- 23 Mart 2011
- 1.956
- 28
bence kız yaş tahtaya bastıı..bence gerçektii
gerçek olamaz sanmıyorum ya resmen evet o silik bir tip ben çok güzelim napcaz şimdi?
diyo dalga geçer gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence kız yaş tahtaya bastıı..bence gerçektii
aslında kızı gaza getirecektik neler anlatırdı acabaaa
ilk önce komsunuzun kocasını ayartıyorsunuzz...sonra gizlicee arkadasınızın evıne gıdıyorsunuzz..yapcagınızı yapıyorsunuzz..sona vıcdan cıkıyorr karsınızaaa....ne ılgıncc yaaaaslında kızı gaza getirecektik neler anlatırdı acabaaa
tüh ya ben nasl kaçırdım bu konuları hiç görmemişim eğlence vardı yani diyosunuz azıcık anlatın banada
bidaha böyle konu olduğunda inanmış gibi yapalım bakalım sevinsinler azcık
neler dicekler
dicez mesela.. ay canım çok zordur senin için..kadın çirkin dimi..benimde var bitane öyle napsammki felan
dicez mesela.. ay canım çok zordur senin için..kadın çirkin dimi..benimde var bitane öyle napsammki felan
veya tüh tüh boşver seviyorsan aşkına sahip çık evli olsun önemli değil deseydik napardı acaba
hangi konu açılırsa bundan sonra benimde var dicen
aynen aynen diye konuya atlıcan
hatta böyle konularda çok büyük derttaş olmak lazım vicdanını rahatlatmamız gerekti arkadaşın ama biz üstümüze düşen görevi yapamadık
evet destel olmalıydık kızaa nede olsa adamada yazık dimi karısı silik bi tip kız güzel ..ama kız metres silik olan karısı bu nası adalet bu nası hakkk
bekarım diyor ama belkim kendiside evlidir
evet ya kendine güvenide varmış ama vicdan meselesi karışmış işte güzellikte bir yere kadar..
hayır kardeşim madem yapıyosun arkasında dur dimi ya
ay nası açıklasın karısı çok iyi diyo