- 23 Mart 2011
- 1.956
- 28
Silenzio pek talep yok buraya acaba bizde 'Enişteme aşığım'' falan gibi bi konumu açsak :)
evet ya hangi diziden esinlensekte ilgi çeksek :S
off konum rağbet görmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silenzio pek talep yok buraya acaba bizde 'Enişteme aşığım'' falan gibi bi konumu açsak :)
valla kızlar gerçek hayatta bu cins kadınlar var he bunları bizim elimize verseler adam ederiz biz
ay ben çok güzelim..çok iyi peynirim şu tostlara konanlardan deseydii daha iyi olucaktı
belkide bu gibi konuları açmak için yeni üyelikler alıyorklardır belkide gerçekten doğrudur yazdıkları olabilir
Yaa bozdun bütün hevesimi..Ben senden önce açtım 22:58 konu tekrarrı nedeniyle kapatılmasını isticem senin konunun
eski kaşarmı yeni kaşar mı?
yaş 26 15 yaşında başlasa..hımm eski oluyo galibaa
kapanır zaten ozaman gördüklerinde
ben kimse açmayınca açmıştım yaaaa
off
aynen aynen
kızın çok üstüne gittik fazla bilgi alamadık görüyomusun ya
22:58 de açtım ben sen benden sonra açmışsın baksan görürdün yani..Büyük heveslerle açmıştım böldün hevesimine güzel iyide anlaşmıştık ama yazmıcam senin topiğine ıhh
nasıda masum anlatmaışş...arkadaşımın evinde buluşup birlikte oluyoz diye..töbe töbeee..iyiki detaylara girmedi
nasıda masum anlatmaışş...arkadaşımın evinde buluşup birlikte oluyoz diye..töbe töbeee..iyiki detaylara girmedi
ben zaten okurken dedim aha kız fantazilerideanlatcak diye de iyi bari vicdanı gelmiş kızın
ben zaten okurken dedim aha kız fantazilerideanlatcak diye de iyi bari vicdanı gelmiş kızın
aslında kızı gaza getirecektik neler anlatırdı acabaaabir an bekledim anlatcak dedim ama hızlı geldik ona biz yaa cevap veremedi=)))arkadaslar cok hızlısınız yetısemıomm =))