- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
Kızlar ya ben artı görünüyorum ve çok üzülüyorum regl olmadım daha 2 gündür geçiyor cumaya ne olur bilmem ama umarım güzel bir cuma olur bizim için
sende de mi şişlik varBen de aynı durumdayım canım, bugün regl olmam gerekiyordu ama cuma olacak gibiyim
Kızlar ya motivasyonum düştü kendimi mutsuz hissediyorum inan sizlere yansıtmak istemezdim ama konuşacak kimsem yok aklıma ilk siz geldiniz yıllardır kiloyla uğraşıyorum üniversite Zaman'ında ben de 72 kiloydum okul bitti 63 oldum nişanlılıkta 59 evlendikten sonra 52 hamile kal doğum yap oldum yine 67 kilo 1.5 yaşında bir kızım var ve ben hal 6 larda dolanıyorum üstelik 23 yaşındayım yeniden sınava gireceğim galiba onunda stresi var üzerimde yeniden üniversite okumak istiyorum ama eşim çocuk istiyor bu kiloyla bebiş yaparsam tümden kaybederim ya çok yazdım ama aklım allak bullak olmuş durumda tek olumlu düşüncem cuma günkü tartının beni Mutlu etmesi
Haklısın zor olacak ama işte geleceğim için istiyorumYeni Umutlar, tatlı arkadaşım 1,5 yaşında bir çocukla yeniden okula gitmek nasıl olacak? Hımm.. ne desem ki şimdi sana? Evli olunca eşinin çocuk istemesi normal, işe gireceğim desen anlarım işten sonra evinle çocuğunla ilgilenirsin ama okul öyle mi? Ders çalışmak, sınavlara çalışıp girmek zorundasın. Sanırım seni kilodan ziyade bu ikilem bunaltmış. Ben 39, sen 23'sün canım.. daha o kadar güzel zamanların olacak ki! Üstelik de dolandığın kilo 61 - en çok 62 canım, daha çoook atarsın o kiloları üzerinden. Hepsi birer birer verilir.
Karar aşamasında isen Allah gönlüne göre versin diyorum, dışardan bakılınca durumun üstte yazdıklarım gibi görünüyor. Eşinle konuş, içini dök, destek verirse herşey olur, ama sen de onu anlamaya çalışmalısın.
Canım benim sen bence gayet iyi gidiyorsun hiç moral bozma motivsyonunun düşmesin. Ben 20de evlendim 21 de anne oldum. Aralarında 7.5 yaş var ikinci çocuğum 1.5 yaşında şu anda ikinci hamilelikten hiç kalmadı benim çünkü dikkat ettim. Uğraştıklarım ilk oglumu emzirme dönemi ve sonrasında aldım. Okul açıköğretim düşünüyorsan oluru var ama diğer türlü yürümüyor. Ben denedim fransızca oğretmenliğini bırakmak zorunda kaldkm çünkü evde huzur kalmadı yetemedim hiç bişeye. Sonra dan açıköğretim başka bi bölüm okudum. Eşinle konuş bence senin isteklerin de önemli ayrıca bebeğin daha çok küçük. Adet dönemi öncesi +çıkman normal ona takılma bence. Biz senin yanındayız yeter ki sen bırakmaKızlar ya motivasyonum düştü kendimi mutsuz hissediyorum inan sizlere yansıtmak istemezdim ama konuşacak kimsem yok aklıma ilk siz geldiniz yıllardır kiloyla uğraşıyorum üniversite Zaman'ında ben de 72 kiloydum okul bitti 63 oldum nişanlılıkta 59 evlendikten sonra 52 hamile kal doğum yap oldum yine 67 kilo 1.5 yaşında bir kızım var ve ben hal 6 larda dolanıyorum üstelik 23 yaşındayım yeniden sınava gireceğim galiba onunda stresi var üzerimde yeniden üniversite okumak istiyorum ama eşim çocuk istiyor bu kiloyla bebiş yaparsam tümden kaybederim ya çok yazdım ama aklım allak bullak olmuş durumda tek olumlu düşüncem cuma günkü tartının beni Mutlu etmesi
Canım bisiklet en geç cumartesi gelecekmiş evet mağazaya gelmemiş daha bekliyoruz şuan da vardır bi hayır diyorum ben. En son dün görüştük şuan da nakil halinde gözüküyormuş sistemde.ayrıca sorman beni üzmediCanımm çok teşekkür ederim.
Biliyorum aslında, ama tabii ki fıstıkları çocuklara yedirmem daha mantıklı.
