- 6 Ağustos 2010
- 39.448
- 70.243
- 798
Anasının eteğinin altından çıkamamış erkek sendromu benceYapmış ama benimki hem onlarla yemek istiyo hem bamya yemek istiyo. Some 5 yaş problems
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anasının eteğinin altından çıkamamış erkek sendromu benceYapmış ama benimki hem onlarla yemek istiyo hem bamya yemek istiyo. Some 5 yaş problems
Senden de canım
Arkadaşım okudu cano Allah razı olsunEvde degilim bebisim gidince okuyayımmi?
Aldıklarını keyifle sağlıkla güzel günlerde kullan aşkoMutlu haftasonlari bacimsular
Kizi lazere getirdim bekliyorum
Bu aralar kendime alışveriş yaptım
Internetten Elbise, etekli hırkalı takim ve 3 şal aldim 3350tl tuttu. Bu aylık bu kadar yeter.
Yarın kahvaltıya gorumceleri cagiracagim
Peynirli börek patates salatası menemen düşünüyorum.
Aldıklarını güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım benimMutlu haftasonlari bacimsular
Kizi lazere getirdim bekliyorum
Bu aralar kendime alışveriş yaptım
Internetten Elbise, etekli hırkalı takim ve 3 şal aldim 3350tl tuttu. Bu aylık bu kadar yeter.
Yarın kahvaltıya gorumceleri cagiracagim
Peynirli börek patates salatası menemen düşünüyorum.
Günaydın bal ablacımGünaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar
Bütün Ümmet-i Muhammedin af afiyet huzur selamet rahmet ve merhamete mazhar olması dileğiyle
Miraç kandilimiz mübarek ve de hayırlara vesile olsun, amin
Bal kuzucum, Allah razı olsunGünaydın bal ablacım
Amin amin amiiiinnn kandilimiz mübarek olsun öpüyorum bal yanaklarından
Rabbim ibadetlerini dualarını kabul etsin ablacımSabahtan iftar menümü ayarladım nasip olursa
Tavuk suyuna şehriye çorbası
Çıtır tavuk
Nohutlu pirinç pilavı
Süzme yoğurtlu kırmızı pancar
Komposto
San sebastian cheesecake
Amin ecmain ablacım, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin kolaylıklar güzellikler versinBal kuzucum, Allah razı olsun
Rabbim dünya ve ahirette hakkında en hayırlı olanı versin
Amin amin Allah razı olsun canım benimRabbim ibadetlerini dualarını kabul etsin ablacım
İftar menün de harika olmuş şimdiden afiyet şifa olsun