- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- Konu Sahibi goldenheart
Çok Teşekkür ederimAmiin canım inşallah, her cuma fotolu kilo bildirmen ve istikrarlı olman da yeter bize güç verirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok Teşekkür ederimAmiin canım inşallah, her cuma fotolu kilo bildirmen ve istikrarlı olman da yeter bize güç verirsin.
Öyle bile olsa canım. Alay ediyorlar. Yemek vakti olduğunda aman bizim gelin yemiyor diyette ya çay içtiğimde sen diyette değil miydin, aa zapzayıf olmussun 2günde falan laflar duyarım hep. O yüzden en iyusi böyle çaktırmadanRenna7 Canım söylesen ne olur evdekilere ben sağlığım için yapicam desen benimkiler gibi dalga mi geçerler acaba. Ben diyetisyene gizli gidiyorum çünkü en ufak bişeyde oğluma masraf çıkarma diyorlar bilseler kıyamet kopar para carcur ediyorsun derler o yüzden sende ne durum bilemem sen kendi cabanla uğraşıyorsun masrafsız yani ne derler ki
Başarın için tebrikler canım. Devamı gelsinGunaydin kizlar
Gecen hafta 94,8
Bugun 93,4
Fark - 1,4
Cok sukur.
Çok güzel canım. Senin adına sevindimEki Görüntüle 1958387 72.9 um bu cuma.. çok şükür diyemeyeceğim.. ama sevinmedim dersem yalan olur. Allahıma hamd ederim tabii ki çok şükür, sadece ben 69'dummm... Şimdi eski kiloma dönebilmek için debeleniyorum.
Geçen Hafta 73,6 Bu Hafta 72.9
Tüm harekete, uğraşa, akşam yemememe rağmen -700 gr.
Geldim canım. Çok şükür 75den kurtuldum . Bu hafta -400gr. 74.8Renna7 tatlım seni de bekliyoruz, uygun olunca yaz..
Maşallah Can'ım 6 lar yakındır inşallahGeldim canım. Çok şükür 75den kurtuldum . Bu hafta -400gr. 74.8
Çok doğru sabah hiçbirşey yiyip içmeden wc den sonra en hafif kıyafetle ben normal kıyafetle tartılıyorum malum evde 9 yaşında bi oğlan var:)Kızlar siz Nasıl tartılıyorsunuz
Ben sabah iç çamaşırla ve wc ye çıktıktan sonra tartılıyorum
Acaba rakamlar doğru mudur ya
Teşekkürler canım. Evet bi grup olarak +lardan kurtulduk dahada gidecekPembe Umutlar Renna7 tebrik ederim ikinizi de . Maşallah diyelim bu hafta + mız yok çok şükür hele benim kaçamaklardan sonra
Güldürdün beniÇok doğru sabah hiçbirşey yiyip içmeden wc den sonra en hafif kıyafetle ben normal kıyafetle tartılıyorum malum evde 9 yaşında bi oğlan var:)
Amin canım Allah razi olsunGüldürdün beni
Allah bağışlasın sana
Teşekkür ederim Can'ım bu hafta tartı senin kaçamaklarını affettiPembe Umutlar Renna7 tebrik ederim ikinizi de . Maşallah diyelim bu hafta + mız yok çok şükür hele benim kaçamaklardan sonra
Geldim canım. Çok şükür 75den kurtuldum . Bu hafta -400gr. 74.8
Öyle bile olsa canım. Alay ediyorlar. Yemek vakti olduğunda aman bizim gelin yemiyor diyette ya çay içtiğimde sen diyette değil miydin, aa zapzayıf olmussun 2günde falan laflar duyarım hep. O yüzden en iyusi böyle çaktırmadan
Evet canim ben de ayni dedigin gibi.Çok çok tebrik ediyorum sen de benim gibi az yiyince alanlardansın demek ki.
Telefonsuz bidaha tartilmistinbdimi bravoooEki Görüntüle 1958392 bu da benim sonucum çok şükür + değil
Aslinda bn hergun menukerimde saat yaziyorum. AliskanlikAnladım canım ilk defa saat yazdık ya ben hergun ayni sandım. Diğer türlü gayet normal
Daha eksiler gorucez insallah.Eki Görüntüle 1958387 72.9 um bu cuma.. çok şükür diyemeyeceğim.. ama sevinmedim dersem yalan olur. Allahıma hamd ederim tabii ki çok şükür, sadece ben 69'dummm... Şimdi eski kiloma dönebilmek için debeleniyorum.
Geçen Hafta 73,6 Bu Hafta 72.9
Tüm harekete, uğraşa, akşam yemememe rağmen -700 gr.
Tebrikler
Hepsi yazdiklarin gibi canim resmen ugrastim yemek kilo almak icinCanım bu nasıl oldu? Şekerli yağlı hamurişi vs ya da bisküvi çikolata vb. geç saatte yemek.. hatanın nerede olduğunu biliyor musun?
Cok tsk ederim. Ddestaginiz ilginiz icinBravo canım, sporsuz -1,4 nedemek.. harikasın bence!
Sagol canim emegine ilgine sen onemlisin tsklerKızlar hiç de fana diiliz.. En azından önümüzü görüyoruz geride bıraktıklarımızı bilerek
Bencede :)
goldenheart
13 Ocak: 74.9 / 20 Ocak: 73.8 /
03 Şubat 74.2 / 10 Şubat 74.0 /17 Şubat 73.6 /24 Şubat 72.9
2 KİLO GİTTİ BENDEN
Muttapa7555
03 Şubat 73.2 / 10 Şubat 72.3 /17 Şubat 71.7 / 24 Şubat 71.0
2.2 KİLO GİTTİ FATMACIM 2,5 lt kola şişesini atmışsın :)
Renna7
20 Ocak: 75.9 /
03 Şubat 75.4 / 10 Şubat 75.7 /17 Şubat 75.2 / 24 Şubat
Pembe Umutlar
03 Şubat 63.9 /10 Şubat 63.3 /17 Şubat 61.8 / 24 Şubat 60.6
3.3 KİLO İLE 1. SİN CANIM TEBRİKLER YENİ UMUTLAR
EMELinEMELi
03 Şubat 95.5 /10 Şubat 93.8 /17 Şubat 94.8 / 24 Şubat 93.4
2.1 KİLO İLE SEN DE BİR HARİKASIN EMELCİĞİM!
Insallh hepimiz icinBaşarın için tebrikler canım. Devamı gelsin
Kızlar siz Nasıl tartılıyorsunuz
Ben sabah iç çamaşırla ve wc ye çıktıktan sonra tartılıyorum
Acaba rakamlar doğru mudur ya
Çok doğru sabah hiçbirşey yiyip içmeden wc den sonra en hafif kıyafetle ben normal kıyafetle tartılıyorum malum evde 9 yaşında bi oğlan var:)