Fatmacığım üzmek için sormuyorum, herşeyde vardır bir hayırlı iş ancak bisiklet neden gelmedi canım? Satan mağazaya da muhtemelen gelmemiştir alet, ondan diye düşünüyorum.
Bir de kızlar ben 40 dk içinde çok da ter atamıyorum, biraz koşu veya daha yüksek performans eklemeliyim
BU YUKARDAKİ YAZIYI SABAH 10 DA YAZDIM, BİLGİSAYAR DA tuhaflaştı.. Allahtan taslak olarak kaydetmişşş.
Bizim grubun herşeyi aynı mübarek bende bugün oldum ağrıdan şişkinlikten nefes alamıyorumBen de aynı durumdayım canım, bugün regl olmam gerekiyordu ama cuma olacak gibiyim
Canım bisiklet en geç cumartesi gelecekmiş evet mağazaya gelmemiş daha bekliyoruz şuan da vardır bi hayır diyorum ben. En son dün görüştük şuan da nakil halinde gözüküyormuş sistemde.ayrıca sorman beni üzmedi
Bizim grubun herşeyi aynı mübarek bende bugün oldum ağrıdan şişkinlikten nefes alamıyorum
Menüm
Sabah 9.30 2 etimek 2 yemek kaşığı lor yeşillik yeşilçay 6 zeytin 2 köz biber 1 yumurta
Öğle 13.10 4 yk tavuk sote mantarlı 1 kase salata 1 kepçe çorba
Ara 16.00 1 bardak kefir 1 portakal
Akşam 19.30 1 kepçe çorba 1 kase salata 5 yk pırasa
Ara 6 badem 3 kuru kayısı sade soda
Spor 3 mil (yaptım) 15 dk pilates( yapcam)
Su 2.5 lt
Can'ım haklısın herşey zor olacak gibi zaten bakalım artık hayırlısını diliyorum allahtan pes etmeden devam edeceğim hep beraber verelim kilolarımızı kurtulalımCanım benim sen bence gayet iyi gidiyorsun hiç moral bozma motivsyonunun düşmesin. Ben 20de evlendim 21 de anne oldum. Aralarında 7.5 yaş var ikinci çocuğum 1.5 yaşında şu anda ikinci hamilelikten hiç kalmadı benim çünkü dikkat ettim. Uğraştıklarım ilk oglumu emzirme dönemi ve sonrasında aldım. Okul açıköğretim düşünüyorsan oluru var ama diğer türlü yürümüyor. Ben denedim fransızca oğretmenliğini bırakmak zorunda kaldkm çünkü evde huzur kalmadı yetemedim hiç bişeye. Sonra dan açıköğretim başka bi bölüm okudum. Eşinle konuş bence senin isteklerin de önemli ayrıca bebeğin daha çok küçük. Adet dönemi öncesi +çıkman normal ona takılma bence. Biz senin yanındayız yeter ki sen bırakma
Can'ım haklısın herşey zor olacak gibi zaten bakalım artık hayırlısını diliyorum allahtan pes etmeden devam edeceğim hep beraber verelim kilolarımızı kurtulalım[/QUOTE
Canıım nasılsın? Aklım sende kalmıştı dün, Fatma ne güzel ifade etmiş değil mi, böyle neşeli ol Yeni Umutlar, gençsin, güzelsin, gül gibi bir evlat vermiş Allah, çok şükür.. Sen yaşamın tadını çıkarmaya bak
Can'ım belki de gerçekten -800 dür Nasıl anladınAy son bisey daha tartım bozuldu ya 800gr eksik tartıyor napsam bilemedim
Salı diyetisyen randevum vardı orda tartıldım 70.300 çıktım yarım saat sonra eve geldim tartıldım 69.5 çıktı yarım saatte 800 gr vrmem imkansızCan'ım belki de gerçekten -800 dür Nasıl anladın
Hmmm anladım Can'ım belki de kıyafet etki etmiştirSalı diyetisyen randevum vardı orda tartıldım 70.300 çıktım yarım saat sonra eve geldim tartıldım 69.5 çıktı yarım saatte 800 gr vrmem imkansız
Ne bilim ya diyetisyendeki dogrudur diye düşünüyorum çünkü malum yağ kas ödem şeklinde olçüyor ya o yüzden. Ben tartılınca evde +800 koyayım yine deHmmm anladım Can'ım belki de kıyafet etki etmiştir
İnşallah yarın tartılarımız Mutlu eder bizleriNe bilim ya diyetisyendeki dogrudur diye düşünüyorum çünkü malum yağ kas ödem şeklinde olçüyor ya o yüzden. Ben tartılınca evde +800 koyayım yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?