• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

goldenheart goldenheart valla bişey söylemenin bi anlamı yok çünkü sen zaten yanlış kısımların farkındasın. Uyku kısmına takılma ihtiyacı varmış demek ki vücudunun. İmkan varsa bugünü ekmeksiz salata tavuk yogurt şeklinde geçirmeye çalış dengelersin. Dünü unut ki moralin bozulmasın heer yeni gün yeni başlangıç unutma:super::super:

Günaydın kızlar bu gün dihetisyene gittim 2.700 vermişim liste mi değiştirdi 15 dk plates ekledi su 2.5 lt devam bisikletim gelmedi geleceği de mechul sinir oldum. Neyse kasmayalım kendimizi

Aaa.. her işte bir hayır vardır diyelim.. geç olsun güç olmasın, en güzeli ile gelsin. -2700 demek :halay:bravo canım!

goldenheart goldenheart valla bişey söylemenin bi anlamı yok çünkü sen zaten yanlış kısımların farkındasın. Uyku kısmına takılma ihtiyacı varmış demek ki vücudunun. İmkan varsa bugünü ekmeksiz salata tavuk yogurt şeklinde geçirmeye çalış dengelersin. Dünü unut ki moralin bozulmasın heer yeni gün yeni başlangıç unutma:super::super:

:KK200::KK200::KK200:
:nazar:
Kesinlikle haklısın, az önce 40 dakika yürüdüm! Öğlen sadece bezelye ve salata yiyeceğim. Akşama da tavuk ve salata ayırmıştım zaten ;) bol su... bol yeşil çay!

Akşama da sizinle olucam telefondan da olsa ne yaptım ne ettim yazıcam!

goldenheart goldenheart Tesekkur ederim bana guvendigin icin. Ya aslinda hafta ici gayet duzettim ama hafta sonu cok cozuttuyorum dun 95 dim sabah 94,1 cikti cumaya ancak hafta sonu ki artimi atarsam iyi

Sen de uzeme telafini edersin

Muttapa7555 Muttapa7555 . Canim gayet iyi hem senin giden kilo yagdir bu acidan sanslisin hem sporla inceldigin icin de daha da fark eder kg verdigin

Kızlar nerelerdesiniz ben menümü yazayım
Sabah 9.00 1 dilim ekmek 6 zeytin yeşilçay yeşillik 2 kaşık lor
Öğle 13.00 5 yk kuru fasulye 1 kepçe tarhana 1 kase salata
Ara 16.00 1 su bardağı kefir 1 kivi
Akşam 19.30 5 yk mantarlı tavuk 1 bardak ayran 1 kase salata 1 kepçe tarhana
Ara 21.30 6 badem 3 kuru erik
Spor 3 mil (yaptım) 20 dk pilates(yapacağım)
Su 2.5 olur

Kızlar nerelerdesiniz ben menümü yazayım
Sabah 9.00 1 dilim ekmek 6 zeytin yeşilçay yeşillik 2 kaşık lor
Öğle 13.00 5 yk kuru fasulye 1 kepçe tarhana 1 kase salata
Ara 16.00 1 su bardağı kefir 1 kivi
Akşam 19.30 5 yk mantarlı tavuk 1 bardak ayran 1 kase salata 1 kepçe tarhana
Ara 21.30 6 badem 3 kuru erik
Spor 3 mil (yaptım) 20 dk pilates(yapacağım)
Su 2.5 olur

Coook. Guzel ya tebrikler. Su spor menu harika
Ooooook

Bnde yazayim menumu

... MENUM...
SABAH (07.30)
5zeytin
2 dlm tb.ekmegi
1 kkb peynir

ARA (10.30)
Yarim elma
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
Kozde k. Biberli omlet
Yesillik
2 dlm tb.ekmegi
4yk yogurtlu ispanak yemegi

