• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar lönk diye yapışan kıyafetler azcık bolardı şükürler olsun, 2.2 kilo bile nasıl da etkili.. 10 kiloda nasıl kabuk değiştireceğiz Allahımmm sen göster bize bunu Yarabbim!
Bugün dişarı çıktık eşimle çarşıya falan gittik göbeğimi sıka sıka dolaştığım pantolonum belimden düştü durdu, göbek ve yanlar belli oluyor diye giyemediiim beyaz bi kazağım vardı onu giydim ve çirkin durmadı nasıl bi mutluluk anlatamam. 55 kilo da nasıl olurum hiç bilmiyorum ama heyecan oluyor düşününce bu arada yarın diyetisyen randevum var bakalım ne diyecek. Bide bisikletim gelmedi hala beni deli ettiler. Yarın belli olacak o da hadi hayırlısı

goldenheart goldenheart sabah sporu aç karnına yaptınsa mahvediyor geçen gün evdekiler uyuyor diye bende yaptım tüm gün halsiz kaldım. Senin hafta sonu biraz kaçamaklı olmuş ama sporla telafi olmuş sanki:super:

Aynen dediğin gibi oldu canım, dün sabah 45 dakika leslie den sonra elim ayağım düştü, öğlen saat 1 ile 2,5 arasında da resmen uzanıp uyudum da öyle kendime geldim.

Bugün dişarı çıktık eşimle çarşıya falan gittik göbeğimi sıka sıka dolaştığım pantolonum belimden düştü durdu, göbek ve yanlar belli oluyor diye giyemediiim beyaz bi kazağım vardı onu giydim ve çirkin durmadı nasıl bi mutluluk anlatamam. 55 kilo da nasıl olurum hiç bilmiyorum ama heyecan oluyor düşününce bu arada yarın diyetisyen randevum var bakalım ne diyecek. Bide bisikletim gelmedi hala beni deli ettiler. Yarın belli olacak o da hadi hayırlısı

Bisikleti ben de dört gözle bekliyorum, 45 dakika içinde ne güzel ter attırır ;) memnun kalırsan ben de çok düşünüyorum almayı.

Selam kızlar hiç yazamadım evden ayrıldıktan sonra teyzem ameliyat oldu hastanede onunla kaldım şimdi de kızım hasta hastaneye yatirdik cuma dönüyoruz inşallah kendini toplar hiç okuyamadim geçmişi falan evime dönünce yine aktif olurum görüşmek üzere

M Melek1450 canım hastanız nasıl oldu? Allahım acil şifalar versin tüm hastalara. Biliyorsunuz benim de annem hastalanmıştı, gerçi iki hafta önce, ritm bozukluğu, meğerse kalp kapakçığının biri çalışmıyormuş :KK16:

Dr anneme "kilo ver teyze çok faydasını görürsün" dedi, iş döndü dolaştı gene kiloya geldi..:sinirli:
Çok gecmiş olsun bilmiyordum hasta olduğunu annen in benim de teyzem annen gibi zaten çocuğu yok kalp damarları tıkanmış tam onun çaresine bakacakken daha acil durum oldu ameliyat oldu ama o kadar sağlıklı ve düzenli beslenen biri ki aynı zamanda yürüyüşü hiç ihmal etmez kolesterolü herzaman yüksek bende anlamış değilim

S
Selam kızlar hiç yazamadım evden ayrıldıktan sonra teyzem ameliyat oldu hastanede onunla kaldım şimdi de kızım hasta hastaneye yatirdik cuma dönüyoruz inşallah kendini toplar hiç okuyamadim geçmişi falan evime dönünce yine aktif olurum görüşmek üzere
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Bisikleti ben de dört gözle bekliyorum, 45 dakika içinde ne güzel ter attırır :KK66: memnun kalırsan ben de çok düşünüyorum almayı.
Gelsin deneyeyim hemen yazacağım merak etme internette çok araştırdım çok iyi diyorlar. Herkes çok memnun zorlananlar da var bakalım ben napıcam

