silenzio ile Fake konular sonrası ciddi ciddi Yorumlar!!!!

Bu topik de hayırlı olsun 2 tane fake konular hakkında yorum topiimiz oldu nur topu gibi :KK52:

Son düzenleme:
belkide bu gibi konuları açmak için yeni üyelikler alıyorklardır belkide gerçekten doğrudur yazdıkları olabilir

Yaa bozdun bütün hevesimi..Ben senden önce açtım 22:58 konu tekrarrı nedeniyle kapatılmasını isticem senin konunun:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kapanır zaten ozaman gördüklerinde:KK1:
ben kimse açmayınca açmıştım yaaaa:KK52:
off:KK64:

22:58 de açtım ben sen benden sonra açmışsın baksan görürdün yani..Büyük heveslerle açmıştım böldün hevesimi:KK43:ne güzel iyide anlaşmıştık ama yazmıcam senin topiğine ıhh

öff evet yaaa =)) zaten ortaya attı topu kaçtı ....bide fake oldugnu dusunenler yazmasın zorlamı dedı yaaa=))

off ben burda ne konular gördüm bi tane üye vardı hem kocama aşığım diyor hem kocasının kardeşiyle kaçıcam diyor gelde keçileri kaçırma ne dalga geçtiler kızla ama amaçları burda dikkat çekmek sıkıntıdan ne yapacaklarını bilmiyolar sonrası zaten ban oluyor istediğine ulaşamadan şutlanıyor siteden:KK33::KK33::KK9::KK9:

22:58 de açtım ben sen benden sonra açmışsın baksan görürdün yani..Büyük heveslerle açmıştım böldün hevesimi:KK43:ne güzel iyide anlaşmıştık ama yazmıcam senin topiğine ıhh

lütfen gitme..
bir topic açalım..ikimizin üstüne yaptıralım?
yarı yarıya hisselerle?
seni çok sevmiştim ben yapma böyle gel kapatalım senin topici:78::78:
:KK9::KK9:

X