Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Yeni Umutlar, tatlı arkadaşım 1,5 yaşında bir çocukla yeniden okula gitmek nasıl olacak? Hımm.. ne desem ki şimdi sana? Evli olunca eşinin çocuk istemesi normal, işe gireceğim desen anlarım işten sonra evinle çocuğunla ilgilenirsin ama okul öyle mi? Ders çalışmak, sınavlara çalışıp girmek zorundasın. Sanırım seni kilodan ziyade bu ikilem bunaltmış. Ben 39, sen 23'sün canım.. daha o kadar güzel zamanların olacak ki! Üstelik de dolandığın kilo 61 - en çok 62 canım, daha çoook atarsın o kiloları üzerinden. Hepsi birer birer verilir.
Karar aşamasında isen Allah gönlüne göre versin diyorum, dışardan bakılınca durumun üstte yazdıklarım gibi görünüyor. Eşinle konuş, içini dök, destek verirse herşey olur, ama sen de onu anlamaya çalışmalısın.

Haklısın zor olacak ama işte geleceğim için istiyorum
Bulunduğum şehirde okuduğum bölümle ilgili maalesef iş imkanı yok
Olsa bile eşim çalışmama izin vermez elhamdulillah durumumuz iyi ama ayaklarımı sağlam basmak istiyorum ilerisi için çocuklarım için ...bakalım artık önce sınav sonra umre tatili sonra da bebiş görünüyor galiba inşallah o arada verebilirim üstümdeki kiloları
Akıl verdiğin için çok teşekkür ederim insan bazen ikilemde kalıyor umarım güzel günler görürüz hep beraber

Canım benim sen bence gayet iyi gidiyorsun hiç moral bozma motivsyonunun düşmesin. Ben 20de evlendim 21 de anne oldum. Aralarında 7.5 yaş var ikinci çocuğum 1.5 yaşında şu anda ikinci hamilelikten hiç kalmadı benim çünkü dikkat ettim. Uğraştıklarım ilk oglumu emzirme dönemi ve sonrasında aldım. Okul açıköğretim düşünüyorsan oluru var ama diğer türlü yürümüyor. Ben denedim fransızca oğretmenliğini bırakmak zorunda kaldkm çünkü evde huzur kalmadı yetemedim hiç bişeye. Sonra dan açıköğretim başka bi bölüm okudum. Eşinle konuş bence senin isteklerin de önemli ayrıca bebeğin daha çok küçük. Adet dönemi öncesi +çıkman normal ona takılma bence. Biz senin yanındayız yeter ki sen bırakma

Canım bisiklet en geç cumartesi gelecekmiş evet mağazaya gelmemiş daha bekliyoruz şuan da vardır bi hayır diyorum ben. En son dün görüştük şuan da nakil halinde gözüküyormuş sistemde.ayrıca sorman beni üzmedi

Menüm
Sabah 9.30 2 etimek 2 yemek kaşığı lor yeşillik yeşilçay 6 zeytin 2 köz biber 1 yumurta
Öğle 13.10 4 yk tavuk sote mantarlı 1 kase salata 1 kepçe çorba
Ara 16.00 1 bardak kefir 1 portakal
Akşam 19.30 1 kepçe çorba 1 kase salata 5 yk pırasa
Ara 6 badem 3 kuru kayısı sade soda
Spor 3 mil (yaptım) 15 dk pilates( yapcam)
Su 2.5 lt

Fatmacığım ne kadar pozitif bir kişiliğin var! Benim de tam da senin gibi pozitif arkadaşa ihtiyacım var, iyi ki tanışmışızzz.

Bizim grubun herşeyi aynı mübarek bende bugün oldum ağrıdan şişkinlikten nefes alamıyorum

Ben daha olamadım, sanırım uyuma sebebim de bu, dün akşam da 8 de uyudum, ben araba kullanıyorum evden iki çocukla çıkıp sabah ve akşam 30 dakikadan tam 1 saat direksiyondayım. Galiba sabah 6'da kalkınca hazırlan işe git derken pil seviyem akşam çok düşüyor. Hele bir de misafirim falan vardı ise onun da yorgunluğunun acısı çıkıyor vücudumdan. Çünkü evim çook dağınık (rahat bir kişilik ifadesi ve hiç bir şeye yardım etmeyen bir eşe sahip olmanın göstergesi) misafirim geldiğinde parlatmam toplamam silmem süpürmem ovmam ŞART! Yemek pasta börek çay ŞART. Bu yüzden de ben gerekiyorsa eğer gece 2 de yatar sabah 6 da kalkarım misafirim için. Evin alışveriş işi de bende, ekmekten süte ne alınacaksa) -ama bunda eşimin pek suçu yok o hep gece çalışıyor sabah uyuyor,ama ev işine yardım etmeli-

Neyseee.. diyeceğim şu benim takvimimde dün regl olmam lazımdı olamadım. Şişkinlik ve belirti çok, Bakalım yarın tartı ne diyecek

MUHTEŞEM!

Can'ım haklısın herşey zor olacak gibi zaten bakalım artık hayırlısını diliyorum allahtan pes etmeden devam edeceğim hep beraber verelim kilolarımızı kurtulalım

goldenheart canım çok teşekkür ederim. Bilemedim ki pozitifmiyim yoksa rahat mi :)) Evinden bahsetmişsin ya ayni bizim ev benim de esim hep gece çalışıyor ama sağolsun misafir geleceğinde yardim ediyor. Bazen sabah gelince büyük oğlanın kahvaltısını bile hazırlıyor ben gece ufaklık yüzünden uyuyamadım diye. Hep dua ederim o yüzden Allah bin kere razi olsun diye. İyi ki tanışmışız valla ben sizi yan komşum gibi hissediyorum. Oturduğum yerde hic komşum yok esim gündüz evde olunca gelip gitme sıkıntı olunca görüştüğüm kimse de yok

Bu arada pilates deneyimimi anlatayım sizi bence hayatımda gördüğüm en saçma spor nefes doğru olmayınca o kadar debelenme boşaymış. Ben nefesi düşünürken hareket kaçıyor yerde yarim saat yuvarladım durdum ters dönmüş kaplumbağa gibi. Kendime başka bi sıkılasma yöntemi bulmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…