Mrb kizlar

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 h. yumurta
2 dlm tb.ekmegi
Yesillik
½ kkb peynir

ARA (10.30)
Yarim elma
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
1 kozde patlican
2 kozde biber
2 yk yogurt
Yesillik
2 dlm tb.ekmegi

ARA (16.30)
1elma
6 findik

AKSAM (19.00)
1 kase domates corbasi
6 yk ispanak yemegi
2 yk yogurt
Salata

SU 2.5 yaparim

Mrb kizlar

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 h. yumurta
2 dlm tb.ekmegi
Yesillik
½ kkb peynir

ARA (10.30)
Yarim elma
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
1 kozde patlican
2 kozde biber
2 yk yogurt
Yesillik
2 dlm tb.ekmegi

ARA (16.30)
1elma
6 findik

AKSAM (19.00)
1 kase domates corbasi
6 yk ispanak yemegi
2 yk yogurt
Salata

SU 2.5 yaparim
Wow menü ne bayıldım bence super gidiyorsun

Benim ki
10.00 yeşillik yeşilçay 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 ceviz
14.00 5 yk karnabahar 1 dilin ekmek 1 kase salata
16.00 1 cay bardağı sut 1 kivi
19.00 5 yk kuru fasulye 1 dilim ekmek 1 kase salata
Su 2.5 olur
Spor yapmadım ama yapacağım 3 mil

Wow menü ne bayıldım bence super gidiyorsun
Hafta sonu cok feci gecti yani utanctan yazamadim ama bugun duzene girdim

Ne kaa yedimse 95 ciktim sabah kizdim kendime reglde gecikti, 5 gun biraz sikintiliyim niyeyse bi umutsuzluk olmustu ama bugun direndim insallh cumaya + kalmaz

Tsk ederim yorumun icin.

Benim ki
Su 2.5 olur
Vallahi iradene hayranim tebrik ederim.

Hafta sonu cok feci gecti yani utanctan yazamadim ama bugun duzene girdim

Ne kaa yedimse 95 ciktim sabah kizdim kendime reglde gecikti, 5 gun biraz sikintiliyim niyeyse bi umutsuzluk olmustu ama bugun direndim insallh cumaya + kalmaz

Tsk ederim yorumun icin.
Dikkat edersen cabuk atarsin canım hic moralini bozup temponu bozma

Benim ki
Su 2.5 olur

Vallahi iradene hayranim tebrik ederim.

Emelciğim ben de açıkçası senin iradene hayranım, menülerin gayet de güzel. Fatmacım senin de öyle..

Kızlar asıl ben dün neler yaptım :sinirli: sopalansam yeridir.. Dün gözlerim yanıp duruyordu bir tuhaflık vardı üstümde.

Sabah 9.00- harika normal sağlıklı doyurucu kahvaltı

Ara : kahve + 15 dk. yürüyüş

Öğlen 12,30 - : Ayran + 6 kaşık mercimek çorba + 6 kaşık kavrulmuş et + İKİ DİLİM BİSKÜVİDEN PASTA

Akşam Üstü 16.30 da iki dilim tost ekmeğine süzme peynir + kıvırcıklı sandviç

Akşam 6'da: 1 DİLİM YAŞPASTA :oops: + 1 bardak süt

Akşam 7'de (YUHH, daha da mı yedin diyosunuz di mi? - aynen) işte o sırada yiyemedim pek, tavuk yaptım salata ve biraz çorba ama mideyi küçültmüş gibiyiz akşam yiyemedim

AKŞAM 7,3o dan SABAH 6'ya kadar UYUDUM! o_O
Kızlar galiba resetlenme yenilenme ihtiyacı çok şiddetliydi

Canım nasıl oldu kızın? Hayırdır inş? serum için falan mı yatırıldı hastaneye?? Çok çok geçmiş olsun tekrar.

Back