Silikon taktırdığına pişman olan var mı ?

Evet,görseydim daha önce yazardım.ben pişmanım,ancak hemen vazgeçme,boyunu kilonu,göğüs çevreni meme yapını iyice gözden geçirin doktorunla,hatta doktorlarla,bir çok drla görüşmeni,bu konuyla ilgili yazılanları okumanı,ve ille büyük olsun iddasında olmamanı tavsiye ederim.sevgiler

slm ben büyültmeye karar verdim buraya yeni üye oldum sayılır sizsin pişman oldunuzu okudum nedenini örenebiilrimiyim ssaygılar

az kaldı az :KK52: :KK52:
o yazan şafak bu şafak değilmi :KK51:
leyla senin fotoları nasıl sabırsızlıkla bekliyorum varyaa :KK66: :KK64:

yok bebem o şafak farklı ama bende şafak atıyo artık :KK9:

ya beklemek ne kadar zor ama sabrediyorum inşallah çok güzel olacak bende resimlerimi ekleyip sizden yorum bekleyeceğim.annemin dönmesini bekliyorum.onu da alıp doktor görüşmesine gideceğim.

sizin resimlere bakıp iç geçiriyorum şimdilik.bugünkü yazdıklarınıza bayıldım zaten :KK9::KK9::KK9:

slm ben büyültmeye karar verdim buraya yeni üye oldum sayılır sizsin pişman oldunuzu okudum nedenini örenebiilrimiyim ssaygılar

merhaba,profilime girerseniz çok detaylı olarak neler olduğu yazılı,boyum kilom göğüs çeverm vs vs vs.hatta arkadaş olarak ekleyin beni.aman dikkat diyorum,295lik slikonlarım çıktı,yerine 165lik yeni mentorlarla ve gögüs dikleştirmeyle 3 kez operasyon geçirdim yeni.pansumanda bu defa nihayet mutlu olduğumu gördüm.büyük her zaman iyi değildir.kolay gelsin sevgiler

yok bebem o şafak farklı ama bende şafak atıyo artık :KK9:

ya beklemek ne kadar zor ama sabrediyorum inşallah çok güzel olacak bende resimlerimi ekleyip sizden yorum bekleyeceğim.annemin dönmesini bekliyorum.onu da alıp doktor görüşmesine gideceğim.

sizin resimlere bakıp iç geçiriyorum şimdilik.bugünkü yazdıklarınıza bayıldım zaten :KK9::KK9::KK9:

canım dualarımız seninle herşeyde bir hayır vardır geç olsun güç olmasın ayrıca beklemenin nedemek olduğunu yavrum karamel de çok iyi biliyor hayırlısı ile senide :92:görücez tatlım:KK34:

evet cnm çok hızlı büyüyorlar ama ne güzel boyunca oğlun vardır :KK61:
mayokikni heee :KK52: ben bilmem o mayokinili halini ne yap yap göster bak uyuyamam meraktannn :KK14: zaten hala sütyen alamadım tatile gidemedim yazık bana bari sizin resimlerle avunayımm :KK43:

canım walla bende tatile gittiğim için mayokini aldım mecburum eskileri giyemem hepsi takviyeliydi onun dışında sütyen almadım daha sporcuyu çıkartmadım doktorum al dedi ama ben bunu beğendim:KK1: daha güzel şekle girsin diye almıyorum alırsam dayanamam takarım:KK1::KK1::KK1:

canım sende direk makineden at bilgisayara kaydetmene gerek yokki :44: ama yinede istememiyorsan boşver sen mutlusun ya bizde bunu biliyoruz oda yeter :KK71:

tatlım ne bileyim ürküyorum hafızasında tutar mutar fotolarımı buluğ çağında çocuk annem çekip nereye gönderiyor diyecek:KK1:amma şunu söyleyim mayokinim tek omuz straplez kotondan aldım siyah beyaz omuzu ip ipi geliyor göğüsler çok güzel görüyor arkadaşım bayıldı nettende bakabilirsin ve 60tl ama süperr duruyor göğüslerimizin yapısı benziyor almalısın güven bana:KK34:

