- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- Konu Sahibi goldenheart
Not: dünkü poğaçanın kalanını akşam eşim yedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar amşama toplu halde yazarım menüyü inşallah dün eliptik bisiklet aldık cumaya teslim edecekler bi aksilik olmazsa. Ayyy inşallah daha da iyi olacak benim için çünkü leslie yapmak için çocuk uyuyacak eş evde olmayacak ki yapayım ama eliptik rahat olacak benim için. Eşim çok destek oluyor sağolsun
Teşekkür ederim canım arastırmadım aslında ya g.ttik voit marka varmış yanlarda lastikler var kollar için bide twester hediyesi gelecek.koşu bandından küçük ama normal kondisyondan biraz daha büyük gelsin foto atayım ben sana olur mu
Müthişşşsin.
Hangi markayı aldın araştırdın mı almadan önce?
Ben de şu 1 aydır ve Ece'yi izledikten sonra içimden çok geçirdim eliptik i, salonda bir yerde durur mu çok mu büyük?
Sana sağlık mutluluk getirsin eliptiğin canım arkadaşım. Çok iyi yapmışsınız.
Hem sabah hem öğlen kahvaltı yapıyorsun sanırım imkan varsa salata ekleyebilirsin yağsız onun dışında gayet güzel maşallah diyelim nazar değmesin. bakalım cuma ne olacak sonuçlar. Benim böyle giderse + olacağı kesinSlm. Menum biyle acaba hrkes mnusunu yazsa daha iyi olur bence yazmayan cik. Bu ara
... MENUM...
SABAH (07.30)
1h. Yumurta
2 dlm tb.ekmegi
1kkb.peynir.
SAAT (10.30)
Yarim elma
1 sb sut
ÖĞLE (13.30)
2 yumurta 1 yk ton baligi ile omlet
1 kkb. Peynir
2dlm k. Ekmegi
ARA (16.30)
1 portakal
5i bi yerde bitki cayi
AKSAM (19.00)
1 tabak firinda karnabahar yemegi
3 yk yogurt
SU 2 yi gecer
Bazen aksamdan yemek yapamiyorum eve gelincede feci aciktigimdan hazir ve kikay olandan yapabiliyorum.tskle yorum ixcin.Hem sabah hem öğlen kahvaltı yapıyorsun sanırım imkan varsa salata ekleyebilirsin yağsız onun dışında gayet güzel maşallah diyelim nazar değmesin. bakalım cuma ne olacak sonuçlar. Benim böyle giderse + olacağı kesin
Canımsın ben teşekkür ederim canım inşallah gelsin de kim tutsun beni:) haha hafif kaçamak demişsin valla yüzümü güldürdün agırlık da hafif kalori de ağır benim kaçamak. Ay yedikten sonra miğdem bulandı sürekli psikolojim kaçamağı kaldırmıyor sanırımBazen aksamdan yemek yapamiyorum eve gelincede feci aciktigimdan hazir ve kikay olandan yapabiliyorum.tskle yorum ixcin.
Seninde hafif kacamak diyelim zaten yakarsin spor yapip hem gunduzde yurumussun baya. Yeni spor aletinde gelince oooo tutmayin hatunu :)
Slm. Menum biyle acaba hrkes mnusunu yazsa daha iyi olur bence yazmayan cik. Bu ara
... MENUM...
SABAH (07.30)
1h. Yumurta
2 dlm tb.ekmegi
1kkb.peynir.
....