Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Renna7 Renna7 canım menün zeytin ekle yeeşillik domates falan 2 kaşık reçel olmamış bi de hafta da 3 gün haslanmış yumurta ye 1 tane. Kaslarını çok yormuşsun o yüzden ağrıyor devam etmen gerek gecmesi için. Yemek yemeni engellememesi gerekiyor aslında 6 lahana ya da yaprak sarması yiyebilirsin öğün olarak aklında bulunsun. Ara öğünlerin çok güzel. Su 25 kilo başına 1 litre içmelisin ona göre ayarla miktarı. goldenheart goldenheart bugün menümü saatli yazayım ben o zaman. Bide herkes menü paylaşmıyor sanki paylaşılsa daha güzel olur

TÜH canım yaaa, kasların baya çalışmış sanırım üç güne ancak geçer. Ama geçer, bu vesileyle çok az yiyip yarın - çıkacaksın kesin :KK66:
Haklısın canım bugün hiç yeşillik tüketmedim. Aslında severim ama bugün hiç iştahım yok.
Yemekleri ara öğünleri esasen 2saat arayla ayarlıyorum. Mesela kahvaltı 9da yaptıysam arayı 11de yapıyorum. Öğle yemeğini 1veya 1:30yapıyorum. Genel olarak öyle.
Kaş yapayım derken göz çıkartmak buna denir işte:KK70: kaslarımı çok yordum

Renna7 Renna7 canım menün zeytin ekle yeeşillik domates falan 2 kaşık reçel olmamış bi de hafta da 3 gün haslanmış yumurta ye 1 tane. Kaslarını çok yormuşsun o yüzden ağrıyor devam etmen gerek gecmesi için. Yemek yemeni engellememesi gerekiyor aslında 6 lahana ya da yaprak sarması yiyebilirsin öğün olarak aklında bulunsun. Ara öğünlerin çok güzel. Su 25 kilo başına 1 litre içmelisin ona göre ayarla miktarı. goldenheart goldenheart bugün menümü saatli yazayım ben o zaman. Bide herkes menü paylaşmıyor sanki paylaşılsa daha güzel olur
Ah canım yumurta yiyemiyorum. Sağlıkla ilgili değil de yiyemiyorum işte elimde değil.
Zeytin eklerim canım önerilerin için sağol :KK66:. Reçel severim ama tatlı diye korktum ya yemekten. Tatlı bişey yediğimde iştahım öyle bi açılıyor kii:KK72:

Ah canım yumurta yiyemiyorum. Sağlıkla ilgili değil de yiyemiyorum işte elimde değil.
Zeytin eklerim canım önerilerin için sağol :KK66:. Reçel severim ama tatlı diye korktum ya yemekten. Tatlı bişey yediğimde iştahım öyle bi açılıyor kii:KK72:
Yumurta yiyemeyen çok kötü çünkü diyet esnasinda demir eksikliği oluşmasını engelliyor. Demir eksikliği oluşursa kilo veremiyorsun.

Kendimi zorlamamam gerek yemem için.
Psikolojime işlemiş sanırım bu diyet olayı yemek yediğimde kendimi suç işlemiş gibi hiss ediyorum:oops:
Aman hastalık edinmeyelim de bende kaçamak yapınca mide bulan tim oluyor.keske esin sana destek olsaydı o zaman belli bir liste olusturabilirdin

Slm kizlar aksam yemeginde annemdeydik ancak boyle oldu.

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 yumurta 1 yk et kavurma ile omlet
2 dlm cavdar ekmegi
Yesillik

SAAT (10.30)
Bi avuc k. Uzum
1 sb sut

ÖĞLE (15.30)
1 kizarmis yumurta
1 kkb. Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalik
Ceyrekten az ekmek

AKSAM (18.40)
1 kepce yogurtlu manti
Salata
2 yk mantar sote

SU 2 olur

Aman hastalık edinmeyelim de bende kaçamak yapınca mide bulan tim oluyor.keske esin sana destek olsaydı o zaman belli bir liste olusturabilirdin
Ya ne demezsin canım keşke. Şu gizlilik olayı bi başka canımı sıkıyor. Yani öğrenseler ne var da, sonra benim başım ağrıyor. Önceleri çok oldu. 97kilodan bu kiloma düşene kadar canım çıktı geç oldu ama çok şükür. Bi hayli zamandır ki 75lerdeyim inemiyorum bi türlü direnmiş