canım dualarımız seninle herşeyde bir hayır vardır geç olsun güç olmasın ayrıca beklemenin nedemek olduğunu yavrum karamel de çok iyi biliyor hayırlısı ile senide :92:görücez tatlım:KK34:

ayyy bilmemmiii :KK59: çok şükür geçti :KK9: değdi valla :KK61: okadar içten diliyorumki şimdi allah isteyen herkese nasip etsin (aminnnn) :KK16:

tatlım ne bileyim ürküyorum hafızasında tutar mutar fotolarımı buluğ çağında çocuk annem çekip nereye gönderiyor diyecek:KK1:amma şunu söyleyim mayokinim tek omuz straplez kotondan aldım siyah beyaz omuzu ip ipi geliyor göğüsler çok güzel görüyor arkadaşım bayıldı nettende bakabilirsin ve 60tl ama süperr duruyor göğüslerimizin yapısı benziyor almalısın güven bana:KK34:

haklısın cnm bilgisayarı iyi temizlemeyi bilmiyorsan kalabilir :KK30: neyse ben söylediğin mayokiniyi bulup bakim :KK19: eminim çok yakışmıştır :78: etraftakiler gözlerini alamamıştır :KK9:

((( yaptıramadım bi ton aksilik yüzünden ameliyat öncesi soguk algınlıgı öksürük vardı amliyattan bi gün öncede bogazım şişti kısmet olmadı yani şimdide zamanım yok taakii eylüle kadar.

ben senden önce yaptıracağım o zaman:))

kızlar yazışmaları okuyamadım ama bu başlık altında girenler için özellikle söylemek istiyoru ki güvenilir hastane ve doktor olduktan sonra kesinlikle pişmanlık mümkün değil 34 yaşındayım ve ne istediğini bilen kendine güveni olan her daim çevresi tarafından hoş iltifatlar alan bir kadınım fakat ameliyat sonrası kendimi çok ama çok iyi hissediyorum kendime olan güvenim kat ve kat arttı sütyensiz ince bir atletle evin içinde eşinin karşısında dolaşabilmek,istediğin geceliği sütyensiz giyebilmek yatakta sırt üstü yatabilmek istediğin bikiniyi hatta mayokiniyi ki bence mayokini bikiniye göre daha iddalı bir seçim:KK1:giyebilmek ,sıcak havalarda ben İzmirliyim aşırı sıcaklar yaşıyoruz takviyesiz sütyenle hatta sporcu incecik penye bir sütyenle gezebilmek ve kilo verdiğinde ameliyat sonrası 5-6 kilo verdim göğüslerinin hiç deforme olmaması istediğin gece kıyafetini sırt dekoltesini seçebilmek müthiş ötesi bir duygu kendimi çok çok çok iyi hissediyorum hepinize tavsiye ediyorum konu başlığına cevap olarakta bunları hissedip pişman olmak mümkün mü diyorum:92:[/QUOT
kararsızlığıma ilaç gibi geldi yazdıkların.....evet evet...:))

ayyy bilmemmiii :KK59: çok şükür geçti :KK9: değdi valla :KK61: okadar içten diliyorumki şimdi allah isteyen herkese nasip etsin (aminnnn) :KK16:

haklısın cnm bilgisayarı iyi temizlemeyi bilmiyorsan kalabilir :KK30: neyse ben söylediğin mayokiniyi bulup bakim :KK19: eminim çok yakışmıştır :78: etraftakiler gözlerini alamamıştır :KK9:

walla güzelim bir bak fiyatıda çok uygun asıl dagi nin mayo ve bikinileri çok güzel aklında bulunsun benim zeki takıntım gitti gördükten sonra:KK1:

Kızlar ,Ankara da ameliyat olanlar varmı?

