Canim ben öğlen sadece çorba içiyorum sonra spor öncesi meyve suyu spor sonrası ayran aksamda sadece yoğurt avakado tüketiyorum tabi çay şekersiz sonra spor yapiyorum 1 saat suruyo sonra yatıyorumbiz de geçen ay aldık arada kullanıyorduk şimdi benim işimi görüyor iyi ki almışızAma meyve suyu sonuçta ne içersen iç farketmez. Hem greyfurt daha iyi diyetlerde genelde greyfurt veriyorlar. Yalnız bünyem iyice alıştı benim sen nasılsın bilmiyorum ama özellikle öğleden sonra hiç acıkmıyorum. Meyve suyumu içtim ama zorunlu diye
Ben spor yapamıyorum maalesef. Şekeri 5 yıldır kullanmıyorum. Akşamda yarım kutu labne+1 yk yoğurt karıştırıp içinede salatalık ve maydanoz doğruyorum.Canim ben öğlen sadece çorba içiyorum sonra spor öncesi meyve suyu spor sonrası ayran aksamda sadece yoğurt avakado tüketiyorum tabi çay şekersiz sonra spor yapiyorum 1 saat suruyo sonra yatıyorum
Yarım paket labne az değilmi ne bileyim gözüm doymuyo benimBen spor yapamıyorum maalesef. Şekeri 5 yıldır kullanmıyorum. Akşamda yarım kutu labne+1 yk yoğurt karıştırıp içinede salatalık ve maydanoz doğruyorum.
55 olana kadar devam edicem inşallah. Sen çok iyi vermişsin ne güzel. 14 kiloyu ne kadar zamanda verdin karatay yaparken1 ay mi yapmayi düşünüyorsun yoksa istediğin kiloya düşene kadar mı canım ben istedigime düşene kadar yapmayı düşünüyorum 92 den 78 e kadar Karatay 78 den 76 ya kadar maydanoz kuru şimdi de bununla sonlandiririz inşallah
Canim 2buçuk ayda verdim öğlen yemek yok sabah güzel yiyordum sonra vermem durdu farklı farklı denemeye başladım55 olana kadar devam edicem inşallah. Sen çok iyi vermişsin ne güzel. 14 kiloyu ne kadar zamanda verdin karatay yaparken
İyimiş 2 buçuk ay. Sürekli diyet değiştirme ama metabolizmanı bozarsınCanim 2buçuk ayda verdim öğlen yemek yok sabah güzel yiyordum sonra vermem durdu farklı farklı denemeye başladım
Günaydın bu hafta çok yoğundum. Evlilik yıldönümü araba alım satımı için şehir dışına falan çıktık düzenim iyice bozuldu. Sabah tartıldım 64,9 kg çıktım. 1 kilo almışım. Senin nasıl gidiyor? Sen vermişsindir bu hafta da.Canım Nerelerdesin sesin soluğun cikmiyor