silenzio ile Fake konular sonrası ciddi ciddi Yorumlar!!!!

Konuyu ilk okuduğumda napacağım nasıl kurtulacağım bu aşktan falan diye devam edecek sandım sonunu okuyunca :KK53: oldum :KK1:

Ayyy kizkar derdime drman olun..cok sdertliyimm...ben kaynimin annesinin kocaisnin kizinin cocugunun babasinin kaynina asik oldum...karisini yok edip onu elde etmek istiom..biliom oda beni sefio hmde cokk...her pazar piknige gidip ords caliliklarsa siyidioss:KK1:cokkk gusell ama napmam gerekk kadini yok etmk icin tafsiyelerinisi bekliomm:KK1:

bunlar bir çete ...=)
her pazar saat 22:00 civarı kkyı mesken tutuyorlar :KK1:
önümüzdeki hafta yine o saatlerde gelecekler eminim

Son düzenleme:
ben bizden 8 mahalle,60 ev ve 885 adim ileride ki Hayriye teyzenin oglunun bacanaginin askerlik arkadasinin babasinin ogluna asigim:KK53:

adam evli ama biz seviyoooz birbirimizi, bize ne bize ne:KK36:

seviyoooh

karisida diyor gelin ücümüz gül gibi gecinek,yooooo biz istemiyoook nasil yok etsek bu fazlaligi:KK53:

fikirlerinizi bekliyom,negatif yorum istemem,yani bicak testere mestere serbest,ama yok diyecekseniz vazgec,derim yooooook

ben bizden 8 mahalle,60 ev ve 885 adim ileride ki Hayriye teyzenin oglunun bacanaginin askerlik arkadasinin babasinin ogluna asigim:KK53:

adam evli ama biz seviyoooz birbirimizi, bize ne bize ne:KK36:

seviyoooh

karisida diyor gelin ücümüz gül gibi gecinek,yooooo biz istemiyoook nasil yok etsek bu fazlaligi:KK53:

fikirlerinizi bekliyom,negatif yorum istemem,yani bicak testere mestere serbest,ama yok diyecekseniz vazgec,derim yooooook

bende gelem gari o eve yuvarlanır gideriz nolur bende seviyom onu:KK50:

kadın doğum bölümünde bir konu vardı. faketi herhalde gitti
yani bence erkek üyeydi. editörlere sormaya çekindim .:KK52:

link koy link merak ettim:KK52:

pazar günüydü ama canım konu gitti .:KK52:
beğenilerim arasında vardı orada da bulamadım.
kızın yaşı 18 miş sevgilisiyle birşeyler yaşamış ama yüzeysel
işte bunla ilgili sordu birşeyler ama çok açık ifadeler kullanmıştı.
zati nickinden kendini belli ediyordu.:KK52:

Kk kadınları sinir eden bir konu vardı, evli olmadan evliymiş gibi yaşamak konu sahibinin ismi kırmızıkek"ti konusu silindi

ema1 o kişi zaten hep böyle konular açıyor.
kkcıların can damarını bulmuş marjinal arkadaşın amacı ortalığı karıştırmak

X