silenzio ile Fake konular sonrası ciddi ciddi Yorumlar!!!!

tüh ya ben nasl kaçırdım bu konuları hiç görmemişim eğlence vardı yani diyosunuz azıcık anlatın banada

tam bunu yaşmıştım herkes dağıldı :)))))))))))))))))

kaç yıldır takip ediyorum ilk defa böyle herkesi bir arada gördüm siteye giriyordum hayalet gibi kimseler yok diyordum

ama anladım herkes buralarda geziyormuş

geç oldu ama anladım.................))))))))))))))))))))))))

tüh ya ben nasl kaçırdım bu konuları hiç görmemişim eğlence vardı yani diyosunuz azıcık anlatın banada

kızın biri komşusunun kocasınla birlikte oluyormuş aşıkmış falan..
sonra bu kızın komşusu kocam beni aldatıyor diye ona ağlıyormuş..
çaktırmamak için napsınmış:KK1:

dicez mesela.. ay canım çok zordur senin için..kadın çirkin dimi..benimde var bitane öyle napsammki felan :KK60::KK60:

hangi konu açılırsa bundan sonra benimde var dicen
aynen aynen diye konuya atlıcan:KK1::KK1:
hatta böyle konularda çok büyük derttaş olmak lazım vicdanını rahatlatmamız gerekti arkadaşın ama biz üstümüze düşen görevi yapamadık:KK14:

veya tüh tüh boşver seviyorsan aşkına sahip çık evli olsun önemli değil deseydik napardı acaba

hangi konu açılırsa bundan sonra benimde var dicen
aynen aynen diye konuya atlıcan:KK1::KK1:
hatta böyle konularda çok büyük derttaş olmak lazım vicdanını rahatlatmamız gerekti arkadaşın ama biz üstümüze düşen görevi yapamadık:KK14:

evet destek olmalıydık kızaa nede olsa adamada yazık dimi karısı silik bi tip kız güzel ..ama kız metres silik olan karısı bu nası adalet bu nası hakkk:KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
evet destel olmalıydık kızaa nede olsa adamada yazık dimi karısı silik bi tip kız güzel ..ama kız metres silik olan karısı bu nası adalet bu nası hakkk:KK60::KK60::KK60:

evet ya kendine güvenide varmış ama vicdan meselesi karışmış işte güzellikte bir yere kadar..:KK9:
hayır kardeşim madem yapıyosun arkasında dur dimi ya:KK12:

vay be buradaki konulara bakarak ne senaryo üretiyoruz değilmi bence bizde şu 500 bölümlük dizilerden yapalım

onu yapan insanda vicdan ne gezer yaa onların bence psikolojik sorunları var normal insan öle olmaz :KK1::KK1:

X