- 23 Mart 2011
- 1.956
- 28
aynnn aynnn şimdide günah çıkartıyo bizimkiii
bizimki onuda yapmıyo annemle babam ayrıldıktan sonra babam sevgilisini bizim eve yerleştirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynnn aynnn şimdide günah çıkartıyo bizimkiii
kıslar ben çıkıyorum iyi geceler yarın devam
bizimki onuda yapmıyo annemle babam ayrıldıktan sonra babam sevgilisini bizim eve yerleştirdi
ay ben çok güzelim..çok iyi peynirim şu tostlara konanlardan deseydii daha iyi olucaktı
evet cehenneme acilyakıt aranıyorrr... baban önlerde olur herhalde
harikasınızz kızlarr bende yetişemedimm konu kapanmışş ama yorumlarınızaa bayıldımmm
harikasınızz kızlarr bende yetişemedimm konu kapanmışş ama yorumlarınızaa bayıldımmm
yapcak bişey yok o kadın babamın daha da önlerinde olsunda anlasın hanyayı konyayı kuyruk sallamayı
Tüh kaçırdın bidahakine artık
Hep ilgi göstermeyin rağbet etmeyelim türünde şeyler söylerdim bu sefer ben de koyverdim kendimi çok eğlendim
yaş 26 15 yaşında başlasa..hımm eski oluyo galibaa
zaten böle birbirleri azıttıranlar..cehennemde birbirlerinin odunlarını taşıyacaklarrrr
Kişi yorumların çoğunu okumadan gitti ona üzüldüm yahu ava giderken avlandı tabi
kızlar ben yatar yarındevam ederiz.. iyi geceler Allah rahatlık versin herkese..öpenziii
o ziyaretçi olarak girer okur ondan kolayımı var ladym
Belki ziyaretçilerden biri odur okumadıysa da girer okur banlanmamış