Ya ne demezsin canım keşke. Şu gizlilik olayı bi başka canımı sıkıyor. Yani öğrenseler ne var da, sonra benim başım ağrıyor. Önceleri çok oldu. 97kilodan bu kiloma düşene kadar canım çıktı geç oldu ama çok şükür. Bi hayli zamandır ki 75lerdeyim inemiyorum bi türlü direnmiş

Ahh ah bende 102 den 76 ya dusmustum suan 95 gibiyim nasil yedimse :KK43:

Veririsin insallh

Ne kadar zamanda vermiştin kilonu?
Ben 72den 63e 1aya düşmüştüm. Ama çok çabuk geri aldım. Hamilelik esnasında.
Önce vermissin işte. Yine vereceksin inşAllah. Ama almamak şartıyla :KK66:
10 kilosunu 2 ayda 10 kilo hamilelikte verdim dogum sonrasi 8 kilo aldim sonra 76. Ya kadar 3-5 ay arasi vermistim gecen sene 15 subattan bu yana da 19 kilo aldim

10 kilosunu 2 ayda 10 kilo hamilelikte verdim dogum sonrasi 8 kilo aldim sonra 76. Ya kadar 3-5 ay arasi vermistim gecen sene 15 subattan bu yana da 19 kilo aldim
Ben bildiğime göre hızlı alınan kilolar uzun zaman kalan kilolara göre daha çabuk verile biliyor. Sen de 1sene içinde almıssın. Şıp diye verirsin ya ne ki. İstedikden sonra hiç bir şey tutamaz bizi:KK5:

Menu
(9.00) yeşilçay yeşillik 1 yumurta 4 zeytin 1 ceviz 1er dilim ekmek ve peynir
(13.00) 5y.kaşığı kereviz 1 dilim ekmek 1 kase salata
(16.00) 1 cay bardağı sut içine sade nescafe koydum 1 cay kaşığı ve 1 kivi 1 kuru kayısı
(19.30) 3 yemek kaşığı tavuk yemeği 1 dilim ekmek 1kase salata
(21.30) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 bardak cay şekersiz
Su 2.5 litre
Spor 3 mil leslie bi de yarim saat çocuklarla zıpladık spordan sayılırsa:))

Slm kizlar aksam yemeginde annemdeydik ancak boyle oldu.

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 yumurta 1 yk et kavurma ile omlet
2 dlm cavdar ekmegi
Yesillik

SAAT (10.30)
Bi avuc k. Uzum
1 sb sut

ÖĞLE (15.30)
1 kizarmis yumurta
1 kkb. Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalik
Ceyrekten az ekmek

AKSAM (18.40)
1 kepce yogurtlu manti
Salata
2 yk mantar sote

SU 2 olur
Canım öğle yemeği çok geç yiyorsun sanırım okul çıkışına kalıyor yemek öğle arası yapılmıyor mu okulda yiyemezmisin 13 14 arası yada 12 falan sabah da çok erken çünkü uzun açlık suresi metabolizmayı yavaşlatır ve yediğin ilk besin depolanır. Onun dışında menun güzel aksam için yapacak bisey yok oluyor öyle evde yemeyince

Renna7 Renna7 Canım söylesen ne olur evdekilere ben sağlığım için yapicam desen benimkiler gibi dalga mi geçerler acaba. Ben diyetisyene gizli gidiyorum çünkü en ufak bişeyde oğluma masraf çıkarma diyorlar bilseler kıyamet kopar para carcur ediyorsun derler o yüzden sende ne durum bilemem sen kendi cabanla uğraşıyorsun masrafsız yani ne derler ki

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Canım öğle yemeği çok geç yiyorsun sanırım okul çıkışına kalıyor yemek öğle arası yapılmıyor mu okulda yiyemezmisin 13 14 arası yada 12 falan sabah da çok erken çünkü uzun açlık suresi metabolizmayı yavaşlatır ve yediğin ilk besin depolanır. Onun dışında menun güzel aksam için yapacak bisey yok oluyor öyle evde yemeyince

Okulda olmuyorum canim 12.30 da bitiyor. Normalde evde yerdim ama okuldan direkt
Anneme gectim bebekler olunca biri benim biri ablamin onlari uyut et gece kaldi

Sagol yorum icin.

X