cuma akşam maalesef misafirlikte yedim 1 dilim börek ve 1 meyve yedim. Eşim gitmeden önce ayıp olur biraz yersin dedi o yüzden akşam öğünümğ yemeden gittim. Cumartesi sabah yine 63,9 kg çıktım.
Cumartesi ödül günümdü sabah kepekli tost domates ve salatalık yedim. Geç kahvaltı yaptım ve dışarıdaydık. Akşam dışarıda da tavuk şiş ve salata yedim.
Bugün yine 63,9 kg çıktım.
Gece geç yattığım için bugün öğle 12:30 da uyandım. Kahvaltıda çok az peynir 5 zeytin domates salatalık ve biber yedim. Yarın sabah kaldığım yerden sıvı diyetine devam.
Şu 2 günü artış olmadan bitirirsem yeter

Merhaba canım benimde sıvı diyetine 4 günüm ilk diyete başlangıç kılom 92 Şubat 19 da sıvı diyetine başlangıcım
12 Mayıs 75.4
13 mayis 74.1
14 Mayıs 73.3
15 Mayıs 72.7
Ben sabah
3 ceviz 1bardak portakal suyu 1 ılık limonlu su içtim
Dışarıya cikmistim birseyler yemek aklıma gelmedi şimdi domates çorbası içtim 2 kase saat te 5 olmuş

Afiyet olsun süper gidiyosun
Bende kahvaltıdan sonra bişey yemedim. Biraz önce çorba içtim akşam meyve yerim azcık.
Yarın sabah son hız devam sıvı diyetine

Bu diyet bana hiç zor gelmiyo alıştım galiba ☺ elma diyeti yapmıştım o sıkmisti beni bu gayet iyi gidiyo son 7 kilom hadi inşallah

Slm canım ben yazayım telefonun basindayken
Sabah
Ilık limonlu su
Portakal suyu
Ceviz
Ara
Süt, limonlu su
Öğlen
çorba
Ara
Ayran, meyve suyu
Aksam
Labne yada yoğurt içine bir yeşillik ekliyoruz ben avakado ezip içine yoğurt koyuyorum

Günaydınlar. Bu sabah tartıda artıları gördüm ama moral bozmak yok devam. 64,1 kg çıktım 200 gr artmış. Yine de çok değil neyseki.
Şimdi kahvaltımı yapıyoruz limonlu suyumu içtim.
1 bardak portakal suyu
2 ceviz yedim

Günaydın canim 200 gr cok sorun degil olsun moralini bozma sakin bende bugün 72.2 kiloya indim yavaş yavaş inmeye devam dün 72.7 kg dim sabah ılık limonlu su , portakal suyu ve 3 ceviz yedim

Günaydın canim 200 gr cok sorun degil olsun moralini bozma sakin bende bugün 72.2 kiloya indim yavaş yavaş inmeye devam dün 72.7 kg dim sabah ılık limonlu su , portakal suyu ve 3 ceviz yedim
Süper gidiyosun :)) pc başına geçince ilk sayfaya senin kilo durumunuda ekliyim :))
Bende şimdi küçük kutu sütümü içtim

Tamam canım ekle sen benide moralim çok çok iyi en son lisede filan bu kilolardaydim herhalde 65 e bi düşeyim bakalım nasıl olacam Bende sütümü içtim şimdi light süt alıyorum ben yoğurt u normal yoğurt Bim in yoğurtunu beğeniyorum ben Ayranida o yoğurtla yapıyorum ama light Labne hangi marka var bikaç markete baktım bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…