Şımarığın Diyet Günlüğü

Canim ben öğlen sadece çorba içiyorum sonra spor öncesi meyve suyu spor sonrası ayran aksamda sadece yoğurt avakado tüketiyorum tabi çay şekersiz sonra spor yapiyorum 1 saat suruyo sonra yatıyorum

Canim ben öğlen sadece çorba içiyorum sonra spor öncesi meyve suyu spor sonrası ayran aksamda sadece yoğurt avakado tüketiyorum tabi çay şekersiz sonra spor yapiyorum 1 saat suruyo sonra yatıyorum
Ben spor yapamıyorum maalesef. Şekeri 5 yıldır kullanmıyorum. Akşamda yarım kutu labne+1 yk yoğurt karıştırıp içinede salatalık ve maydanoz doğruyorum.

Ben spor yapamıyorum maalesef. Şekeri 5 yıldır kullanmıyorum. Akşamda yarım kutu labne+1 yk yoğurt karıştırıp içinede salatalık ve maydanoz doğruyorum.
Yarım paket labne az değilmi ne bileyim gözüm doymuyo benim ben o yüzden yoğurt tercih ediyorum neyse sen labneye ben yoğurta devam edelim

1 ay mi yapmayi düşünüyorsun yoksa istediğin kiloya düşene kadar mı canım ben istedigime düşene kadar yapmayı düşünüyorum 92 den 78 e kadar Karatay 78 den 76 ya kadar maydanoz kuru şimdi de bununla sonlandiririz inşallah

55 olana kadar devam edicem inşallah. Sen çok iyi vermişsin ne güzel. 14 kiloyu ne kadar zamanda verdin karatay yaparken

Bu sabah 63,8 kg olmuşum. 100 gr daha gitti :)) gram gram gidiyor bakalım nolcak sonum :)) Ben pazartesiye kadar giremem sanırım. Diyete de ara vermiş olcam pazartesi sabah tartılıp yeni kilomu yazarım :))

Yoldan geldim tartılamadım sabah ama verdiğim kiloları aynen aldım sanırım çünkü sınırsızca yedim başa döneceğim tekrar

Nasıldı canım gezi bende hiç tatilde gezilerde eglencelerde hiç kendime sinir koymam zaten bi daha ne zaman gidecen sürekli olan bişey degilki benimde oğlumun doğum günü var cumartesi bende o sürede kasmayi düşünmüyorum

Canım Nerelerdesin sesin soluğun cikmiyor
Günaydın bu hafta çok yoğundum. Evlilik yıldönümü araba alım satımı için şehir dışına falan çıktık düzenim iyice bozuldu. Sabah tartıldım 64,9 kg çıktım. 1 kilo almışım. Senin nasıl gidiyor? Sen vermişsindir bu hafta da.

Mayıs ayında bir anda düzenim değiştiği için seyahatler nedeniyle diyeti devam ettirememiştim. Bu sabah tekrar başladım hemen güncelliyorum.

66 kg ile başlıyorum. Sabah 2 haşlanmış patates yedim. Üzerine karabiber ekledim sadece...

Dün patates günümdü ve sonuç 1 günde 1,1 kg gitti.
Sabah- 2
Öğle- 3
Akşam- 3 haşlanmış patates yedim. Bol su tükettim.

Bugün 2. günüm ve Et günü
Sabah kahvaltıda 2 haşlanmış tavuk baget yedim çok zorlanarak.
Öğle 2 ya da 3 haşlanmış baget yiyeceğim.
Akşam iş yerinde iftar yemeği var fırında tavuk varmış ondan yerim.
Bakalım 2. gün kaç kilo gidecek yarın sabah tartılıp görücem :)

Dün akşam iftarda kaçırdım maalesef et günümde
sabah 2 haşlanmış tavuk baget
öğle 2 haşlanmış tavuk baget
akşam 1 fırında kalçalı but tavuk, 2 kaşık pilav, 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık salata
sabah tartı sonucu: 64,8 kg
Giden 100 gr oldu. Neyseki artış olmadı 100gr da olsa gitti :)

Bugün 3. gün ve Sebze günü dün akşamdan sebze haşlaması hazırladım. İçinde patlıcan, kabak, kırmızı biber ve soğan var. Çok az tuz, karabiber ve nane ekledim. Bugün sabah, öğle, akşam bu yenilecek. Sabah yedim ama zorlandım yine yerken

3. günü sebzeyle bitirdim kaçamaksız çok şükür :) Sabah tartıldım sonuç 64,2 kg. 3 günde toplam 1,8 kg gitti. Bugün meyve günüm. Geç kalktım o yüzden 2 öğün yapıcam bugün. Kahvaltıda 1 dilim karpuz ve 5-6 tane kiraz yedim yetti. Çok şiştim. Yarın sabahki kilomu şimdiden merak ediyorum :))

Dün 4. Günüm meyve günüydü kaçamak olarak bir avuç fındık yedim :)) Bu sabah tartıldım ve 500 gr daha vermişim. 63,7 kg olmuşum. 4 günde toplam giden 2,3 kg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…