ARA (17.30)
1 sb kefir

AKSAM (19.00)
1 kase mercimek corbasi
5 yk pirasa yemegi
Salata

SU 2.5 yaparim

Bnde yazayim menumu

... MENUM...
SABAH (07.30)
5zeytin
2 dlm tb.ekmegi
1 kkb peynir

ARA (10.30)
Yarim elma
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
Kozde k. Biberli omlet
Yesillik
2 dlm tb.ekmegi
4yk yogurtlu ispanak yemegi

ARA (17.30)
1 sb kefir

AKSAM (19.00)
1 kase mercimek corbasi
5 yk pirasa yemegi
Salata

SU 2.5 yaparim
Valla ben diyetisyene uyuyorum da sen de harika gidiyorsun bence listen çok güzel bravo başaracagız biz bu işi:))

Günaydııın..
Canlarımmm dün gerçekten girmek istedim akşam ama olmadı, tlfnum hata verdi. Zaten tövbe billah bir gün kaç kere hem de uzun uzun yazdım ama tlfonumun gıcıklığı ya da internetteki yavaşlık gönderemeyince epeyce üzüldüm.

Kızlar dün öğlen 40 dk. akşam da 6'da 40 dk. yürüdüm.
Dün sabah klasik peynir zeytin yeşillik bir dilim çavdar ekmeğimi (9.00) yedim.
Ara: türk kahvesi

Öğlen de bolca salata bir tabak da bezelye yedim (12,45)
Ara: Yeşil Çay

Ara: sütlü nescafe + bir avuç tuzsuz fıstık (16.30)

Eve gidiş ve ardından 40 dk. yürüyüş (5.000 adım)
Akşam 7'de üç lokma tavuk, bir kase salata iki adet kuru biber dolması ve yoğurt (Fatmacığım senin listede çorba ekmek yoksa dolma olur yazıyordu)

Akşam 8'de 1 adet soda.

Akşam 10.15 de yatışşşşşşş

goldenheart goldenheart menun çok güzel sadece fıstık yerine 6 badem 8 fındık 4 ceviz 1 avuç leblebi 1 yk kuru üzüm bunlardan birini seçip tüketebilirsin bide kavrulmuş değil de çiğ daha uygunmuş.

Canımm çok teşekkür ederim.
Biliyorum aslında, ama tabii ki fıstıkları çocuklara yedirmem daha mantıklı.

Fatmacığım üzmek için sormuyorum, herşeyde vardır bir hayırlı iş ancak bisiklet neden gelmedi canım? Satan mağazaya da muhtemelen gelmemiştir alet, ondan diye düşünüyorum.

Bir de kızlar ben 40 dk içinde çok da ter atamıyorum, biraz koşu veya daha yüksek performans eklemeliyim

BU YUKARDAKİ YAZIYI SABAH 10 DA YAZDIM, BİLGİSAYAR DA tuhaflaştı.. Allahtan taslak olarak kaydetmişşş.

:dua::dua:Kızlar ya ben artı görünüyorum ve çok üzülüyorum regl olmadım daha 2 gündür geçiyor cumaya ne olur bilmem ama umarım güzel bir cuma olur bizim için :olamaz:

:KK61:Kızlar ya motivasyonum düştü kendimi mutsuz hissediyorum inan sizlere yansıtmak istemezdim ama konuşacak kimsem yok aklıma ilk siz geldiniz yıllardır kiloyla uğraşıyorum üniversite Zaman'ında ben de 72 kiloydum okul bitti 63 oldum nişanlılıkta 59 evlendikten sonra 52 hamile kal doğum yap oldum yine 67 kilo 1.5 yaşında bir kızım var ve ben hal 6 larda dolanıyorum üstelik 23 yaşındayım yeniden sınava gireceğim galiba onunda stresi var üzerimde yeniden üniversite okumak istiyorum ama eşim çocuk istiyor bu kiloyla bebiş yaparsam tümden kaybederim ya çok yazdım ama aklım allak bullak olmuş durumda tek olumlu düşüncem cuma günkü tartının beni Mutlu etmesi:KK43:

Back