walla ankarada çok iyi diye geçen bir doktor ismi vardı canım şimdi çıkmakzorundayım sonra girip bakarım sende bir diğer formlara bak yeni okumuştum çünkü fakat ismi aklımda değil hadi hayırlısıyla darısı başına:92::92::92:

walla ankarada çok iyi diye geçen bir doktor ismi vardı canım şimdi çıkmakzorundayım sonra girip bakarım sende bir diğer formlara bak yeni okumuştum çünkü fakat ismi aklımda değil hadi hayırlısıyla darısı başına:92::92::92:

evet canım buldum...teşekkür ederim..

ben olmadım ama olmazsam pisman olurum heralde cocuğum olduktan sonra büyüse ne işe yarar yaşım geçmiş olur cünkü :S

ben olmadım ama olmazsam pisman olurum heralde cocuğum olduktan sonra büyüse ne işe yarar yaşım geçmiş olur cünkü :S

aynen ben de senin gibi düşünüyorum. evlendikten sonra yaptırırsın denmesine de karşıyım, evlenene kadar istiyorum ben, hatta hemen istiyorum:)

aynen ben de senin gibi düşünüyorum. evlendikten sonra yaptırırsın denmesine de karşıyım, evlenene kadar istiyorum ben, hatta hemen istiyorum:)

aynı fikirdeyiz. kadınlarda 22 yaşına kadar göğüs büyüyormuş. benim akrabam lise 2 gibi göğüsleri büyümeye baslmaıs suan 90 beden takıyor. bende 17 yasındayım ama 75b yi tam doldurmuyor maaalesf destekli takmak zorunda kalıyorum:S

aynı fikirdeyiz. kadınlarda 22 yaşına kadar göğüs büyüyormuş. benim akrabam lise 2 gibi göğüsleri büyümeye baslmaıs suan 90 beden takıyor. bende 17 yasındayım ama 75b yi tam doldurmuyor maaalesf destekli takmak zorunda kalıyorum:S

ama bir dur bakalım, hormonla alakalı nasılsa, gerçi benim pek fazla değişmedi ama biraz değişmiştr, ben de 75b takıyorum. sıkma canını hem hemen evlenmezsin de nasılsa:)

konu hemen evlenmek değil zaten :) ben görünüş açısından rahatsızım vücuduma bakınca moral bozukluğu yaşıyorum vücuduma uygun olmayan bir göğüse sahibim.

demin evlenmek dedik ya o yüzden öyle söyledim:) inan seni çok iyi anlıyorum, denize girerken olsun arkadaşların yanında soyunma durumu olsun, sütyensiz bişey yok gibi duruyor hele bi de bol bi tshirt giysem erkek gibi sanki:S insan sabretmek de istemiyor hemen olsun istiyor.

çok sıcak günlerde uyurken bile sütyen kullanmak korkunç bir duygu. bir de çıkarsana, rahat edersin diyen kız arkadaşlar olmuştu zamanında. bunun ne büyük bir dert olduğunu iyi bilirim. hala korkularım var. belki daha da azaldı kk dan sonra ama yine de korkuyorum. sonuçta insanlar güzelleşmek için yapılmış bir ameliyat olarak algılarlar. tahta gibi bir göğüsle, üstelik göğüslerim varmış gibi... doldurulmuş hayvan gibi kendimi şişirerek dolaşmaktan, mutlaka atlet giyip o sıcak havalarda terleyip kokmaktan bıktım. oysa ne büyük bir ruhsal eksiklik bu yaşadığım. kendimi dişi gibi hissedememek, karşımdaki kim olursa olsun bu eksikliğimi her dakika hissetmek ne büyük bir acı.
ben de en kısa zamanda ameliyat olup mutlu olmak istiyorum artık :KK5: yaşım geçiyor. çoluk çocuğa karışamamanın derdi içime çığ düşürüyor her geçen gün. inşallah ilk fırsatta sorunsuz bir biçimde ben de atlatırım bu derdimi.... :nazar:

X